Letaperolta rajongóját Justin Bieber
2013. január 31. 17:10
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Folyamatosan drog hatása alatt van ez a fiú. Nem is fog róla leszokni egy jó ideig, aztán, mikor már egy napig nem szív valamit, és felnéz a Twitter-re, majd meglátja, hogy mennyi rajongóját elvesztette, és mennyi dolog van róla fent az oldalon, és mind rossz. Megfogja bánni előbb-utóbb.
2013. január 31. 19:21
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Running Fool @ 2013.01.30. 14:12)
Nekem az effajta véletlenekről Az utolsó cserkész című film jut az eszembe...
Joe Cornelius Hallenbeck: Hát ez szép... Előmelegítetted, ugye? És milyen volt? Mond csak Mike, hány ujjadat adnád a feleségemért?
Mike Matthews: Nézd Joe... én nem akartam... csak...
Joe Cornelius Hallenbeck: Hát persze Mike, tudom. Véletlen volt. Sétáltál az utcán, a házunk előtt... megbotlottál. És egyszerűen beleakadt a f@rkad a feleségembe. Bárkivel megeshet.
End of story
Joe Cornelius Hallenbeck: Hát ez szép... Előmelegítetted, ugye? És milyen volt? Mond csak Mike, hány ujjadat adnád a feleségemért?
Mike Matthews: Nézd Joe... én nem akartam... csak...
Joe Cornelius Hallenbeck: Hát persze Mike, tudom. Véletlen volt. Sétáltál az utcán, a házunk előtt... megbotlottál. És egyszerűen beleakadt a f@rkad a feleségembe. Bárkivel megeshet.
End of story
!!
Fej vagy gyomor?
1 felhasználónak tetszik:
Running Fool
2013. február 01. 13:56
HopePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 191823 offline |
Ez mióta kiskorú? A csaj eléggé kinéz 20nak>< Mindegy egy igazi Belieber még ezek után sem fordít hátat:D DE az nem igaz hogy rálőtt egy vásárlóra mert könyörgöm JÁTÉKPISZTOLY volt
2013. február 04. 13:39
Naomiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 191910 offline |
Nem értem.. miért irnak az emberek cikkeket, ugy h nem is keresnek bovebb informàciokat a dologrol. A csaj kérte meg Justin. Amugy meg kiskoru?? kész nő -.-" és attol még h Justin ilyeneket "csinàl" attol még mi Belieberek mindig szeretni és tàmogatni fogjuk.
2013. február 04. 18:51
Tényleg nem kiskorúnak néz ki am a csaj de m1 , sztem akk is csak véletlenül nyúlt oda
2013. február 10. 09:23
ez kiskorú? am meg szerintem ha véletlen is volt, a csajnak akkor is kínos lehetett...:/
2013. február 11. 20:27
még ha sokszor le is csajozzák JB-t, ő is pasi azért, és szakított Selenával, szegényke biztosan kanos volt már.
2013. március 03. 21:14
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Először azt hittem 20 éves körüli a csaj. Ez tényleg perverz!! Dehát a fanok ezt sose fogják észrevenni!
2013. március 15. 09:46
numark1050új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 197693 offline |
Amugy igen,a csaj kérte meg Justin-t,hogy csinálja ezt (arról is van kép érdekes azt nem mutatják....).És megin Justin-t szólja le érte mindenki.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.