Az énekes Ed Sheerannal járta Los Angeles utcáit, és pizzákat adott az éhező embereknek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles pizzát osztott hajléktalanoknak
2013. február 01. 13:53
2013. február 01. 13:53
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Ez rendes volt tőle!!!!!!!!
2013. február 01. 13:55
Directioner01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 191477 offline |
Ez nagyon aranyos volt tőllük <3
2013. február 01. 13:56
ÓÓ Harry ! De cuki ! Ez annyira kedves tőle ! Meg persze Edtől is
2013. február 01. 13:57
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Hát azzal a hajléktalanok igazán sokra mennek... Vagy azzal a pizzával megtudják oldani megélhetésüket?
2013. február 01. 14:00
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Kedves gesztus, de körülbelül annyit ér, mint köpés a szélviharban.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. február 01. 14:00
CeCeJonesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 314 Csatolások: 1 Azonosító: 188165 offline |
Im a SlaveForBritney : Én is erre gondoltam miközben olvastam
Im a SlaveForBritney
2013. február 01. 14:03
Na most aki azt írja, hogy "Jajj, marha nagy segítség, attól még nem lesz nekik jobb..." annak úgy beleverném a fejét a falba.. Kérdem én: Te már segítettél éhező embereken?! Segítettél már valakinek azon kívül, hogy anyukád kérésére rendet raktál a szobádban?! Nem hiszem.. Rengeteg sztár van aki nagy ívben tojik a rossz életű emberekre, Harry egy, azon kevés ember közül, aki próbál segíteni.. Most mégis mi a jó francot vársz?! Vegyen nekik egyenként házat?! Az ilyen rosszindulatú, pöffeszkedő senkiktől már feláll a szőr a hátamon.. Szerintem Harry - től ez nagyon kedves volt, Ő próbált segíteni!!! És most jöhettek azzal, hogy milyen hülye vagyok, de én tudom, hogy ebben most igazam van, és a többi meg már nem érdekel...
2013. február 01. 14:04
bia 013visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 156811 offline |
Szerintem nagy kdeves volt tőle hogy adott nekik. Akinek pedig még az sem tetszik hogy ilyeneket csinál az nem tudom már mit akar. Más még ennyit sem tesz. Meg biztos jól esett a hajléktalannak hogy aznap nem a kukából kellett ennie hanem finom sütött kaját evett. Azt meg még ő sem teheti meg hogy házat meg kocsit vesz nekik hisz magával is meg a családjával is kell törődnie. Ennyi.
Boldog Szülinapot Hazza baby ♥♥
Boldog Szülinapot Hazza baby ♥♥
2013. február 01. 14:04
Cica Cicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 182572 offline |
szép volt tőlük!
2013. február 01. 14:07
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Bubi XD @ 2013.02.01. 14:03)
Na most aki azt írja, hogy "Jajj, marha nagy segítség, attól még nem lesz nekik jobb..." annak úgy beleverném a fejét a falba.. Kérdem én: Te már segítettél éhező embereken?! Segítettél már valakinek azon kívül, hogy anyukád kérésére rendet raktál a szobádban?! Nem hiszem.. Rengeteg sztár van aki nagy ívben tojik a rossz életű emberekre, Harry egy, azon kevés ember közül, aki próbál segíteni.. Most mégis mi a jó francot vársz?! Vegyen nekik egyenként házat?! Az ilyen rosszindulatú, pöffeszkedő senkiktől már feláll a szőr a hátamon.. Szerintem Harry - től ez nagyon kedves volt, Ő próbált segíteni!!! És most jöhettek azzal, hogy milyen hülye vagyok, de én tudom, hogy ebben most igazam van, és a többi meg már nem érdekel...
Nem kell neked sem nagyokosnak lenni és előre eldönteni, hogy a hozzászólók közül ki mit segít és hol. Csak a hétköznapi emberek nem szaladnak rögtön a médiához, hogy közhírré tegyék, ha segítettek egy emberen vagy egy állaton.
Im a SlaveForBritney
2013. február 01. 14:07
Idézet (Bubi XD @ 2013.02.01. 14:03)
teljesen egyetértek...
2013. február 01. 14:11
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12527 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Most már a rajongók is összedobhatnának neki egy hajvágóra vagy befizethetnék egy fodrászhoz
2 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Im a SlaveForBritney
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.