Starity

Lady Gaga albumát várják a legjobban 2013-ban

2013. január 10. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A PopCrush nevű weblap feltette az internetezőknek a kérdést: melyik előadó albumát várják a legjobban 2013-ban.

hirdetés
Lady Gaga albumát várják a legjobban 2013-ban

Harminckét százalékkal jelenleg az első helyet Lady Gaga birtokolja tavasszal megjelenő albumával, az ARTPOP-pal. Ezen az albumon lesz a Telephone folytatása, továbbá talán egy duett Lana Del Reyjel, amit egyik énekesnő sem erősített még meg, továbbá a Lady Dianáról szóló Princess Die című dal javított változata. A pop koronázatlan királynője néhány adatot már közzétett a korongról.

A második helyet Britney Spears birtokolja egyelőre névtelen lemezével, melyről szinte semmit nem tudunk. De Britney-nek lesz ideje elkészíteni, hisz kitették a szűrét az amerikai X Factorból. Jelenleg a dívák között két százalék különbség van, tehát Brit a szavazók harminc százalékát birtokolja.

A harmadik helyen Justin Bieber áll a Believe: Acoustickal. A szavazást valószínűleg nem ő fogja megnyerni, hisz közte és popkirálynő között nagyjából huszonnégy százalékos különbség van, vagyis Justin a szavazatok nyolc százalékát birtokolja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek