A brit fiúbanda kislemeze január 4-én vált elérhetővé az iTuneson Németországban, s alig egy nap alatt sikerült felküzdeniük magukat az első helyre.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Blue meghódította Németországot
2013. január 10. 13:10
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
Ez nagyon jo lett ,gratulalok nekik!!!
2013. január 10. 15:54
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Gratulálok nekik!
2013. január 10. 20:51
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nem hallottam még róluk...
de azért Grat.
de azért Grat.
2013. január 10. 21:21
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Őszinte leszek hozzátok, én nagyon tartottam attól, hogy ebből egy oltári nagy bukás lesz. Még a visszatérés előtt a Curtain Falls volt a legnagyobb slágerük, és nemrég az Euróvízión indultak az I Cannel, ami maga volt a bukás. Tetszik az, sőt kifejezetten tetszik, hogy a karrierjük újra ível felfelé. Mindig is nagyon jók voltak, de a legjobbak együtt. Emlékszem, anno Lee szóló albumában hihetetlen nagyot csalódtam. Talán az Army of lovers és a Real love volt az, amit többször meghallgattam, de egyébként kukába volt való a lemeze.
Miután 2004-ben feloszlottak, azt hittem, hogy nincs többé Blue. Nagyon várom az új korongot, és annyira, de annyira remélem, hogy nem fognak eltucatosodni. Mindig is tudták, hogy hogyan kell igényes, minőségi popot játszani.
Miután 2004-ben feloszlottak, azt hittem, hogy nincs többé Blue. Nagyon várom az új korongot, és annyira, de annyira remélem, hogy nem fognak eltucatosodni. Mindig is tudták, hogy hogyan kell igényes, minőségi popot játszani.
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2013. január 12. 12:48
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline |
Nem is csodálkozok.! Ez a számuk rendkívül jó lett.
2013. január 17. 17:16
Viktoria9999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 173 Csatolások: 343 Azonosító: 185126 offline |
Nem csodálom! Nagyon ütősek a fiúk nekem az All Rise volt a kedvencem! :-)
2013. március 17. 18:29
Én nem nagyon hallottam még őket,de biztosan remekek!
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.