Britney Spears és vőlegénye szakítottak. A különválás oka állítólag a családalapítás volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szakított vőlegényével Britney Spears
2013. január 12. 14:01
|
|
macskahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 167053 offline
|
http://vidget.hu/zene-sztarok/sztar-privat/2724-britney-spears-es-vlegenye-szakitottak.html nemcsak információi szerint, tényleg szakítottak, már ők is lenyilatkozták. kár ):
2013. január 12. 14:23
Őszintén sajnálom. Lehetett sejteni, hiszen már elég régóta együtt voltak. Remélhetőleg nem fog ismét elgurulni a gyógyszere. Még mindig szép nő, talál magának másik normális partnert.
2013. január 12. 14:26
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. január 12. 14:58
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Sajnálom!!!!!!!!!!!!!
2013. január 12. 15:33
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Hát most 'mondjam' azt, hogy meglepett? Mert nem lepet meg, valahogy mindig is tudtam, hogy Britney nem a házassági életről volt híres..
Habár tényleg szép pár voltak, de ez van..
2013. január 12. 15:36
nagyon sajnálo...:/ pedig azt hittem most már rendbe jön az élete meg minden...:/
2013. január 12. 15:38
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Én is meggondoltam volna kétszer is, hogy Britney gyereket szüljön (ismét). Egyébként elképzeltétek ti a szakításjelenetet:
BS: Gyereket akarok tőled!
JT: De B van két elhamarkodott porontyod, gyámság alatt vagy 32 évesen, még össze sem házasodtunk, nem várhatnánk?!
BS: De én annyira szeretlek édes. Szeresd a testem bébi...
JT: B kérlek hanyagoljuk a dolgot, nem állok készen a dologra, alig múltam 40, ez az utolsó évtizedem amikor még színlelhetem, hogy fiatal vagyok, miért akarsz te ilyen gyorsan lebabázni.
BS: Szeretlek nem érted, SZERETLEK JT, ad a farkad vagy előveszem a nullásgépet.
JT: B, inkább leszek szingli negyvenes, mintsem bármit is beléd helyezzek, de azért váljunk el békében
BS: Gyereket akarok tőled!
JT: De B van két elhamarkodott porontyod, gyámság alatt vagy 32 évesen, még össze sem házasodtunk, nem várhatnánk?!
BS: De én annyira szeretlek édes. Szeresd a testem bébi...
JT: B kérlek hanyagoljuk a dolgot, nem állok készen a dologra, alig múltam 40, ez az utolsó évtizedem amikor még színlelhetem, hogy fiatal vagyok, miért akarsz te ilyen gyorsan lebabázni.
BS: Szeretlek nem érted, SZERETLEK JT, ad a farkad vagy előveszem a nullásgépet.
JT: B, inkább leszek szingli negyvenes, mintsem bármit is beléd helyezzek, de azért váljunk el békében
2013. január 12. 15:42
Nem tudom milyen oknál fogva, de valahogy mindig úgy éreztem hogy Britney nincs annyira oda ezért a pasiért, lehet szerette meg minden, de nem úgy mint például Kevin-t. Sajnálom hogy szakítottak,nem hinném hogy Brit erőltette a gyerek dolgot, szerintem jót fog neki tenni ha szingli lesz. Szerintem nem fog örültségéket csinálni már csak a két kisfia miatt sem.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.