Starity

Saphira profilja

Saphira yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2013. január 31.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • 1995. október 29.
  • Lakhely
  • Írország
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • F1, PS3, Zene hallgatás, rajzolás.....
  • Zenei stílusom
  • minden ami jó
  • Imádom
  • F1, Vampire Diaries, Anime, One Direction....
  • Utálom
  • Azokat akik tönkre teszik mások életét csak azért, mert ők elrontották a sajátjukat. A kétszínű, öntelt embereket, akik azt hiszik tökéletesek.
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

<3 Vodafone McLaren Mercedes <3

Saphira
Utoljára aktív: 2013.10.28. 17:05Státusz módosítva: 2013.08.26. 09:09

Mi újság nála?

2013.10.23. 17:05Saphira és mostantól barátok

2013.10.19. 11:11Saphira és fanni1216 mostantól barátok

2013.09.14. 10:10Saphira és babuska3 mostantól barátok

2013.09.11. 20:08Saphira és Bernuska25 mostantól barátok

2013.09.10. 15:03Saphira és Dorinássz77 mostantól barátok

Bemutatkozás


Hali Brigi vagyok. Túl sokat nem fogok elárulni magamról, de azért egy pár dolgot mondok magamról.

Sokáig nem foglalkoztam azzal, hogy mások mit szeretnek ha én nem szerettem leszóltam, ez hiba volt. Most már úgy gondolom, hogy nem vagyunk egyformák, így az ízlséünk sem az, valaki ezt szereti valaki azt, lehet hogy nem szeretem amit más, de én megígérem nem szólom le, a véleményemet elmondom, de azt kultúrált hangnemben, hogy ne nagyon sértsek meg senkit, mert én sem szeretem ha megsértenek.

Habár lány vagyok, a természetem viszont nagyon fiús, tehát minden hülyeségben benne vagyok. Nagyon szeretem a F1-et, szinte a megszállottja vagyok. A kedvencem Jenson Button. Továbbá nagyon szeretek Play Station 3-on játszani, minden autós játékkal, meg még sok mással. De a kedvenc játékaim az Uncharted trilógia, ami szerintem a valaha volt legjobb játék, nagyszerű grafikával, és történettel, amúgy a könyv változata is nagyon jó, azt le sem tudtam tenni egy percre sem.

Szeretek zenét hallgatni, főleg Linkin Park-ot hallgatok, de bármit meghallgatok ami tetszik. Mostanság elkezdtem hallgatni a One Direction számait, nem is annyire rosszak, arra nem számítottam, hogy ennyire megkedvelem őket. Most már nagyon nagyon szeretem őket, mert olyan dilisek és az nagyon jól áll nekik, meg azt bírom bennünk, hogy két lábbal a földön járnak. Nem mondom, hogy ők tökéletesek, mert nem azok, vannak hibáik, de én azokkal együtt szeretem őket. Még azt is elismerem, hogy vannak , náluk tehetségesebb énekesek, de ők még fiatalok van még mit tanulniuk.

Sokakat nem értek, hogy miért utálja a One Diertion-t, addig oké hogy nem szereti, de azért nem kellene látványosan utálni őket. Sokan abba bele sem gondolnak, hogy ezzel a kijelentésükkel sokakat megsértenek, és még akkor általában rá tesznek egy lapáttal. Én azt nagyon szánalmasnak tartom. Nem muszáj szeretni őket, nem is kérek ilyet, csak ilyenkor az utálkozók belegondolnak, hogy egy rajongó mit érezhet, vagy maga a 1D, szerintem ebbe nem, és mi lenne ha a te kedvencedet szidnák, neked se esne valami jól. Ilyenkor el kell fogadni, hogy különbőzőek, vagyunk, különböző ízléssel.  

A hobbim a rajzolás, amit szerintem nem csinálok rosszul, de még van mit fejlődnöm, főleg Animés karaktereket rajzolom, mert imádom az Animéket.

Pár idézet, ami nagyon tetszik nekem:

"Az igazság olyan, akár egy régi könyv lapjain a betű: azt várja, hogy kiolvassák." (Harry Potter)

"Az élet megéri, hogy megéld." (Max Payne c. videojáték)

"Minden korlát egy elfogadott szabály, ami arra vár, hogy átlépjenek rajta. De csak akkor léphetünk át bármilyen határt, ha előbb felfogjuk, hogy azt tesszük." (Felhőatlasz)

"- Egy kérdés, mielőtt mennél: mi az igazság?
- A hitünket önmagunkba fektetjük. Olyannak látjuk a világot, amilyen, és reméljük, hogy egy nap az egész emberiség láthatja talán ugyanígy.
- Mi a világunk akkor?
- Egy illúzió, aminek vagy behódolunk - mint a legtöbben teszik - vagy amin felülemelkedünk.
- Mit jelent felülemelkedni?
- Észrevenni, hogy semmi sem igaz, és minden megengedett. A törvények nem a mennyeiségből erednek, hanem indítékból. Most már értem, hogy a hitvallásunk nem arra szólít fel, hogy szabadok, hanem arra, hogy bölcsek legyünk. " (Assassin`s Creed c. videojáték )

"Mi az ember, ha nem emlékei összessége? Csupán egy történet vagyunk, amit megélünk. Egy mese, amelyet önmagunknak mondunk el. " (Assassin`s Creed c. videojáték )

"A barátság a bizalomra épül. De néha nem árt egy kis bizalmatlanság, mert néha az életet múlhat rajta." (Uncharted: A negyedik labirintus c. könyv)

"Remény. Az egyetlen dolog, ami erősebb a félelemnél." (Az éhetők viadala)

"A legendák felülírják a történelmet. Az önzetlenség az erőszakot, a szárnyaló beszédek a néma tetteket. A történelem csupán a csatára emlékszik, a vért elfelejti. " (Abraham Lincoln, a vámpírvadász)

"A túlzott feltűnés eltűnés." (Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték)

"Mikor bántanak, megtanulsz gyűlölni. Másfelől viszont, mikor te bántasz másokat, haragot érzel, ugyanakkor bűnösnek is tartod magad. Azonban ha megérted ezt a fajta fájdalmat, akkor képes leszel kedves lenni másokhoz. A fájdalom ismerete segít nekünk felnőni, éretté válni. Felnőni pedig azt jelenti, hogy képes vagy mérlegelni a fájdalmat, és egyedül döntést hozni." (Naruto: Shippuden)

"Csak a jó emberek nem tudnak jól hazudni." (Bűnvadászok)

"-Miért nem hagyod, hogy az emberek meglássák benned a jót?
- Mert ha az emberek jót látnak, akkor el is várják azt. És én nem akarok mások elvárásai szerint élni."(Vámpírnaplók)

"Az fontos igazán, akit félünk elveszíteni." (Soul Eater - Lélekfalók) 

"Senki sem tudja, mennyi időt tölthet azzal az emberrel, aki a legfontosabb a számára. Élvezd ki!" (A varázslótanonc)

"Jobb szeretem nem tudni, melyik perc az utolsó. Halandó életünk minden egyes nyomorult pillanata ettől válik oly értékessé." (A Karib-tenger kalózai)

"Annak, aki meg akarja találni a helyét a világban, azzal kell kezdenie, hogy belátja, nem tudja hol van." (Thor)

"A legsötétebb pillanatainkban, mikor lepereg előttünk az élet, rábukkannunk valamire, valamire, ami kitartásra késztet, ami tovább hajt előre." (Tomb Raider c. videojáték)

"Ahogyan én látom, kétféle ember van: azok, akik arra áldozzák az életüket, hogy felépítsenek egy jövőt, és azok, akik azzal töltik, hogy a múltat próbálják újraépíteni." (Max Payne c. videojáték)

Legyen szép napod!!!! :D
 

Kedvenc sztárok

1 Niall Horan
2 Jenson Button
3 Joseph Morgan
4 Zayn Malik
5 Louis Tomlinson
6 Liam Payne
7 Harry Styles
8 Adele
9 James Roday
10 Ian Somerhalder
további kedvencek

Barátok

NAT3aly
NAT3aly

új tag

Csillbab
Csillbab

visszatérő vendég

fan8ni
fan8ni

új tag

Tenzi
Tenzi

visszatérő vendég

Üzenőfal

RékaaaaxDD Boldog születésnapot

2015.10.29. 15:03

Elody szia, boldog születésnapot! amúgy szimpatikusnak tűnsz és sok mindenben egyetértek veled *-*ment egy szavazat ××

2013.10.29. 11:11

Saphira Köszi :D

2013.10.22. 21:09

fanni1216 Nagyon jók a képeid Niall-ról <3 :)

2013.10.22. 20:08

Saphira Köszi :D én is szavaztam :D

2013.09.09. 20:08