Lady Gagától 156 milliós nézettséget vett el a Youtube
2013. február 01. 19:26
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Ez hülyeség. Lehet egy 100.000-es kattintású videó is lehet jó meg egy 1.000.000.-s kattintású videó is lehet rossz(lehet azért nézték meg annyian mert nem hittek a szemüknek ) Én pl nem úgy választom ki a kedvenc dalaimat, hogy megnézem mennyi a nézettsége.
2013. február 01. 19:53
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Hamis nézettség...? Minek? Ha nem nézik a videot, akkor törődjön bele.
2013. február 01. 19:55
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline |
Uristen ilyen hülyéket
2013. február 01. 20:02
Hamis nézetség? Ez most komoly? ez tiszta hülyeség...
2013. február 01. 20:58
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline |
Szerintem ez nagyon nem befolyásolja egyikőjüknek sem a karrierjét. A Gangam Style egy szemét, és igen az a tucat zene, mégis a legnézettebb video, de nem azért mert olyan jó lenne. A Youtube nézetség nem jelent semmit.
Stephie
"Feltételezem itt rám gondolsz. Hát igen, péntek van. Ilyenkor sok a szabadidő, de nyugodjatok meg, holnap színházba megyek, úgyhogy nem fogom rontani a "légkörötöket". Mivel akadályozom? Azzal, hogy egy magyar fórumon írogatok? Biztos Gaga is tud magyarul, és pont ezt olvassa.
Undorítónak nem nevezném magam, mert szerintem azért tényleg nem tettem semmit a Lady karrierjének akadályozásának ügyében, főleg, hogy még mindig itt írogatok
Ja, az a legjobb az egészben, hogy nem is rólad beszélt, hanem a cikkben a hacker-ről. Mondjuk az is biztos, hogy félre értelmezte a cikket, de azért nem kell mindenkinek beszólni, főleg hogy még csak a nevedet sem említette.
Stephie
"Feltételezem itt rám gondolsz. Hát igen, péntek van. Ilyenkor sok a szabadidő, de nyugodjatok meg, holnap színházba megyek, úgyhogy nem fogom rontani a "légkörötöket". Mivel akadályozom? Azzal, hogy egy magyar fórumon írogatok? Biztos Gaga is tud magyarul, és pont ezt olvassa.
Undorítónak nem nevezném magam, mert szerintem azért tényleg nem tettem semmit a Lady karrierjének akadályozásának ügyében, főleg, hogy még mindig itt írogatok
Ja, az a legjobb az egészben, hogy nem is rólad beszélt, hanem a cikkben a hacker-ről. Mondjuk az is biztos, hogy félre értelmezte a cikket, de azért nem kell mindenkinek beszólni, főleg hogy még csak a nevedet sem említette.
2013. február 01. 21:07
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline |
One Direction What Makes You Beautiful: 325.812.659 nézetség
2013. február 01. 21:46
És honnan a csudából tudják, hogy valóban hamis -e az a bizonyos néző? Nekem ez az egész valahogy fura. Pont GaGától nem kéne elvenni a nézettséget, Őt rengetegen ismerik, ennél fogva sokan meg is nézik a videóit. A kép nekem nem áll össze.
2013. február 01. 22:46
Ez hülyeség, mert egy előadónak ha egy videója pl. 1.000.000.000-os nézettségű attól még lehet rossz. Ha például egyik ember mondja a másiknak, hogy nézd meg mondjuk Lady Gaga egyik számát, és ha az a klip ( miután megnézte) nem tetszik az illetőnek az mindegy, mert mikor rákattintott akkor automatikusan növelte a nézettségének a számát.
Amúgy én ostobaságnak vélem egy a nézettség számos dolgot. Szerintem nem kéne ilyen dolog a youtube-ra. :/
Amúgy én ostobaságnak vélem egy a nézettség számos dolgot. Szerintem nem kéne ilyen dolog a youtube-ra. :/
2013. február 01. 22:51
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Ez érdekes. Először decemberben olvastam erről, akkor nagy visszhangja volt a dolognak és már akkor sem értettem egyik felet sem. A fanokat alapból nem, mintha nem lenne mindegy hogy mennyi az igazi megtekintés youtube oldalon, a stúdiókat pedig azért nem mert ennek semmi értelme sincsen. Levettek X millió nézettséget no és? Ebben a Youtube is nyakig benne van, nem kell őket félteni ..
2013. február 02. 08:48
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
IamPrincess: Azt nem mondanám, hogy nem nézik, csak kevesebben... Egyébként ez hülyeség, mert ahogyan többen is írták előttem, honnan tudják, hogy abból az egy nap alatti nagy növekedett nézettségből ki volt hamis személy, és ki igazi?
2013. február 02. 11:36
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline |
FameLady a gangnam style valószinüleg nem hackerrel szerzett ennyi nézetséget...
2013. február 02. 12:05
tiktakvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 186869 offline |
szerintem nem kell sajnálni gagát.. teljesen mindegy hogy 2,2 vagy 2,1 milliárdos a nézettsége:D és egyetértek azzal, hogy a YouTube is nyakig benne van az ilyen dolgokban.
2013. február 02. 12:14
Bia_20So now I'm getting change, people looking at me strange. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1124 Csatolások: 69 Azonosító: 188375 offline |
Igaz ez nem valami szabályszerű h hackerekkel feljebb vitetik a nézettséget, de sztem azért ennyivel lejjebb vinni Gaga nézettségét azért kicsit sok ... lehet h mesterséges módon csináltatott egekbe szárnyaló nézettséget, de azért ennyivel levinni kicsit túl sok nem gondolják??
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.