A két celeb a Kód legutóbbi adásában tűnt fel. A műsorban minden héten egy-egy sztárpár szerepel, most rájuk esett a választás.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egymilliót nyert VV Kinga és Attila
2013. január 29. 09:49
2013. január 29. 11:04
|
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline
|
nekik úgyis van pénzük -.-""" mivel a VV-be laktak,szóval most a pénz miatt is meg azért is szerepeltek hogy róluk írjanak >.< már elfelejtettem pedig ._.
2013. január 29. 11:08
Ha a kórháznak ajánlották fel a pénzt, akkor nagy valószínűséggel nem vitték haza.
Egyébként kb. az első értelmes dolog, amit csinálnak, gratula.
2013. január 29. 13:09
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2013.01.29. 11:08)
Ha a kórháznak ajánlották fel a pénzt, akkor nagy valószínűséggel nem vitték haza.
Nem az egészet ajánlották fel, hanem a nagyobbik részét. Ettől függetlenül tényleg szép dolog volt.
2013. január 29. 13:40
Az tetszett az egészben, hogy nemes célra ajánlották a pénzt!
2013. január 29. 13:53
Ők mióta számítanak sztárnak? Tettek valamit azért, hogy így hívják őket? Hát nagyon nem :S
Amúgy az rendes volt tőlük, hogy a pénzt a kórháznak ajánlották.
Amúgy az rendes volt tőlük, hogy a pénzt a kórháznak ajánlották.
2013. január 29. 14:08
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Basszus,hogy ezek mit műveltek ott...
2013. január 29. 14:35
Chelsy: Nem is sztárok.
Celebek. Ők csak úgy bekerültek a médiába. Ha sztárok lennének, letettek volna valamit az asztalra. xD:D
2013. január 29. 15:01
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Volt "szerencsém" a tesóm jóvoltából végignézni ezt a förtelmes Retekklub kreációt. Pont most kellett végig szenvednem.
Borzalmas. A többi "kvízjátékhoz" képest 100x nagyobb színészkedés folyik ebben. De legalább megtanultam, hogy ezt se szabad többet megnéznem.
2013. január 29. 15:02
jók voltak? ti ugyanazt a műsort néztétek? a római számos pánikmezőnél nem is gondolkodtak mindenre kapásból rávágták a passzt pedig a felét simán meg lehetett volna fejteni anélkül is hogy előtte látták-e vagy sem a hozzá tartozó számot, a nyulakról már nem is beszélve.
2013. január 29. 15:06
sztem szánalmas volt...nem értem minek kell ilyen embereket berakni, bár a műsorról is meg van a véleményem...
2013. január 29. 15:27
|
|
CeCeJonesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 1 Azonosító: 188165 offline
|
barbie91 : egyetértek:) és mennyit kinlódtak? láttam a 'reklámját' hogy ez a két balfácán van benne és halálinevetőgörcsöt kaptam hogy majdnem leeset a csajról - Kingáról vagy kiről xdd - félig a ruha
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: