A People's Choice Awardson elkövetett bakik után a hírességeknek volt idejük gondosan kiválasztani a legcsodásabb ruhakölteményeket, amelyekben megjelenhettek a gálán. Lássuk a legszebbeket és a legrosszabbakat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Golden Globe 2013: a legjobb és legrosszabb ruhák
2013. január 14. 10:20
2013. január 14. 10:24
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Claire Danes szerintem is nagyon csinos volt, illetve nekem még Zooey Deschanel és Amanda Seyfried voltak azok, akiken azonnal megakadt a szemem.
2013. január 14. 10:43
HBC volt még az, aki mindenbizonnyal otthon hagyta a jóízlését, ami a ruhakölteményét illeti. Nem beszélve Palvin Barbara függönyből készült, habos ruhakölteményéről. Szörnyű volt. JLaw finom eleganciája és vadóc bája nagyon el lett találva. Nicole Kidman pedig egyszerűen nem tud hibázni. Egyszerre könnyed és vagány. Már hanyatló hamvas bájával, de kiváló stílusérzékével, méltóságos tartásával nehéz lehet mellette labdába rógni.
2013. január 14. 10:50
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline |
Hayden éd Megan is nagyon jól néztek ki, de a legszebb Jennifer volt <3 )
2013. január 14. 10:57
a halle berry által viselt ruha tetszik a legjobban attól függetlenül hogy nem alkalomhoz illő
2013. január 14. 10:58
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
nekem az aszolút nyerő Jessica Alba volt ruha téren ,én valahogy nem vagyok annyira oda Jennifer ruhájaáért ténylegnagyon passzolt hozzá és tökéletes választás volt de akkor se.
2013. január 14. 11:20
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Nekem Helena Bonham Carter ruhája tetszett legjobban, de ez nem meglepő...
2013. január 14. 11:33
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Michelle Dockery aranyos darabját hiányolom, nagyon illett hozzá.
Claire Danes meg nagyon durván nyomja. Egy hónapja szült. Mondjuk ugyanarról a nőről beszélünk, aki 8 hónapos terhesen egész álló napokat rohangált a csatornákban, csak hogy leforgassák a Homeland szezonfináléját.
Claire Danes meg nagyon durván nyomja. Egy hónapja szült. Mondjuk ugyanarról a nőről beszélünk, aki 8 hónapos terhesen egész álló napokat rohangált a csatornákban, csak hogy leforgassák a Homeland szezonfináléját.
2013. január 14. 12:17
Szerintem van pár tök jó, de pl. Sianna Miller-nek a ruhája...na olyat én sem vennék fel, és ettől azért nekem is jobb ízlésem van!
2013. január 14. 12:40
Jessica Alba gyönyörű! Nekem Halle Berry és Eva Longoria ruhája is tetszik!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.