Dalt írtak Palvin Barbaráról
2013. január 15. 22:09
Ez más máskor is szúrta a csőröm, ha mi nem mondjuk azt zB. Horan Niall akkor a külföldieknek mi fészkes fenéért nem tudják Palvin Barbarának hívni, mi a fenének kell fordítva mondaniuk? Egyébként továbbra is rémes ez a klipp és nem értem az okát.
2013. január 16. 06:15
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline |
Jolie_77 hát jah!!
2013. január 16. 07:08
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline |
Hát,annyira nem lett jó a szám,de kedves gesztus volt tőle!És akármit mondtok Barbi gyönyörű!
Azt meg hogy a legszebb magyar lány,nem mi mondtuk,hanem a szakértők,de egyetértek,hogy Mihalik Enikő is gyönyörű!
Azt meg hogy a legszebb magyar lány,nem mi mondtuk,hanem a szakértők,de egyetértek,hogy Mihalik Enikő is gyönyörű!
2013. január 16. 12:25
Én annyira nem vagyok oda érte!..sőt még tőle vannak szebb modellek is!..:\ mondjuk ő alap h gazdag..h ezen mit csodálkozom...
2013. január 16. 15:30
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline |
az egy dolog, ha valaki szerint nem szép, és nyilván sokaknak nem szimpatikus, nem szeretik, ez teljesen rendben van. De szerintem azért lekurvázni nem kellene, mert mégis mit tett, ami miatt kurvának lehet mondani??
2013. január 16. 16:05
Őszintét szólva,engem nem igazán hatnak meg a modellek.Ami nekik van a 'szépségük' már amelyiknek,mert nem mindegyik szép,az csak szerencse.Inkább mondjuk azt vékonyságuk,mert ha csont és bőr vagy akkor már modell lehetsz.Szóval nem is értem miért kell érte ennyire odalenni,főleg azt nem értem,hogy hogy lehet modellekért rajongani,meg hogy lehet valakinek egy modell a példaképe,semmi nagy dolgot nem tesznek,csak amit Isten adott nekik külső,azzal beállnak a kamera elé és a testükből élnek.Palvint is,még mindig alig ismerné valaki,ha nem lett volna az a hír,hogy ő meg Justin,egyébként csak a körei,vagyis a modellek ismernék ugyan úgy ...
2013. január 16. 16:23
Katicaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 166381 offline |
Örülnötök kellene hogy egy magyar modell idáig elvitte hogy már ázsiában is vannak rajongói. És aki azt mondja hogy nem szép...na jó van szeme?? XD tényleg nagyon szép lány,szerintem mindenki szeretne így kinézni. és n azelőtt is ismertem mielött feljött a hír hogy Bieberrel kavar Xd. és szerintem nem csak én vagyok így mert szerintem az ország eléggé büszke rá. kivéve a féltékeny ocsmányságokat akik irigykedni tudnak csak mint elismerni. mindegy. a ti vélemyényetek,ahogy az enyém is, úgy sem érdekel senkit xDDD
2013. január 16. 20:38
teljesen egyet kell hogy értsek SsciorLuvval. tényleg szép és a szakértők mondják! nagyon-nagyon rendes dolog volt ez ettől a sráctól! büszkék kéne hogy legyünk arra hogy egy magyar lány ennyi mindent elért.
2013. január 16. 20:48
blaircarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 164348 offline |
de unalmas már ez a fruska!!már idegesítő,hogy mindennap róla kell olvasni,meg kivel haverkodik,meg kivel lóg.már túl sok,egy héten egyszer még elviselhető ez a csaj,de hogy mindennap minden második cikk róla szól ez már beteges dolog!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. január 17. 11:45
Úristen, ha a szánalmasság fájna, azért k...rva mert szép? Gratulálok
A szám nem nagyon tetszik, de kedves gesztus..
A szám nem nagyon tetszik, de kedves gesztus..
2013. január 17. 14:02
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
ez kedves gesztus volt.
de miért k.rva ha egyszer nem is egy üresfejű ribi.
sztem büszkéknek kéne lennünk rá mert ő tényleg megérdemli. szép és okos nem úgy mint a többi. és az utálkozókból csak ugy száll a féltékenység!!!!!!
de miért k.rva ha egyszer nem is egy üresfejű ribi.
sztem büszkéknek kéne lennünk rá mert ő tényleg megérdemli. szép és okos nem úgy mint a többi. és az utálkozókból csak ugy száll a féltékenység!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.