Kihirdették a People’s Choice Awards nyerteseit
2013. január 10. 13:31
Jaj de nagyon örülök a 1D-nek, ez most valamilyen szinten feldobta a napomat. Az Up All Night tényleg fantasztikus album, örök kedvencem. Persze, ízlések és pofonok. Talán Justin-t hiányolom egy kicsit. Chris-nek is nagyon örülök, megérdemelte, remek színész. Amin nagyot néztem az Demi, mint "kedvenc zsűritag". Egetrengető munkát végzett az X Factor alatt, és nem, nem jó értelemben. Szeretem őt, de ez a mentor dolog egyáltalán nem neki való. A másik pedig Téjlorka. Mindjárt falnak megyek, nem tudom elképzelni sem, hogy mitől vannak oda annyira ezért a csajért, miközben semmi hangja nincs.
2013. január 10. 13:34
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 855 Azonosító: 133339 offline |
Én csak annak örülök,hogy Matt Bomer ott volt
Egyébként az SPN-nek gratulálok
Egyébként az SPN-nek gratulálok
2013. január 10. 13:37
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Perks of Being a Wallflower Kedvenc filmem...és mert Logan Lerman szerepel benne! Annyira örülök, hogy ők is nyertek valamit!
Na de hol van Justin Bieber?
Amúgy egy kicsit meglepődtem a többieken is, na de lesz ez jobb is. Az is furcsa, hogy a kedvenc rajongótábor Katy Perry-é? Az meg hogy??
Na de hol van Justin Bieber?
Amúgy egy kicsit meglepődtem a többieken is, na de lesz ez jobb is. Az is furcsa, hogy a kedvenc rajongótábor Katy Perry-é? Az meg hogy??
2013. január 10. 13:40
dorii_TVDDowner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1755 Csatolások: 1686 Azonosító: 184868 offline |
Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Ellen Pompeo, Maroon 5, Grace klinika. Gratulálok nekik. Azt viszont nem értem a Bosszúállók miért nem nyert egy kategóriában sem..
2013. január 10. 13:57
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
A filmes-sorozatos résszel nincs sok bajom. Kedvenc filmikon, és a Kedvenc színész.
Zenével már annál inkább. A kettő nyertes, akit megértek, az Rihanna és Xtina. De a többi? Swift kisasszonyt megint díjazzák a country kategóriában, miközben a mostani zenéje minden, csak nem az. Katy-t se nagyon értem. A kedvenc dalt és a kedvenc albumot nem is kommentálom. Azért látszik, hogy ennél a díjátadónál kik is döntik el a dolgokat...
Zenével már annál inkább. A kettő nyertes, akit megértek, az Rihanna és Xtina. De a többi? Swift kisasszonyt megint díjazzák a country kategóriában, miközben a mostani zenéje minden, csak nem az. Katy-t se nagyon értem. A kedvenc dalt és a kedvenc albumot nem is kommentálom. Azért látszik, hogy ennél a díjátadónál kik is döntik el a dolgokat...
2013. január 10. 13:58
Gratulálok a győzteseknek... különösen a The Wanted-nak.
2013. január 10. 14:02
Csengi19990609új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 191723 offline |
jajj a The Wanted nyert nem az 1D ( de nem baj ők úgy is jobbak és többet is nyertek♥ :"D
de hogy az istenbe nyert a kedvenc rajongótáborba Katy Perry?
de hogy az istenbe nyert a kedvenc rajongótáborba Katy Perry?
2013. január 10. 14:05
The Hunger Games, Jennifer Lawrence, Chris Hemsworth, Emma Watson, Castle, The Big Bang Theory, One Direction. Nekik nagyon örülök.
2013. január 10. 14:10
JLaw és hát KatyCat's meg ott van az Éhezők Viadala szóval nem lett rossz az én szempontomból Grat. Bár a PLL-ben még reménykedtem de úgy néz ki azt nem díjazták. Na most nem értem az embereknek mi bajuk van néhány díjazottal. (főleg Jen-el de én ezt nem érthetem mint valakitől megkaptam)
Ne , hogy már furcsának gondoljátok Katy Perry-t elég nagy a tábora kinn attól még mert itt M.O.-n nem sokan díjazzák.Na Mind1 legalább valami feldobta a napom bár az 1D... Bosszúállók furi ,hogy nem nyert Robert-nek örülök megérdemelte.Emma-is és a Perks of Being a Wallflower is.
Ne , hogy már furcsának gondoljátok Katy Perry-t elég nagy a tábora kinn attól még mert itt M.O.-n nem sokan díjazzák.Na Mind1 legalább valami feldobta a napom bár az 1D... Bosszúállók furi ,hogy nem nyert Robert-nek örülök megérdemelte.Emma-is és a Perks of Being a Wallflower is.
2013. január 10. 14:10
Adam Sandler, Liam Hemsworth, Kínos, Demi Lovato, Taylor Swift, Rihanna, Nicki Minaj, Maroon 5, Christina Aguilera .... GratGrat :DDDD
2013. január 10. 14:15
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Ha nem hétköznap lett volna megnézem :'( de az eredménnyel meg vagyok elégedve
2013. január 10. 14:17
Katy Perry tarolt, végre A The Perks Of Being A Wallflowernek és a The Big Bang Theorynak örülök
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.