Letaperolta rajongóját Justin Bieber
2013. január 29. 22:09
|
|
PinkLili_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194981 offline
|
Minden napra egy "Justin botrány".
2013. január 29. 22:11
|
|
Belieber2299új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 187108 offline
|
ugyan fogjátok már be...-.-'
2013. január 29. 22:12
|
|
Belieber2299új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 187108 offline
|
Humika am meg igaz...nagyon tájékozódott emberkék vannak..-.-'
2013. január 29. 22:36
A bolhából csinálnak elefántot..naés amikor az elvetemult libák taperolják le imádottjukat?
2013. január 29. 22:44
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Nagyon unom ezt a hülye barmot..
2013. január 29. 23:57
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Az is lehet veletlen csuszott oda a keze. nekem is mar volt,h veletlen akkor kaptak le, mikor atolelni akartam a baratnom, de a mellebe utkozott a kezem
Aztan lehet igy akarta, mint vicc..
Aztan lehet igy akarta, mint vicc..
2013. január 30. 00:16
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Hiába erőlködsz Bíborka, tudjuk hogy meleg vagy...
2013. január 30. 04:56
|
|
NanaChanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 105 Csatolások: 1 Azonosító: 180691 offline
|
Már lassan a csapból is a róla szóló cikkek folynak... Unalmas már, hogy másról nem lehet olvasni mint éppen milyen hülyeséget csinált... Szerintem ezekre senki sem kíváncsi. A vége úgy is az lesz, hogy egy vakvágányra futott pop csillag lesz. Elszaladt vele a ló ezt be kell látni és inkább már botrányokkal hívja fel magára a figyelmet nem pedig az "ének tudásával". Sose értettem miért kellett egy kalap alá venni az igazi nagy Ikonokkal. Itt az eredménye újabb botrány sztár. ^^, Sose voltam fanja sőt utáltam a zenéjét ezekkel a botrányokkal meg csak magát írja le.
2013. január 30. 07:27
Ja csak itt az a gáz,hogy van egy kép mikor a lány Justin fülébe súg,és utána fogja meg a mellét.Vagyis egyértelmű,hogy a lány kérte meg,hisz magától nem tesz ilyet.De azért kavarjatok tovább nyugodtan!
2013. január 30. 08:31
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
itt most nem arról van szó, hogy ez Rihannához, meg Gagához semmi...
itt most nem FELNŐTT sztárokhoz kell viszonyítani,hanem ehhez a kis taknyoshoz, aki nem fogja fel,mennyire megutáltatja így magát a rajongókkal..
ez az ember egy ex-Disney sztárral járt,hát persze, hogy a 9 éves lányok is őt bálványozzák..
személyes vélemény:
mint azt már korábban is írtam,semmi bajom nem volt ezzel a sráccal.. egy tehetséges, viszonylag jóképű sztárocska volt a szememben.. de most.. elképesztő mennyire megváltozott.. már lassan ott tartok, hogy széttaposnám a fejét,mert k_rvára nem így kéne példát mutatnia a 10 éves rajongóinak -.-"""
itt most nem FELNŐTT sztárokhoz kell viszonyítani,hanem ehhez a kis taknyoshoz, aki nem fogja fel,mennyire megutáltatja így magát a rajongókkal..
ez az ember egy ex-Disney sztárral járt,hát persze, hogy a 9 éves lányok is őt bálványozzák..
személyes vélemény:
mint azt már korábban is írtam,semmi bajom nem volt ezzel a sráccal.. egy tehetséges, viszonylag jóképű sztárocska volt a szememben.. de most.. elképesztő mennyire megváltozott.. már lassan ott tartok, hogy széttaposnám a fejét,mert k_rvára nem így kéne példát mutatnia a 10 éves rajongóinak -.-"""
2013. január 30. 08:50
De szerintem ha a csaj annyira "zavarná" nem hagyta volna, hogy így fotózkodjanak.
2013. január 30. 09:14
|
|
Asimplegirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 184395 offline
|
Én néha annyit röhögök rajta o.O Szinte,ha fellépek starity-ra minden nap látok róla egy cikket.Még,ha azt írnák róla,hogy segített másokon azt még megérteném,de,hogy "állandóan" a botrányairól híres mostanában az már egy kicsit gáz,mert az elején nem ettől lett híres.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: