Beyoncé bizonyított
2013. február 01. 13:17
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Most komolyan ilyen "bebizonyítós" hír kellett ahhoz, hogy tisztába legyenek az emberek Beyoncé tehetségével?
2013. február 01. 13:25
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Most ez mire volt jó? Beyoncé ígyis-úgyis hétszentségesen tehetséges <3
2013. február 01. 13:48
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Jó hangja van!
2013. február 01. 14:22
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
QueenBee ^^ <3 Isten a nő! <3
2013. február 01. 14:29
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Ezzel az interjúval, és előadással elérte azt, hogy még jobban felnézzek rá, és még jobban imádjam. Istennő!
(Bár szerintem nem volt szükség arra, hogy bizonyítania kelljen azt, hogy igenis tud élőben énekelni..)
(Bár szerintem nem volt szükség arra, hogy bizonyítania kelljen azt, hogy igenis tud élőben énekelni..)
2013. február 01. 14:51
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Egyébként annyira undorító tud lenni a média, meg a társadalom egy egyre nagyobb rétege. Nem kell szeretni a zenéjét, vagy rajongani érte, de mikor megláttam a számtalan kommentet, hogy "ez az, Beyoncé bebukott, meg na igen, ő a nagyrabecsült Beyoncé", - komolyan leesett az állam. Ő már a Destiny's Child idején bizonyított, éppen ezért neki nincsen szüksége hasonlókra.
Innen is látszik, mennyire profi, hogy a kételkedők pofájába vágta, hogy igenis ő tud és khmm elénekelte a himnuszt. Oké csak ismételni tudom magam, de engem mindig sokkol az emberi rosszindulat. Hogy Bee eddig töretlen karrierjén egy FÉLplayback ekkora nyomot hagyjon, az már túlzás.
Napjaink legprofibb és legjobb hangú énekesnőjéről van szó még mindig.
Any questions?
Innen is látszik, mennyire profi, hogy a kételkedők pofájába vágta, hogy igenis ő tud és khmm elénekelte a himnuszt. Oké csak ismételni tudom magam, de engem mindig sokkol az emberi rosszindulat. Hogy Bee eddig töretlen karrierjén egy FÉLplayback ekkora nyomot hagyjon, az már túlzás.
Napjaink legprofibb és legjobb hangú énekesnőjéről van szó még mindig.
Any questions?
2013. február 01. 15:23
Kiemelkedően tehetséges énekesnő,és ezt már sokszor be is bizonyította,mint pl. most is..nem is értem neki miért kellett playback..jó az igaz nem volt ideje.
2013. február 01. 15:58
Ezek után már csak azt nem értem, hogy akkor az elnök beiktatásán MIÉRT KELLETT playbackelnie, ha egyszer a sors ilyen mesés hanggal áldotta meg?! Bey TUD - nem is akárhogyan- énekelni, folyhat ellene akárhány lejárató kampány, a zenetörténelembe már belevédősött a neve. Fantasztikus volt az előadása.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.