Jared Leto apaszerepben?
2013. január 25. 20:08
én se tudtam, hogy lenne barátnője...de sok boldogságot nekik!
2013. január 25. 23:16
hirondelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 194553 offline |
na ez az szasza, én is még itt vagyok elmaradva xd
2013. január 25. 23:41
nem is tudtam, hogy van csaja semmi alapja egyébként. majd ha J. bejelenti, akkor elhiszem.
2013. január 26. 10:31
szasza626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 162866 offline |
Idézet (hirondelena @ 2013.01.25. 23:16)
na ez az szasza, én is még itt vagyok elmaradva xd
Minden hírt átböngésztem de az istenért nem találom, hogy ki a barátnő akivel vacsorázott..
Nem kaphatnánk valami elérhetőséget az eredeti cikkről? Vagy legalább egy képet róluk? Mindig napra kész vagyok a 30STM ügyeiben, erre tessék
2013. február 02. 00:10
smiley-lemonadeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 3 Azonosító: 130571 offline |
emberek ti itt valahol nagyon NAGYON eltévedtetek..nem is kezdem elemezni, hogy mi minden nem igaz ebből a cikkből, és miért, a lényeg az hogy ennek az igazságalapja a mínuszokban van. barátnő? kitörölt twitter üzenetek? vacsora? képek? és legfőképpen .."NAGYON VÁGYIK EGY KISBABÁRA"??? hahahahha azért jó próbálkozás, jót röhögtünk rajta, köszönjük, esetleg majd még visszalátogatunk. ...ez hihetetlen..ül szánalmas.
2013. február 07. 11:33
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline |
Tudtommal Jared nem jár senkivel, és nem lesz gyereke sem. Jared az a típus, és ő maga is azt mondta, hogy MOST a zene a legfontosabb az életében. Gondoljunk bele, ismét országos túnréra indul, többek között hozzánk is ellátogat...
2013. február 14. 22:46
kanyoszabrinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 161 Csatolások: 52 Azonosító: 145825 offline |
Hát itt most én is tényleg megakadtam! barátnő??? mióta???
2013. február 22. 21:32
Diccivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 360 Csatolások: 0 Azonosító: 169110 offline |
Én csak lefordítottam a cikket, csodálkoztam is az új infókon, de mivel pár hónap kimaradt nekem abból h mi van vele, gondoltam akár igaz is lehet
Nyilván nem rosszból írtam és nem én találtam ki a sztorit, szóval ha valóban kacsa a hír, akkor az amcsi pletyi terjesztő nevében is bocsi.
Nyilván nem rosszból írtam és nem én találtam ki a sztorit, szóval ha valóban kacsa a hír, akkor az amcsi pletyi terjesztő nevében is bocsi.
2013. február 25. 20:21
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline |
Dicci
No problem Igazából először megörültem, azt hittem végre talált egy rendes lányt, már elképzeltem milyen szép szemei lesznek a picinek... mint az apukájának. Áh, szóvalcsak annyit bár igaz lenne egy picit is.
No problem Igazából először megörültem, azt hittem végre talált egy rendes lányt, már elképzeltem milyen szép szemei lesznek a picinek... mint az apukájának. Áh, szóvalcsak annyit bár igaz lenne egy picit is.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.