Az elején egyáltalán nem szerettem őket együtt, aztán kezdtem megkedvelni őket - mára pedig az egyik kedvenc sztárpárosommá nőtték ki magukat. Viszont ami az elmúlt pár hónapban történt már nem volt normális.
A kapcsolatuk hihetetlenül megromlott, de még mindig szerették egymást ezért nem tudták eldönteni, hogy mi legyen.
Én csak attól félek, hogy ez az egész ügy nagyon megfogja viselni őket, és bár Selenából nem nézem ki, hogy lecsúszna a lejtőn, de (sajnos) Justinból igen...
Vége a drámának: Selena és Justin szakítottak
2013. január 16. 18:31
Aha, most azt írják vége. Aztán holnapután máris az lesz a fő-fő cikk, hogy járnak, aztán...
Tudják egyáltalán, hogy mit művelnek?
Tudják egyáltalán, hogy mit művelnek?
2013. január 16. 18:31
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Számomra édes mindegy,hogy együtt vannak-e vagy sem,de annyira örülnék ha nem lenne több ilyen cikk,hogy az hihetetlen Szóval ha szakítottak akkor az most már tényleg végleges legyen
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. január 16. 18:36
MissHutchersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 184798 offline |
Ó, hát ez Josh Hutchersonnal akarna összejönni? Szívből remélem, hogy csak egy pletyka, mert valahogy nem tudnám elképzeni őket együtt. Josh mellé nem egy ilyen buta liba lenne való
2013. január 16. 18:36
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
YOU DON'T SAY? már vagy egy hónapja mindennek vége..
2013. január 16. 18:40
DieForJelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 191725 offline |
Pedig, olyan szépen voltak együtt... De ha nem szeretik már egymást és sokat veszekedtek, akkor megértem. Az meglepett, hogy Sel kicsit sok pezsgőt ivott. Én szeretni fogom őket egy párként még a pokolban is!
2013. január 16. 18:40
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline |
ajj végre...végre vége van ennek a kapcsolatnak ideje volt már!!én a kezdetektől fogva utálom Selnát Justint meg imádom és nem pártoltam hogy ezzel a kétszínű libával van együtt!!örülök hogy vége mert Justin mostmár élhet tovább boldogan.ja gondolom hogy veszekedtek..selena provokálja Justint és őt állitja be rosznak..szánalmas ez a nő!sajnálom josh hutchersont hogy selena szívja a vérét!és selenát is sajnálom most az egyszer mert olyan nagyot hibázott hogy Justint csak így elengedi(mondjuk én örülök neki) Justin sokkal boldogabb lesz nélküle és én azt szeretném ha valaki norámlissal kerülne össze.jaj ez a drogozás dolog meg cask photoshop awww nemigaz hogy még mindig ezen témáznak...istenem..nem ő drogozott hanem az a hasonmás :///////
2013. január 16. 18:41
antonia12brooklyn baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 2177 Csatolások: 73 Azonosító: 171293 offline |
OMG!
Itt nem volt semmilyen kapcsolat.
Egy hatalmas kamu volt egész, de teljesen mind1..
Itt nem volt semmilyen kapcsolat.
Egy hatalmas kamu volt egész, de teljesen mind1..
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. január 16. 18:41
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Ki a szart érdekel ez a 2 ótvaros!
2013. január 16. 18:43
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
YES!YES!YES!YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!
2013. január 16. 18:44
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline |
Ezaaaaz*-* Már kezdtem unni ezt a kis elenát.-.-
Justiint imádooooom. .heart:
Bár mondjuk még hamar tovább lépett ez a kis....k*r*a...máris pasija van.:@ ch..szánalom..-.-
és ez iz mutataja h csak kihasználta Justint.:/
Arra jó volt Justin,h mindenféle ajándékokkal lepjee meeg.*-*
Justiiin imádáááás vaaan.:$
Justiint imádooooom. .heart:
Bár mondjuk még hamar tovább lépett ez a kis....k*r*a...máris pasija van.:@ ch..szánalom..-.-
és ez iz mutataja h csak kihasználta Justint.:/
Arra jó volt Justin,h mindenféle ajándékokkal lepjee meeg.*-*
Justiiin imádáááás vaaan.:$
2013. január 16. 18:45
Istenem...Persze vége...Úgy is összefognak megint jönni.Ezt már megjósolom... -.-"
2013. január 16. 18:46
idiots_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 187705 offline |
most miért szidjátok Selenát? attól hogy Justin-ért rajongtok, attól még nem kell Selena-t sem bántani! Mindketten hibásak, és nem csak szegény lány, hanem Justin is!!!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.