Voice: döntő lányok nélkül!
2013. január 21. 15:26
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Saci és Böbe?
2013. január 21. 22:15
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
én még egy részt se láttam belőle,de ahogy hallom ismerősöktől nem valami jó!!de amm nem mindig lehet nő a döntőbe!!
2013. január 22. 13:21
|
|
Brellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 83 Csatolások: 4 Azonosító: 194497 offline
|
Eddig nem néztem a versenyt, de múlt héten belepillantottam egy kicsit. És hát a továbbjutók közül szinte mindegyik elég tehetséges. Bár nekem legjobban a Dénes tetszett, szerintem neki valami olyan hangja van ami utánozhatatlan. És ahogy elnézem elég nagy rajongótábora is. Ő érdemelné meg a legjobban. De Gájer Bálint sem volt olyan rossz, legalábbis az egyéni produkcióban, a duett már nem igazán tetszett. Valami jobb dalt is választhattak volna nekik. Olivért kicsit sajnálom, de ez is nagy büszkeség hogy eddig eljutott. A többieknek pedig szurkolok Pénteken, remélem valami jó dalválasztások lesznek. És a duetteket és kíváncsian várom már!
2013. január 22. 19:16
Szegény Móni, most miért esett ki?????
Az emberek nem ismerik fel A HANGot, vagy mi????
És szegény Henderson Dávid, őt sajnálom a legjobban még mindig, ő volt a kedvencem.
Gájer Bálintot csak akkor jegyeztem meg magamnak, de nagyon, azelőtt azt se tudtam, hogy van abban a műsorban Pff
Az emberek nem ismerik fel A HANGot, vagy mi????
És szegény Henderson Dávid, őt sajnálom a legjobban még mindig, ő volt a kedvencem.
Gájer Bálintot csak akkor jegyeztem meg magamnak, de nagyon, azelőtt azt se tudtam, hogy van abban a műsorban Pff
2013. január 23. 13:22
Nádor Dávid hajrá! imádom azt a pasit
Dénes neked is szurkolok!!!
2013. január 23. 13:42
|
|
hirondelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 194553 offline
|
ki van az találva, mikor nyerje meg csaj mikor pasi, mikor valami szegény, határon túl élő magyar..egy évben vagy 3-4 "év hangja" születik. nekem sok.. de azért hajrá dávid!
2013. január 23. 20:55
Én szurkolok a fiúknak,de azért egy lány igazán bekerülhetett volna a döntőben.
2013. január 24. 12:25
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
úgy látszik mindenhol a férfiak a nyerők
2013. január 25. 09:44
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Remélem Dávid nyeri.
2013. február 05. 20:29
|
|
Viktoria9999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 173 Csatolások: 343 Azonosító: 185126 offline
|
Kiváncsi vagyok, hogy ki nyer.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: