Megjelent a brit lánycsapat legújabb videoklipje What About Us című dalukhoz, amely legújabb albumuk előfutára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mi a helyzet a The Saturdaysszel?
2013. január 11. 15:01
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Tucat. Persze nagyon szeretem a csajokat, de erről nem fog megváltozni a véleményem. Hiányoznak a régi dalaik. Mikor sokkal egyedibbek voltak. Természetesen a tehetségük meg van, de ha minden áron be akarnak "törni" az Államokba. Még valóságshow is nekik? Remélem ők sem fognak tönkre menni, mert nagyon a mai trendeket követik. Az egyéniségük is kezd elillanni. Amúgy bulizni tényleg tökéletes erre a számra, a klip pedig átlagos. Viszont ha ennyire akarnak Amerikában is híresek lenni ezáltal pedig világhírnevet szerezni, én teljesen máshogy fognék bele a helyükben. De ez az ő dolguk, remélem még lesznek olyan alkotásaik, mint akkoriban és sok sikert nekik!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. január 11. 15:05
Első reakció: nagyon ismerős az eleje, mintha már hallottam volna. Egyre kevésbé tetszenek a lányok dalai,klipjei, mintha sokadjára látnám/hallanám ugyanazt. Nagyon szerettem az Ego-t és a Higher-t is, de ez nem jó.
2013. január 11. 15:06
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nem tetszik. Egyszerűen sz*r az, amit a legutóbbi albumuk óta művelnek zene cím alatt. Borzasztóan gagyi, unalmas tucatzenét játszanak, pedig a csajok régen tudtak valamit. Olyan színvonalat várok tőlük, mint pl. az Ego, és nem ezt a tucatsz*rt egyébként, mert borzasztó. Az első pár korongjuk egyszerűen maga a tökély, mert fantasztikusak - popot játszottak, de nem azt az unalmas trét, hanem egyedit. Most pedig tucctucctucctucc. Hihetetlen, hogy mennyire lesüllyedtek ők is, pedig azt hittem, hogy bizony világszínvonalú lánybanda lesz belőlük, akik nem azért vannak a csúcson, mert van két szép szemük, hanem azért, mert tényleg jók. Várom a megváltást, és azt, hogy újra visszatérnek a régi önmagukhoz és a régi stílusukhoz.
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee
2013. január 11. 15:27
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Nekem nagyon tetszik a szám és a klip is. És mivel a stílusuk is jó,szerintem Amerikában is szeretni fogják őket.
2013. január 11. 15:39
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Ez mondjuk ki, nagyon ratyi. Nekem sose tetszik az, hogy ha egy angol előadó nagyon beakar törni Amerikába, túlságosan erőltetettnek tűnik nekem. Ez nem az ő stílusuk, ennél jobbat vártam. A klip, és a szám se jön be.
2 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee,
Porcicca
2013. január 11. 15:45
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Nem is rossz!!!!!!!!!!
2013. január 11. 16:25
Amikor elindítottam a számot, hirtelen úrrá lett rajtam a nagy öröm, klassz hangzás, fülbemászó dallam, azonban ahogy haladt előrefelé, a véleményem nyílegyenes zuhanórepülésbe kezdett negatív irányba..ez tipikusan az a zene, amit háttérzajként szívesen veszek, de amúgy magamtól, szánt szándékkal biztos nem indítanám el YouTube-on.
A másik:
Miért kell ennyire betörniük Amerikába? Ők britek, szükségük van nekik arra a 'nagy amerikai hírnévre?' Igazán megmaradhatnának európai sztároknak, az Államoknak van elég énekesnője, akik boldogítják a zenéikkel ott a népet.
Én speciel hiányolom a régi énjüket, amikor olyan kis zöldfülűek voltak, de annál értékesebb muzsikát adtak ki a kezeik közül. Remélem egyszer visszatalálnak arra az útra, ahonnan kezdtek, mert ez most valahogy nem jön be.
A másik:
Miért kell ennyire betörniük Amerikába? Ők britek, szükségük van nekik arra a 'nagy amerikai hírnévre?' Igazán megmaradhatnának európai sztároknak, az Államoknak van elég énekesnője, akik boldogítják a zenéikkel ott a népet.
Én speciel hiányolom a régi énjüket, amikor olyan kis zöldfülűek voltak, de annál értékesebb muzsikát adtak ki a kezeik közül. Remélem egyszer visszatalálnak arra az útra, ahonnan kezdtek, mert ez most valahogy nem jön be.
2013. január 11. 16:32
Semmi újat nem hoztak.Egyszer is nehezen hallgatható kategória.
2013. január 11. 17:17
Hiresség Imádó39új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.12.05. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 190989 offline |
Nem értem, mi bajuk az embereknek szerintem nagyon jók a lányok és csak így tovább.
Kapcsolódó sztárok
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!