A countryénekesnő egy beteg rajongója álmát teljesítette, aki agydaganattal küzd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rákos rajongójával ebédelt Taylor Swift
2013. január 25. 14:00
2013. január 25. 14:00
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Ez szép volt tőle!
2013. január 25. 14:05
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Szerintem ez nem arról szól, hogy jobban akar mutatkozni a szakítás után. Szimplán kedvesség volt tőle. Mindenkit megrendít egy ilyen betegség. Biztos ő is így volt ezzel
2013. január 25. 14:09
Nagyon szép dolog volt tőle,mindig is tisztelem őt mert nagyon nagy lelkű de ettől még nem fogom újra megszeretni őt.
2013. január 25. 14:12
Nem a Harryvel való szakítás vet rá rossz fényt, hanem a skalpvadászata, aminek a srác is "áldozata" volt. A gesztus szép volt, hogy teljesítette a beteg lány kívánságát, de azért a motiváció is épp olyan fontos.
2013. január 25. 14:15
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Ez most egyáltalán nem arról szól hogy azért ebédelt azzal a lánnyal hogy a média előtt jobb színben tüntesse fel magát, úgyhogy egy kicsit "gratulálnék" a cikk írójának is. Nagyon szép, és kedves dolog volt tőle, nagyon örülök hogy ilyen jószívű lány. Szép volt Swift! <3.
2013. január 25. 14:15
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Na ez az, ami miatt tisztelem és szeretem őt. Mindig olyan ember volt, aki figyelt az emberekre, törődött a rajongóival és ott segített, ahol tudott. Csak azt sajnálom, hogy mostanában inkább a körülötte lévő hisztire figyel mindenki, a hatalmas szívét meg elfelejtik.
2013. január 25. 14:19
Egyetértek, szép gesztus volt tőle, egyébként is kedvelem őt. Nem értem, miért lett most ennyire a közutálat tárgya, igen, a szakításairól is írt dalokat, de szerintem ez csak most lett ennyire kiélezve, hogy Harryvel összejött, majd szakított. Annyit ítélkeznek szegényen az utóbbi időben, pedig ez előtt is tett hasonló dolgokat, úgyhogy szerintem sem akarja magát ezzel jobb színben feltüntetni.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. január 25. 14:23
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline |
Aranyos volt tőle
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.