Hát, amikor elolvastam az interjút egyszer-kétszer majdnem felröhögtem magamban, hogy hogyan lehet valaki ennyire... hogy is mondjam... egy beképzelt b*nkó. Oké, rendben, igazatok van, hogy a mai világban mindenki káromkodik, de annyira nehéz lett volna moderálnia magát egy interjú erejéig? Annyira sallang ez a szöveg, amit nyomtok itt, hogy hát önmagát adja. Nekem köbö a gyomrom fordult fel az interjút olvasva. Az obszcén szavaktól egyszerűen élvezhetetlen az olvasás, a stílusától meg inkább a huszadikról vetném le magamat. Igazi lekezelő és arrogáns a stílusa, és úgy csinál, mintha ő tojta volna világra a spanyolviaszt.
"Soha nem akartam Disney-hercegnőt játszani, mert nem az voltam."
Érdekes... előszeretettel hordja el minden sz*rnak a diznit, de, ha ez a csatorna nem karolta volna fel, akkor jelenleg mondjuk egy érettségizett egyetemista diák is lehetne, ahelyett, hogy szinte meztelenül rázza a valagát a színpadon azzal az "über jó hangjával".
Minden éremnek két oldala van májlika...
"Nehéz egy Hannah Montana-féle szent szüzet alakítani. Már 16 évesen is érettebb voltam a korombeliekhez képest..."
Itt szólta el magát véglegesen a kiscsaj, hogy milyen nehéz volt egy szüzike lányt alakítani 16 évesen. Ómájfákingád!
És még büszke is rá, hogy 16 évesen fűnek-fának szétnyitotta a lábait. IQ nulla, r*banckodás és primitívség level 999. Én a helyében fognék egy lapátot és elásnám magamat szégyenemben.
Az egyedüli oké az interjúban az volt, ahogyan Liamről nyilatkozott, hiszen úgy is van rendjén a dolog, ahogyan ő azt elmondta. Egyébként egy irdatlan sötét kislány, akinek nem csak a tehetségén van mit csiszolni, de jobb lenne, ha befogná azt a picike csőrét, mert a száján kiömlő marhasággal csak szennyezi a világot...