Palvin Barbi és Selena bocsánatot kértek egymástól
2013. január 24. 21:19
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Nagyon felkapták ezt a Palvint...
2013. január 24. 21:28
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Olvasgattam a véleményeket Palvinról, és valamiért sokaknak szálka a szemében a csaj, amit nem értek. Kicsit naivnak esik ki az interjúiból, és nyilván inkább dobott mint rontott a karrierjén ez a marhaság, és igen, lehet a modell szakmát is lehurrogni. De tényleg nem árt a légynek sem. Most mit fáj az néhány embernek, hogy jól megy a sora? Örüljetek inkább, hogy egy magyar modell vitte is valamire. Hogy idővel elmúlik az a 15 perc hírnév, az persze más tészta...
2013. január 24. 22:15
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Idézet (mse90 @ 2013.01.24. 21:28)
Olvasgattam a véleményeket Palvinról, és valamiért sokaknak szálka a szemében a csaj, amit nem értek. Kicsit naivnak esik ki az interjúiból, és nyilván inkább dobott mint rontott a karrierjén ez a marhaság, és igen, lehet a modell szakmát is lehurrogni. De tényleg nem árt a légynek sem. Most mit fáj az néhány embernek, hogy jól megy a sora? Örüljetek inkább, hogy egy magyar modell vitte is valamire. Hogy idővel elmúlik az a 15 perc hírnév, az persze más tészta...
Talán hihetetlennek hangzik, de karrierje elején kifejezetten szerettem Barbarát. Én már 2008 környékén tudtam kicsoda Ő. Ekkor nyitottak Neki egy nagy divatblogon oldalt, de ez most mind1. Ekkor még ugye nem volt körülötte ekkora hájp, és tömeghisztéria, mint ami most van. De aztán 2010-2011 környékén egyre inkább felkapottabb lett, és ezzel együtt az egója is drasztikusan megnövekedett. Éppen ezért "szerettem ki" belőle. Régen tudott alázatosan, szerényen nyilatkozni, manapság egyre flegmább, és beképzeltebb megnyilvánulásai vannak. Az meg hogy újabban celebeknek nyal betette a kaput. Egyébként Gyurta Dani körül sincs ekkora tömeghisztéria, pedig ha valaki, Ő megérdemelné. VILÁGCSÚCCSAL lett olimpiai bajnok, és egy nemes gesztusnak köszönhetően Norvégia szerte imádják, tisztelik. Ezáltal jobb véleménnyel vannak Magyarországról, és nem csak ott, hanem a világon bárhol, ahova eljutott ez a nemesi tett, amit Dani véghezvitt. Barbi ellenben mit is vitt véghez amiért orra esnek előtte az emberek? Megszületett. Elcsípte a genetikai ötöslottó főnyereményét, de ennyi. Semmi több. Constance Jablonskit sem ajnározzák Franciaországban, pedig mostanság Ő az egyik leghíresebb modelljük világviszonylatban is. És a hollandoknál sem Doutzen Kroes folyik a csapból, ahogy a németeknél sem Claudia Schiffer-ről szól minden... Például.
Nah mind1. Csak annyit akartam mondani, hogy túl van igazából értékelve a jelentősége ilyen szempontból. Ha akarnának az emberek sztárolhatnának mást is, aki valóban megérdemli, aki nem csak a szép pofiját tette le az asztalra, hanem emberfeletti teljesítményt.
2013. január 25. 00:51
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (Pöttömke @ 2013.01.24. 22:15)
Talán hihetetlennek hangzik, de karrierje elején kifejezetten szerettem Barbarát. Én már 2008 környékén tudtam kicsoda Ő. Ekkor nyitottak Neki egy nagy divatblogon oldalt, de ez most mind1. Ekkor még ugye nem volt körülötte ekkora hájp, és tömeghisztéria, mint ami most van. De aztán 2010-2011 környékén egyre inkább felkapottabb lett, és ezzel együtt az egója is drasztikusan megnövekedett. Éppen ezért "szerettem ki" belőle. Régen tudott alázatosan, szerényen nyilatkozni, manapság egyre flegmább, és beképzeltebb megnyilvánulásai vannak. Az meg hogy újabban celebeknek nyal betette a kaput. Egyébként Gyurta Dani körül sincs ekkora tömeghisztéria, pedig ha valaki, Ő megérdemelné. VILÁGCSÚCCSAL lett olimpiai bajnok, és egy nemes gesztusnak köszönhetően Norvégia szerte imádják, tisztelik. Ezáltal jobb véleménnyel vannak Magyarországról, és nem csak ott, hanem a világon bárhol, ahova eljutott ez a nemesi tett, amit Dani véghezvitt. Barbi ellenben mit is vitt véghez amiért orra esnek előtte az emberek? Megszületett. Elcsípte a genetikai ötöslottó főnyereményét, de ennyi. Semmi több. Constance Jablonskit sem ajnározzák Franciaországban, pedig mostanság Ő az egyik leghíresebb modelljük világviszonylatban is. És a hollandoknál sem Doutzen Kroes folyik a csapból, ahogy a németeknél sem Claudia Schiffer-ről szól minden... Például.
Nah mind1. Csak annyit akartam mondani, hogy túl van igazából értékelve a jelentősége ilyen szempontból. Ha akarnának az emberek sztárolhatnának mást is, aki valóban megérdemli, aki nem csak a szép pofiját tette le az asztalra, hanem emberfeletti teljesítményt.
Az igazság az, hogy nem követem annyira a hazai hírforrásokat ahhoz, hogy tudjam, mennyire van felkapva. Ez az oldal meg nem mérce, mert itt rögtön mindenki eldobja az agyát, amint meghallja Bieberke nevét bármilyen kontextusban.
Tény és való, hogy Dani egy olyan személy, akire méltán lehetünk büszkék, és akiről bárki, aki egy csöppet is becsüli az emberséget és a teljesítményt példát vehet. Ő viszont nem él olyan életet, hogy önmagát napról-napra a média középpontjába állítsa. És felteszem, nem is kívánkozik erre.
Úgyhogy azzal a kis tudással, amivel rendelkezem Barbi felől, nem tudom elítélni. Ha a média felkapta, az a média hibája (is). Ő modell, neki az a munkája, hogy a címlapokon szerepeljen, emellett még elég kölyök ahhoz, hogy érthető legyen, ha fejébe szállt egy kicsit az a dicsőség. Előbb-utóbb le fog esni arról a piedesztálról, de én nem akarok ott állni azok között, akik kárörvendően nevetnek rajta. Bármi is a véleményem a modell szakmáról, leginkább csak örülni tudok, hogy valakinek a mi kicsiny országunkból sikerül kitörnie.
Persze megint csak hangsúlyozom, nem láttam eleget Barbi arcából ahhoz, hogy túlzott szimpátiabeli véleményt alkossak, de néha az érzésem, hogy mi vagyunk a legkeményebbek a "sajátjainkkal" szemben, ahelyett, hogy megpróbálnánk velük örülni a sikerüknek.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. január 25. 06:40
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline |
Idézet (Pöttömke @ 2013.01.24. 22:15)
... Egyébként Gyurta Dani körül sincs ekkora tömeghisztéria, pedig ha valaki, Ő megérdemelné. VILÁGCSÚCCSAL lett olimpiai bajnok, és egy nemes gesztusnak köszönhetően Norvégia szerte imádják, tisztelik. ... Ha akarnának az emberek sztárolhatnának mást is, aki valóban megérdemli, aki nem csak a szép pofiját tette le az asztalra, hanem emberfeletti teljesítményt.
Azt mondod, Gyurta Danit azért nem "sztárolják" annyira, mint hogy szerinted megérdemelné, mert helyette inkább Barbarát "sztárolják"? Ez csacskaság, a két személy körülötti "tömeghisztéria" nagysága között nyilván nincs összefüggés. Leegyszerűsítve: nincs olyan szabály, hogy ha egyiküket kedveled, akkor a másikukat nem kedvelheted. Az ok inkább ott lehet, hogy több embert érdekel a divat/modellek világa, mint az úszás.
A modellek a divatiparban dolgoznak, a sportolók a szórakoztató-iparban. Miért lenne az egyik terület értékesebb a másiknál?
2013. január 25. 13:10
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline |
Örülök,hogy kibékültek
2013. január 25. 13:47
CandyFloss1024új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 184969 offline |
ÚÚÚ, Selenácska féltékeny? x'ddd
2013. január 25. 19:40
Hannacska1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.25. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 194655 offline |
Örülök ,h megbeszélték ...Én azon akadtam ki h azt írták h Palvin Barbara miatt szakitottak dehogy miatta ez tiszta hülyeség
2013. január 26. 14:07
SelenaBabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 54 Csatolások: 1 Azonosító: 164837 offline |
Örülök hogy mindent tisztztak
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni