A cikksorozat ötödik részében Hayley Williamst, a Paramore énekesnőjét vesézzük ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hírességek stílusevolúciója — Hayley Williams
2013. február 01. 14:48
2013. február 01. 14:55
Szerintem ez a frufru tényleg nem áll jól neki, de a stílusa fantasztikus!Köszi a cikket!
2013. február 01. 14:56
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Huh elég érdekes képek!!!!!
2013. február 01. 14:59
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
2009-2010-ben volt a legjobb, amúgy meg kb. a legrosszabb képek lettek kiválasztva róla, mert tök szép..
1 felhasználónak tetszik:
hayleyshusband
2013. február 01. 15:00
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Imádom a Paramore-t és Hayley-t is, de a frufruja valami borzalmas...
2013. február 01. 15:06
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Gyönyörű vörös a haja *-*
hayleyshusband
2013. február 01. 15:07
2009-2010-ben volt a legjobb, a rövid vörös haj valami istenien áll neki *_* Viszont ez a frufru borzalmas, persze nem a haja a lényeg, de ha egyszer annyira nem áll jól neki...
2013. február 01. 15:09
Hát,talán a 2009-2010-es volt a legjobb..a mostani frufruja..nem is tudom,kicsit érdekesen vágatta.
2013. február 01. 15:09
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Nem hinném, hogy az Alkonyatnak köszönhetik a hírnevet, ahogy az előbb itt valaki írta. A Misery Business a megjelenése idején nagy sláger volt, számtalanszor láttam valamelyik zenei adón, ha bekapcsoltam. Más kérdés, hogy vannak, akik csak a film óta ismeri őket.
2 felhasználónak tetszik:
hayleyshusband,
Yaroslava
2013. február 01. 15:13
Nórii12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 192990 offline |
Bármit is csinál Hayley gyönyörű *-* <3
hayleyshusband
2013. február 01. 15:14
Idézet (TheDanush @ 2013.02.01. 15:06)
Hát nem hinném. Nem szeretnék mások hátán felkapaszkodni, csakhogy elérjem a célom.
Már rohadtul elegem van, hogy nem írhatom le a véleményem, mert valaki úgyis leszól. De tudjátok mit? Nem érdekel. El kell fogadni a mások véleményét is.
Már nem ez volt az első, hogy belém kötöttél, mert lemertem írni a véleményemet. Nem igaz, hogy nem tudod elfogadni, ha valaki mást gondol, mint te.
Már rohadtul elegem van, hogy nem írhatom le a véleményem, mert valaki úgyis leszól. De tudjátok mit? Nem érdekel. El kell fogadni a mások véleményét is.
Már nem ez volt az első, hogy belém kötöttél, mert lemertem írni a véleményemet. Nem igaz, hogy nem tudod elfogadni, ha valaki mást gondol, mint te.
nekem meg abból van elegem, hogy ilyen tízéves gyerekek próbálnak okoskodni, mikor Demi Lovaton, Miley Cyruson és Selena Gomezen kívül más nem érdekli őket, csak a többi felkapott tömegsztár.
és még jó, hogy beléd kötnek. a hozzászólásaidat elnézve a profilodon, nem igen látok normális megjegyzést, kivéve a tökéletes kis One Directionnél.
bocsáss meg, hogy rajtuk kívül mindenki gusztustalan és csúnya.
én amúgy elfogadom más véleményét, nem tudom miről beszélsz. én azt nem tudom elfogadni, ha valaki úgy hurrogja le a másikat, hogy nem is tudja ki ő, mi ő.
szerintem ülj le a Disney channel elé és nyáladdzál a celebjeidre, ha a normális sztárokal nem tudsz mit kezdeni
2013. február 01. 15:31
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (hayleyshusband @ 2013.02.01. 15:14)
nekem meg abból van elegem, hogy ilyen tízéves gyerekek próbálnak okoskodni, mikor Demi Lovaton, Miley Cyruson és Selena Gomezen kívül más nem érdekli őket, csak a többi felkapott tömegsztár.
és még jó, hogy beléd kötnek. a hozzászólásaidat elnézve a profilodon, nem igen látok normális megjegyzést, kivéve a tökéletes kis One Directionnél.
én amúgy elfogadom más véleményét, nem tudom miről beszélsz. én azt nem tudom elfogadni, ha valaki úgy hurrogja le a másikat, hogy nem is tudja ki ő, mi ő.
szerintem ülj le a Disney channel elé és nyáladdzál a celebjeidre, ha a normális sztárokal nem tudsz mit kezdeni
Megint a korral tudsz jönni? Attól mert 14 éves vagyok, nem lehet egy csöppnyi agyam se? Vagy gondolkodási képességem? Én nem okoskodni próbáltam, csupán leírtam a véleményemet. Én egyáltalán nem szeretem Demit és Selenat, sőt Gomezt egyenesen rühellem. Miley Cyrus meg egy teljesen más téma. Nem csak a 'felkapott' tömegsztárok érdekelnek képzeld el. Köszönöm szépen, hogy kutattál utánam, de azért nem volt annyi 'vitám', mint ahogy azt írtad. Veled volt a legtöbb az biztos. Mert mindig mikor írtam valamit, te már egyből megjelentél és írtad ezerrel, hogy én legyek boldog a "ván dájreksőnnel". Tudod nem csak a One Directiont illettem már meg szép szavakkal, más celebeket/sztárokat is. Nem, csak azt írtam, hogy Hayley 1-2 képen rosszul nézett ki (csúnyán). De tisztában vagyok vele, hogy Hayley ki, mert nem szoktam úgy véleményt alkotni, hogy nem ismerném az illetőt.
2013. február 01. 15:36
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
mindenhogy tökéletes volt<33333 Hayley forever:3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.