Britney Spears és vőlegénye szakítottak. A különválás oka állítólag a családalapítás volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szakított vőlegényével Britney Spears
2013. január 12. 14:01
macskahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 167053 offline |
http://vidget.hu/zene-sztarok/sztar-privat/2724-britney-spears-es-vlegenye-szakitottak.html nemcsak információi szerint, tényleg szakítottak, már ők is lenyilatkozták. kár ):
2013. január 12. 14:23
Őszintén sajnálom. Lehetett sejteni, hiszen már elég régóta együtt voltak. Remélhetőleg nem fog ismét elgurulni a gyógyszere. Még mindig szép nő, talál magának másik normális partnert.
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Beyla
2013. január 12. 14:26
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Elmondhatatlanul sajnálom. Pedig azt hittem, hogy végre megtalálta az igazit. Annak viszont örülök, hogy békében váltak el egymástól. Még szerencse. Szerintem hamisak azok a híresztelések, hogy Britney gyereket akart tőle. Remélem a különválás nem hat ki negatívan Britre.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. január 12. 14:58
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Sajnálom!!!!!!!!!!!!!
2013. január 12. 15:33
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Hát most 'mondjam' azt, hogy meglepett? Mert nem lepet meg, valahogy mindig is tudtam, hogy Britney nem a házassági életről volt híres.. Habár tényleg szép pár voltak, de ez van..
2013. január 12. 15:36
nagyon sajnálo...:/ pedig azt hittem most már rendbe jön az élete meg minden...:/
2013. január 12. 15:38
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Én is meggondoltam volna kétszer is, hogy Britney gyereket szüljön (ismét). Egyébként elképzeltétek ti a szakításjelenetet:
BS: Gyereket akarok tőled!
JT: De B van két elhamarkodott porontyod, gyámság alatt vagy 32 évesen, még össze sem házasodtunk, nem várhatnánk?!
BS: De én annyira szeretlek édes. Szeresd a testem bébi...
JT: B kérlek hanyagoljuk a dolgot, nem állok készen a dologra, alig múltam 40, ez az utolsó évtizedem amikor még színlelhetem, hogy fiatal vagyok, miért akarsz te ilyen gyorsan lebabázni.
BS: Szeretlek nem érted, SZERETLEK JT, ad a farkad vagy előveszem a nullásgépet.
JT: B, inkább leszek szingli negyvenes, mintsem bármit is beléd helyezzek, de azért váljunk el békében
BS: Gyereket akarok tőled!
JT: De B van két elhamarkodott porontyod, gyámság alatt vagy 32 évesen, még össze sem házasodtunk, nem várhatnánk?!
BS: De én annyira szeretlek édes. Szeresd a testem bébi...
JT: B kérlek hanyagoljuk a dolgot, nem állok készen a dologra, alig múltam 40, ez az utolsó évtizedem amikor még színlelhetem, hogy fiatal vagyok, miért akarsz te ilyen gyorsan lebabázni.
BS: Szeretlek nem érted, SZERETLEK JT, ad a farkad vagy előveszem a nullásgépet.
JT: B, inkább leszek szingli negyvenes, mintsem bármit is beléd helyezzek, de azért váljunk el békében
2013. január 12. 15:42
Nem tudom milyen oknál fogva, de valahogy mindig úgy éreztem hogy Britney nincs annyira oda ezért a pasiért, lehet szerette meg minden, de nem úgy mint például Kevin-t. Sajnálom hogy szakítottak,nem hinném hogy Brit erőltette a gyerek dolgot, szerintem jót fog neki tenni ha szingli lesz. Szerintem nem fog örültségéket csinálni már csak a két kisfia miatt sem.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.