Au pair kalandok
2013. január 25. 13:46
Gondoltam, nyitok egy ilyen témát, hátha nem én vagyok az egyetlen elvetemült ezen a fórumon, aki au pairkedésre adta a fejét
Szívesen beszélnék másokkal is, mert ugyan van már egy piciny közösség, amiben benne vagyok, de szeretnék megismerni újakat is
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. január 25. 13:55
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Wáow nagyon jó ötlet volt!
Én személy szerint még nem au paireskedtem, mivel még nem vagyok 18 éves, de elterveztem, hogy ha majd betöltöm a 18-at akkor kimegyek az Egyesült Királyságba. Engem mindig is érdekelt az au pair "munka".
Én személy szerint még nem au paireskedtem, mivel még nem vagyok 18 éves, de elterveztem, hogy ha majd betöltöm a 18-at akkor kimegyek az Egyesült Királyságba. Engem mindig is érdekelt az au pair "munka".
2013. január 25. 13:57
Idézet (Kazuo @ 2013.01.25. 13:55)
Wáow nagyon jó ötlet volt!
Csak okosan a családokkal
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. január 25. 14:06
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2013.01.25. 13:57)
Csak okosan a családokkal
Nem egy partinyaralás, ahogy sokan feltételezik, de ha az ember okosan választ, akkor rengeteget láthat a célországból, és rengeteget tanulhat 
Igen-igen, olvastam, hogy nem minden esetben kerülünk normális családhoz, de majd kíváncsi leszek rá, hogy milyen.
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Elárulta, miért érzett így.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Hat meglepő érdekesség a Loki sztárjáról.
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears 19 éves fia, Jayden megszólalt a témában.