Justin Bieber és barátai alpári módon, lekezelően beszélnek a nőkről, a szórakozás pedig az számukra, ha beleköphetnek egy idegen ember italába. Vajon hova lett a régi Justin Bieber?
A teljes cikkhez kattints ide!
Kitálal Justin Bieber megsértett rajongója
2013. január 26. 15:57
2013. január 26. 16:00
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Hét igen -.- dzsásztín bíbör ilyen bunkó!
2013. január 26. 16:04
Nem tudom miért,de nem nem lepodnék meg ha ez igaz lenne.
2013. január 26. 16:06
én aztán meg nem mondom h ebből mi igaz, nem ismerem a gyereket, sem aki ezt mondta, sem azt h mi történt
az a része h a nőkről miket mondhattak viszont nem tűnik olyan hogy is mondjam lehetetlennek
egyrészt mert vannak jb-hez hasonló srácok , akikről messziről lerí h ilyenek, legalábbis hasonlítanak eléggé
és ilyen alapon kinézem belőle h miután bulizott ivott túlságosan is elereszti magát.... igazából egyre több az ilyen pasi aki így próbál menő lenni, még ha nem is gondolja komolyan amit mond
az pedig h justin twitteren tisztázta magát ahogyan ő gondolta arra utal h nem igazán zavarta ez a dolog, ami v azt jelenti h kamu az egész, vagy azt h elég h.lye ahhoz h felfogja mekkora rajongó tábornak mondhat búcsút
az a része h a nőkről miket mondhattak viszont nem tűnik olyan hogy is mondjam lehetetlennek
egyrészt mert vannak jb-hez hasonló srácok , akikről messziről lerí h ilyenek, legalábbis hasonlítanak eléggé
és ilyen alapon kinézem belőle h miután bulizott ivott túlságosan is elereszti magát.... igazából egyre több az ilyen pasi aki így próbál menő lenni, még ha nem is gondolja komolyan amit mond
az pedig h justin twitteren tisztázta magát ahogyan ő gondolta arra utal h nem igazán zavarta ez a dolog, ami v azt jelenti h kamu az egész, vagy azt h elég h.lye ahhoz h felfogja mekkora rajongó tábornak mondhat búcsút
2013. január 26. 16:09
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
ez durva Justin tényleg más lett
2013. január 26. 16:09
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
Hát.... ez csak vicc én nem hiszek ebbe a zanyvaságba lehet hog meg történd de lehet hogy nem bár egyértelmüen tudóm hogy Justin ilyen soha se tene a nökkel mert ö mindig tiszteletel beszél róluk és nem hiszem hogy ilyet tett vollna !!!!
1 felhasználónak tetszik:
Belieber 0813
2013. január 26. 16:10
Mindig is tudtam, hogy Justin egy trágár kis suhanc, na de ennyire? Ez még engem is meglepett. Ő a legjobb példa arra, hogy egy férfi bármennyire lehet barom, ha a férfiasság minden szegletét megtagadja, több millió csaj is az ölébe hullhat. Tényleg. Akármennyire is nem tiszteli a másik nemet.
Én lennék a legboldogabb femina, ha végre visszavonulna és soha többé nem hallhatnánk az ilyen idióta botrányairól.
Mély elismerésem ennek a suhancnak a szüleinek/szülőjének! Ekkora génhulladékot felnevelni már lehetetlenség!
Én lennék a legboldogabb femina, ha végre visszavonulna és soha többé nem hallhatnánk az ilyen idióta botrányairól.
Mély elismerésem ennek a suhancnak a szüleinek/szülőjének! Ekkora génhulladékot felnevelni már lehetetlenség!
Hát durva, de lehet hogy csak kitalálta a csaj :| egy ilyen üveges bizbaszal nem bízonyítja. Nincsenek kamera felvételek? x D
de nem tudom már mint higgyek, őszintén szólva.
de nem tudom már mint higgyek, őszintén szólva.
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Hát az igazat megvallva én simán kinézném Justinból azt, hogy ilyen bunkón viselkedik, mert már nem egyszer mutatta meg a nagyvilágnak, hogy mennyire "értelmes" emberke ő valójában. Én nem lepődtem meg rajta, ugyan mi mást várhatnánk Justin Biebertől?
A köpetes dolog meg nem lehet tudni, hogy igaz-e, de én nagyon sok rajongóból kinézném, hogy több száz dollárt is kiadnának érte, miközben nem is tudják, hogy az Bieberé-e vagy sem.
A köpetes dolog meg nem lehet tudni, hogy igaz-e, de én nagyon sok rajongóból kinézném, hogy több száz dollárt is kiadnának érte, miközben nem is tudják, hogy az Bieberé-e vagy sem.
2013. január 26. 16:11
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Azt is el tudom képzelni, h Justin ekkora p*cs. Viszont azt is, hogy ez pont akkora kamu, mint a Mariás " tiéd a gyerek Justin" pénzkicsikarási mód egy kis hírnév vággyal megfűszerezve..
2013. január 26. 16:16
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Kezd agyamra menni ez a drámai harc Bíbőr és a nagyvilág között... Bíboros azt állítja, hogy ő a cuki jó fiú, míg a jajdecsalódott rajongók meg azt, hogy huligán. Én persze jobban hiszek az utóbbi állításnak, de úgyse fog kiderülni, hogy most a mi franc van, mert mindenki kiáll a saját igazáért. Bár - mint mindig - szerintem most is Jussy fog kikerülni "győztesként" ebből az egészből..
2013. január 26. 16:19
miert nehez elhinni hogy igaz, az altalatok imadott sztar is egy halando. a tinedzserek ilyenek, szemmel lathatoan justin is. eleg a vak rajongassal, dolgozzatok fel a valosagot. birkak...
Szerintem ez röhejes!!! Én Justin egyáltalán nem találom olyan tehetségesnek mint amennyi elismerést kap de ez az egész sztori konkrétan vicces! Teljesen valószínűtlennek tarom, hogy egy akármilyen híresség ilyen sok gonosz témát beszéljen ki, közvetlen egymás után egy rajongója társaságában. Ez a hülyeség meg, hogy eladja a köpését és jótékony célokra adományozza! :DDD
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline |
Ezt nem lehet kinézni Justinból...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.