Starity

Au pair kalandok

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 25. 13:46 #1
- törölt felhasználó -    
Gondoltam, nyitok egy ilyen témát, hátha nem én vagyok az egyetlen elvetemült ezen a fórumon, aki au pairkedésre adta a fejét rohog.gif Szívesen beszélnék másokkal is, mert ugyan van már egy piciny közösség, amiben benne vagyok, de szeretnék megismerni újakat is smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2013. január 25. 13:55 #2
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Wáow nagyon jó ötlet volt! meghajolo.gif
Én személy szerint még nem au paireskedtem, mivel még nem vagyok 18 éves, de elterveztem, hogy ha majd betöltöm a 18-at akkor kimegyek az Egyesült Királyságba. Engem mindig is érdekelt az au pair "munka". smileeee.gif
2013. január 25. 13:57 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2013.01.25. 13:55)
Wáow nagyon jó ötlet volt! meghajolo.gif 
Én személy szerint még nem au paireskedtem, mivel még nem vagyok 18 éves, de elterveztem, hogy ha majd betöltöm a 18-at akkor kimegyek az Egyesült Királyságba. Engem mindig is érdekelt az au pair "munka". smileeee.gif

Csak okosan a családokkal wink.gif Nem egy partinyaralás, ahogy sokan feltételezik, de ha az ember okosan választ, akkor rengeteget láthat a célországból, és rengeteget tanulhat smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2013. január 25. 14:06 #4
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Cynthia @ 2013.01.25. 13:57)
Csak okosan a családokkal wink.gif Nem egy partinyaralás, ahogy sokan feltételezik, de ha az ember okosan választ, akkor rengeteget láthat a célországból, és rengeteget tanulhat smileeee.gif

Igen-igen, olvastam, hogy nem minden esetben kerülünk normális családhoz, de majd kíváncsi leszek rá, hogy milyen. biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!