A PopCrush nevű weblap feltette az internetezőknek a kérdést: melyik előadó albumát várják a legjobban 2013-ban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga albumát várják a legjobban 2013-ban
2013. január 10. 12:14
2013. január 10. 12:22
Én is Gagáét várom a legjobban biztosan tarolni fog
2013. január 10. 12:30
Igen, mert neki van sok agymosott littlömánsztörje. Csodálom hogy nem Bíboros az első
Ez mind csak a szemét kategória, nem zene. Akik igazi zenét csinálnak, azoknak a művészet az első, nem az, hogy minden nap valamelyik szennylap címoldalán villogjanak valami botránnyal.
Ez mind csak a szemét kategória, nem zene. Akik igazi zenét csinálnak, azoknak a művészet az első, nem az, hogy minden nap valamelyik szennylap címoldalán villogjanak valami botránnyal.
2013. január 10. 12:36
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Én elismerem Gaga iszonyat nagy tehetség, de azért túlzás hogy az övé a legjobban várt lemez 2013-ban. Alanis Morrisette, David Bowie. Csak két legendás név, akik szintén új albummal jelentkeznek idén. Utóbbi ráadásul (David) kerek 10 éve nem jelentetett meg albumot, sem semmi újat.
Nah de kinek a pap, kinek a papné. Én egy Alanis és David lemeznek még mindig jobban örülök idén, mint egy Gaga lemeznek.
Nah de kinek a pap, kinek a papné. Én egy Alanis és David lemeznek még mindig jobban örülök idén, mint egy Gaga lemeznek.
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
ophely88
2013. január 10. 12:54
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
En is a Gagaet varom a legeslegjobban!! :X
2013. január 10. 13:11
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Én is nagyon várom Lady Gaga új albumát, hiszen a Telephone folytatása lesz rajta. Meg most olvasom, hogy Lana Del Reyjel is lesz duettje? Várlak már albumocska.
2013. január 10. 13:32
Valami vicc hogy Lady Gaga a Pop koronázatlan királynője, ezen nevetnem kell. Csak nehogy megint csalódjanak benne...
Britney albumát várom a legjobban, nagyon örülök neki hogy Brit megint stúdiózik, tőle csak nagyon jó albumra számítok, már alig várom.
Britney albumát várom a legjobban, nagyon örülök neki hogy Brit megint stúdiózik, tőle csak nagyon jó albumra számítok, már alig várom.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Im a SlaveForBritney
2013. január 10. 13:44
Gagáé egészen jól hangzik, főleg a duett része Britney-ről sajnálom hogy nem tudunk még semmit, biztos az is jó lesz
2013. január 10. 13:53
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Justin akusztikus lemeze 20 napon belül fog megjelenni,én azt várom a legjobban
Gagával nincs nagyon bajom,de nem is szeretem.Nem követem figyelemmel,azt sem tudtam,h lesz új albuma Britney meg nem az én stílusom,a legújabb klipje sem tetszik például.
Gagával nincs nagyon bajom,de nem is szeretem.Nem követem figyelemmel,azt sem tudtam,h lesz új albuma Britney meg nem az én stílusom,a legújabb klipje sem tetszik például.
2013. január 10. 14:00
Vikpopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 193415 offline |
Én már nem győzöm kivárni az ARTPOP megjelenését.GaGa idén nagyot fog alakítani hisz a 2013-as év az ő éve lesz.(És ezzel nem állt szándékomban mást degradálni)..!!:DDD
2013. január 10. 14:16
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Már várom!!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 10. 14:21
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Gondoltam, hogy így lesz. Én nem várom annyira az albumot. De remélem, hogy nem lesz megint Madonna koppintás, mert a BTW az volt.. Egy duett Lana Del Reyjel?
Persze, én Brit albumára vagyok a legkíváncsibb. Nagyon remélem, hogy nem fogja azt a tucatot folytatni, amit az utolsó albumával elkezdett. Bár azt nyilatkozták, hogy elfog térni a Femme Fatale stílusától.. Majd meglátjuk.
Bíbőr gyerekre is számítottam...
Persze, én Brit albumára vagyok a legkíváncsibb. Nagyon remélem, hogy nem fogja azt a tucatot folytatni, amit az utolsó albumával elkezdett. Bár azt nyilatkozták, hogy elfog térni a Femme Fatale stílusától.. Majd meglátjuk.
Bíbőr gyerekre is számítottam...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.