Egy, a Golden Globe-gálán elejtett poén után Michael J. Fox nyíltan kijelentette, Taylor nem fog randizni a fiával, el is árulta, miért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michael J. Fox durván beszólt Taylor Swiftnek
2013. január 18. 15:46
8 felhasználónak tetszik:
janet7,
Pöttömke,
Im a SlaveForBritney,
Luckie,
Black Hearth2,
joe_r,
bibicsibi,
Beyla
2013. január 18. 15:48
Az év oltása
Tudom, hogy most minden Taylor-fan a védelmére fog kelni.. Az még oké, ha egy-egy dalát egy konkrét emberről írja, de nem kellene, hogy ez a védjegyévé váljon. Ahány slágere van, annyi pasival járt, ebből állapítják meg, mekkora *khm*
Tudom, hogy most minden Taylor-fan a védelmére fog kelni.. Az még oké, ha egy-egy dalát egy konkrét emberről írja, de nem kellene, hogy ez a védjegyévé váljon. Ahány slágere van, annyi pasival járt, ebből állapítják meg, mekkora *khm*
2013. január 18. 15:51
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.18. 15:48)
Az év oltása
Az kicsit sok lenne, ideje sem maradna rá... Biztosan van egy-kettő, akikről többet is írt.
2013. január 18. 15:52
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Courtneyy egyetértek veled.
2013. január 18. 15:54
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Hár ez k*rva nagy jól meg mondta neki:D Amúgy Harry hol marad?;o
2013. január 18. 15:56
+még az az öt dal, amit Harry-ről írt Teljesen igaza van Michael-nek!
2013. január 18. 15:57
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline |
Michael J. Fox-nak igaza van! Kezd nekem Taylor egyre.. ellenszenvesebb lenni, d elehet, hogy csak, mert rosszul válogatja meg a barátaim/pasijait. Mondjuk szerintem túlzás amit csinál. Mármint a dalírásos dolog.
2013. január 18. 15:58
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Már vártam, hogy valaki ezt nyíltan kimondja!
2013. január 18. 16:04
Ez teljesen jogos. És még humoros is, a maga módján
2013. január 18. 16:04
Mekkora r*banc már. Szerintem még ő maga sem tudja összeszámolna, hogy hány pasival járt már. Úhúúú Taylorka többször volt használva mint a Google. xdd
2013. január 18. 16:07
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Valahonnan kell ihletet szereznie, minden dalszövegíró ezt csinálja, az életéből merít, ettől lesz eredeti a dal. Nem hiszem, hogy Tay meg is említi őket a dalaiban. Másnak is szólhatnak. Oh C'mon másnak is vannak szakítós dalai, ne csináljátok már!
2013. január 18. 16:08
Elég legyen már!
Szerintem tök jó dalokat ír és sajnálnám,ha emiatt vagy akárki más kritizálása miatt abbahagyná ezeket.Nem veszi észre a mai emberség,hogy miket művel.Igen bevallom még én is képes vagyok ilyeneket mondani,de én bocsánatot is kérek.
Szerintem tök jó dalokat ír és sajnálnám,ha emiatt vagy akárki más kritizálása miatt abbahagyná ezeket.Nem veszi észre a mai emberség,hogy miket művel.Igen bevallom még én is képes vagyok ilyeneket mondani,de én bocsánatot is kérek.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.