Starity

Zuchinii9 profilja

Zuchinii9 white yellow  
  • Csatlakozott
  • 2013. január 26.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • április 02.
  • Lakhely
  • Olaszország
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • olvasás, túrázás, zenehallgatás, utazások szervezése, egész nap ágyban maradni és semmivel sem foglalkozni
  • Zenei stílusom
  • rock, pop-rock, punk-rock, és igazából minden, de hangulattól függ :)
  • Imádom
  • utazás, csoki, zene, könyvek, nyári táborok, hógömbök, verselemzés, festészet, múzeumok
  • Utálom
  • magukat másnak tettető emberek, a magamutogatás, a kiszámíthatatlanság, ha semmire nincs időm
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Demi Lovato Shawn Mendes Gerard Way Tom Hiddleston Eddie Redmayne Hugh Laurie Annalisa Johnny Depp Billie Joe Armstrong Robert Downey Jr. Andy Biersack Taylor Momsen Emma Watson Lzzy Hale Saoirse Ronan Sandra Bullock Scarlett Johansson Indila Jennifer Lawrence Jon Bon Jovi

Az élet túl hosszú ahhoz, hogy kimondjuk, amire gondolunk. (~Doctor House)

Zuchinii9
Utoljára aktív: 2017.03.12. 19:07Státusz módosítva: 2015.12.28. 17:05

Bemutatkozás

 

Helló.


Elég furcsa olyan embereknek bemutatkozást írni, akiket nem is ismerek. Hiszen mitől lesz nekik jobb, hogy tudják, milyen színű a hajam és milyen zenéket szeretek, mikor nem is láttak, és valószínűleg nem is fognak látni soha? Ennek ellenére bemutatkozom, hiszen nem lehet tudni. Lehet, hogy valakinek – akár tudat alatti – belső megelégedést okozok a szépen megírt és megszerkesztett profilommal.


Akkor tehát kezdjük is. Mi az, amit először el szoktunk mondani a bemutatkozásnál?

 


A köszönés: Helló.
Ez megvolt.


Helló, a nevem XY.
Vess egy pillantást a bal fölső sarokra – ez is megvolt.


Azt, hogy hogy nézek ki, nem írom le. Ezt mindenki lecsekkolja, amikor először találkozunk – te is megteheted, kedves ZW, hogy már az ABC-nél maradjunk. Háttér, profilkép, avatar, képek… most ez a lényeg, és nem a hajam és a szemeim színe, lévén ez egy virtuális találkozás. Érd be ennyivel, kedves ZW.

 


Következő pont: belső lelkivilágom részletes feltárása, hogy a sok kedves kis ZW pontos képet és kimerítő részletességgel megírt jellemrajzot kaphasson rólam, tehát XY-ról. Ennek többé-kevésbé megpróbálok eleget tenni. Tehát.



Gimnazista. Sokat olvas. Még többet hallgat zenét. Ennél is többet gondol arra, milyen lenne egy hátizsákkal bejárni a világot. Szerény. Utálja, ha leszólják a véleményét, ezért legtöbbször nem is mondja ki. Hadd higgyék mások, hogy neki nincs véleménye. Vagy ami még rosszabb: hogy ő kedves. Mert manapság a kedvesség egyenlő az őszintétlenséggel. Nem érted? Gondolj erre: ha valaki megkérdezi, hogy áll neki ez a ruha, te mit mondasz? Hogy igen, nagyon jól? Hát igen, akkor te, kedves ZW, kedves vagy. De nem őszinte.
Orvos akar lenni. Imádja Olaszországot. Szeret túrázni. Kedvenc színe a zöld. Gyűjti a hógömböket, az országokat és a 3D puzzle-kat. Végre beszerezte az első Lonely Planet útikönyvét. Örül. Végre beregisztrált Instagramra. Örül. Csekkold le te is, kedves ZW. Szeret színházba járni. Úgy gondolja, az igazán jó dolgokra érdemes várni. Hisz a végzetben. Fatalista. Sokkal könnyebb úgy hibázni, ha hiszünk benne, hogy volt értelme.

https://www.instagram.com/musanivea/

 


Egyelőre ennyit róla. Nem szeretem kiadni magamat idegeneknek, sokszor még a barátaimnak sem. Úgyhogy ennyit a belső lelkivilágomról.



Következnek a kedvenceim. Na, belőlük rengeteg van, ennél fogva meg sem kísérelem az összeset felsorolni.


Énekesnők: Demi Lovato, Lzzy Hale, Taylor Momsen


Énekesek: Andy Biersack, Billie Joe Armstrong, Gerard Way


Bandák: Green Day, My Chemical Romance, Mumford & Sons


Dalok: Boulevard of Broken Dreams (Green Day), In The End (Black Veil Brides), Wrong Side os Heaven (Five Finger Death Punch)


Színésznők: Scarlett Johansson, Sandra Bullock, Saoirse Ronan


Színészek: Johnny Depp, Robert Downey Jr., Tom Hiddleston


Filmek: Amerikai szépség, Hárommal több esküvő, A kém, Khoobsurat

 


Sorozatok: Arrow, Doctor House, Bones, Pride and Prejudice, A férfi a legjobb orvosság

 


Írónők: J. K. Rowling, L. M. Montgomery, Jane Austen, Agatha Christie


Írók: Rick Riordan, Douglas Adams, Mikszáth Kálmán, Böszörményi Gyula


Könyvek: Büszkeség és balítélet, Galaxis útikalauz stopposoknak, A soha határa


Könyvsorozatok: Harry Potter, Anne-sorozat, A Szent Johanna gimi


Eddig tartott a szokványos felsorolás, most jöjjenek a többiek.

Színek: zöld, kék, piros
Tantárgyak: biológia, irodalom, matematika
Országok: Olaszország, Új-Zéland, USA


Városok: Róma, Nápoly, Budapest
Mesehősök: minyonok, Mulan, Olaf
Filmes karakterek: Vasember, Ricky Fitts (Amerikai szépség), Vikram Singh Rathore (Khoobsurat), dr. Marc Meier (A férfi a legjobb orvosság)
Kultúra: arab, indiai, japán
Hónap: április, szeptember, december
Nap: péntek, szombat, kedd
Édesség: krémes sütik, oreo, mazsolás-mogyorós csoki
Ital: tea, latte macchiato, bodzaszörp

És ezt a végtelenségig tudnám folytatni. Talán ebből a kategorizálásból ráeszméltél, kedves ZW, hogy elég rendszerető és jobbára szabálykövető ember vagyok. Persze, erre csak akkor tudtál ráeszmélni, ha eljutottál idáig az olvasásban. Ha csak végiggörgettél , mert nem érdekelt, azt teljesen meg tudom érteni, hiszen nem ismersz, dehogyis szeretnél te belső lelkivilágom részletes feltárásáról és kimerítő részletességgel megírt jellemrajzomról olvasni. Nyugi. Részvétem.

 


Már csak két dolog van hátra, kedves kitartó ZW, ezek közül az első pedig a szabályok – nem részletes és kimerítő – ismertetése. Először is: nyugodtan lophatsz. Ezeket a képeket, itt és most töredelmesen bevallom, jobbára az tumblr-ről szedtem, nem a sajátaim. Szóval nyugodtan tulajdonítsd el őket. Másodszor: a stílusomat is lemásolhatod, ha tudod, de figyelmeztetlek, elég nehéz lesz, mert nincs. Azaz van, de nem meghatározható. Harmadszor pedig, és talán ezzel kellett volna kezdenem: NE JELÖLJ BARÁTNAK, AMÍG NEM BESZÉLTÜNK, MERT ELUTASÍTOM, és NE KÜLDJ SEMMILYEN „SZAVAZZRÁMEGRÁÉSMÉGRÁIS” TÍPUSÚ ÜZENETEKET, MERT FELESLEGES! Köszönöm.

 


A másik hátramaradt dolog pedig az elköszönés. Hiszen egy ismeretség megkötése végén nem szokás szó nélkül elmenni. És ha én nem is ismerlek téged, kedves ZW, te már ismersz engem. Akkor tehát:


Viszlát, és kösz a halakat!


 

Amúgy pedig 42.