Egy hatán nincs is olyan teto neki:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2w17qHIHh1ru9upio1_500.jpg ilyen van!!!!!!a hátán ez csak hülye pletyi :v
Zayn Malik megcsalta barátnőjét?
2013. január 27. 12:54
2013. január 27. 12:55
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Mrs. Malik @ 2013.01.27. 12:08)
Amugymeg Zayn is pasi. Hiaba van baratnoje es szereti lanyok millioi vannak oda erte melyik pasi utasita vissza 'ilyet'??! A csabitas hatalmas. Es szinte minden csaj akarna tole valamit. (imadom Perrie-t de az elejen neki is voltak pasiugyei...!)
Egyeseknek, mint például neked, olyan a gondolkodásmeneted, hogy valószínűleg ettől fog az emberiség sorsa végleg megpecsételődni. Hát én úgy kivágnám a páromat, ha ilyet csinálna és patkány módon elsunnyogná, hogy valószínűleg Kínáig repülne. Normális neked az, hogy egy férfi, aki SZERETI, MEGBECSÜLI, ÉRTÉKELI a párját, akkor megcsalja azt?! Tudjátok ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek, mert amiket leírtok 10-14 éves fejjel. Mintha olyan sokat éltetek volna, és tudnátok milyen érzés megcsalva lenni - az, hogy nem voltál elég jó a párodnak és inkább menekült egy másik nő karjai közé. Tényleg, biztos klafa érzés, te pedig örömödben ugrálni fogsz, hogy megcsalt a pasid és az milyen jó. Megjegyzem, nem ezt fogod érezni. Hmmm... melyik pasi utasítana vissza egy ilyet? Én úgy gondolom, hogy az én párom lazán visszautasítana, sőt többször is megtörtént már, hogy tettek neki szexuális irányultságú megjegyzéseket, de érdekes módon ő mindig tudatta az illetett hölgyekkel, hogy valakinek az ujjára gyűrűt húzott, és ezt a párkapcsolatot nem kívánja felrúgni öt percért. Aki valóban szereti a párját, az nem tud félrelépni, nekem ez a véleményem. Ha te úgy gondolod, ahogyan leírtad, akkor ott már régesrég nagyon nagy baj van. Szerintem gondolkozz mielőtt leírsz bármit is, csak gondoltam szólok...
10 felhasználónak tetszik:
mse90,
liamvillaattila,
Lady Suzy,
Stephie,
Black Hearth2,
Beckie,
Glamster,
FaithandHope,
Kelsey,
Alison Lerman
2013. január 27. 12:57
Claudia Bloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 184925 offline |
amúgy Zaynnek más a hátán a tetkó:DDd
2013. január 27. 13:00
én nem tudtam, hogy Zaynnel más a hátán a tetoválás, de ha ti mondjátok!
és egyébkétn se csalná meg a barátnőjét!
és egyébkétn se csalná meg a barátnőjét!
2013. január 27. 13:03
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hát nem tudom..........
2013. január 27. 13:03
Melindalindaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 194415 offline |
szem az nem o mert nem nagyon hasonlit az arca meg a tetko sem
2013. január 27. 13:04
Itt elnézegetve a kommenteket, csodálkozom, hogy a társadalmunk idáig képes volt fennmaradni. Bravó.
A The Sun egy valódi szennylap, olyan, mint itthon a Blikk, de szerintem a képeket elég nehezen lehetett volna meghamisítani (már ha hamisak).
Nem is csodálkozom semmin. Mindig is tudtam Zayn-ről, hogy csak próbálja a jófej, aranyos jófiúcskát játszani, de valójában csak egy minden hájjal megkent Don Juan szerepéhez is túl nagy szoknyapecér "lélekkel" rendelkezik.
A The Sun egy valódi szennylap, olyan, mint itthon a Blikk, de szerintem a képeket elég nehezen lehetett volna meghamisítani (már ha hamisak).
Nem is csodálkozom semmin. Mindig is tudtam Zayn-ről, hogy csak próbálja a jófej, aranyos jófiúcskát játszani, de valójában csak egy minden hájjal megkent Don Juan szerepéhez is túl nagy szoknyapecér "lélekkel" rendelkezik.
istvantundeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.09. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 185727 offline |
Zayn-nek nem is ilyen tetkó van a hátán
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
A képeken biztos, hogy Zayn van (azóta a hátán a toll alá tetováltatott egy madarat is, az van a képen), viszont ez már bőven azután történt, hogy Ausztráliában voltak. A haja és a tetkó alapján a kép mostanában készülhetett.
Plusz az is gyanús (amire már a cikkben is próbáltam utalni), hogy hogy tudta a csaj lefényképezni, ha Zayn rögtön taxit hívott.
Tehát szerény véleményem szerint (amit a cikkbe nem akartam beleírni) a csaj hazudik, valahogyan megszerezte ezt a két képet és gondolta, csinál magának 5 perc hírnevet. Én sem hiszem, hogy Zayn megcsalta volna Perrie-t, csak azt írtam le, amit a forrásokban találtam, ezért is írtam tele a cikket olyanokkal, hogy "feltehetőleg", "állítólag", meg a címet is eleve "?"-be tettem.
Plusz az is gyanús (amire már a cikkben is próbáltam utalni), hogy hogy tudta a csaj lefényképezni, ha Zayn rögtön taxit hívott.
Tehát szerény véleményem szerint (amit a cikkbe nem akartam beleírni) a csaj hazudik, valahogyan megszerezte ezt a két képet és gondolta, csinál magának 5 perc hírnevet. Én sem hiszem, hogy Zayn megcsalta volna Perrie-t, csak azt írtam le, amit a forrásokban találtam, ezért is írtam tele a cikket olyanokkal, hogy "feltehetőleg", "állítólag", meg a címet is eleve "?"-be tettem.
2013. január 27. 13:05
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline |
Nem ilyen tetkója van. És amúgy még nemrég arról áradoztak, hogy mennyire imádják egymást! Újabb hülye pletyka.
2013. január 27. 13:06
Szóval rengeteg ok van amiért ez nem lehet igaz. Zayn nagyon szereti Perrie-t, és a lány barátnői is megmondták, hogy még sosem láttak úgy fiút szeretni lányt, mint ahogy Zayn szereti Perrie-t. Aztán ott van, hogy ennél nagyobb és hosszabb utakat is kibírtak egymás nélkül ez biztos, és na nehogy már most jöjjön rá Zayn-re a csajozhatnék. Ja, és a hátán lévő tetkó teljesen más... biztosan ps vagy nem is tudom...majd pont egy ilyen nőért csalja meg, ez viccnek is rossz. Azok a Directionerek pedig tényleg nagy rajongók lehetnek ha azt kívánják bárcsak szét mennének... nos, én remélem ez nem igaz és biztosan csak a csajnak volt valami baja.
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
Hát nem tudom én se
WendyNóriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.14. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 189700 offline |
Ez szerintem nem igaz .. :/
2013. január 27. 13:09
HopePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 191823 offline |
Vigyázz magadra Zayn, ha megbántod Perrit neked véged><
2013. január 27. 13:17
Mi van az emberek abból akarnak hasznot húzni ha valamelyik hírességet lejjáratnak? Nem tudom, hogy ez az egész igaz-e vagy sem de már rengeteg hasonló esetet hallottam, gondolom nem csak én ahol mindig előkerülnek titokzatos képek meg egy személy, nekem már ez furcsa.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.