Kiss
2013. február 02. 09:08
kingus smileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 73 Csatolások: 13 Azonosító: 180705 offline |
En imadom oket...egyszeruen nm tudnam elkebzelni az eletem nelkuluk mert nkm reggel delben es este is a kiss jar a fejemben vagy ha hazizok mindig toulk halgatok zenet mert az megnyugtat.. :* <3 Es par percre el is felejtem h minek csinalok hazit..)
2014. január 20. 15:04
Légszomjjal harcolva vettem észre, hogy nincs a földkerekség egyik legjobb bandájának topikja. Ezért most nyitok egyet, ide kerülhet minden, ami KISS, archív képek, videók vagy csak szimplán beszélgetni akartok Simmons, Stanley, Criss és Frehley-ről.
2 felhasználónak tetszik:
ProudRocker,
Éberli Tamara
2014. július 03. 18:32
Éberli Tamaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 80 Csatolások: 3 Azonosító: 228724 offline |
Én is imádom a KISS-t Minden egyes nap őket hallgatom és mindenről ők jutnak eszembe, nekem a világot jelentik
2014. július 03. 18:33
Éberli Tamaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 80 Csatolások: 3 Azonosító: 228724 offline |
Én is szeretnék róluk beszélni, már szinte mindent tudok róluk, nekem a világot jelentik
2014. július 04. 18:26
Egy ember a KISS topikban!
Ki mit szól ahhoz, hogy végre sikerült április 10-én beiktatniuk Simmonsékat a Rock And Roll Hall Of Fame And Museumba? Mondjuk már 15 éve esedékes lett volna, de köztudott, hogy a bizotság tagjai sohasem csípték az együttest.
Ki mit szól ahhoz, hogy végre sikerült április 10-én beiktatniuk Simmonsékat a Rock And Roll Hall Of Fame And Museumba? Mondjuk már 15 éve esedékes lett volna, de köztudott, hogy a bizotság tagjai sohasem csípték az együttest.
2014. július 04. 18:43
Ella535visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 221 Csatolások: 98 Azonosító: 217283 offline |
Kedvenc számom tőlük
2 felhasználónak tetszik:
Éberli Tamara,
OAni
2014. július 13. 00:07
Éberli Tamaraúj tag |
Idézet (Supremacy @ 2014.07.04. 18:26)
Egy ember a KISS topikban!
Én nagyon büszke vagyok rájuk, mindig büszke leszek, amikor az újságban (Metal and Hard Rock Hammer World) megláttam róluk a cikket hogy beiktatták őket, felpattantam és örömömben ugrálni kezdtem Én nagyon szeretem őket, nehéz lenne nélkülük élni, ők segítenek nekem mindenben, második családomnak tekintem őket
Neked mi a véleményed?
2014. július 13. 14:00
Idézet (Éberli Tamara @ 2014.07.13. 00:07)
Én nagyon büszke vagyok rájuk, mindig büszke leszek, amikor az újságban (Metal and Hard Rock Hammer World) megláttam róluk a cikket hogy beiktatták őket, felpattantam és örömömben ugrálni kezdtem Én nagyon szeretem őket, nehéz lenne nélkülük élni, ők segítenek nekem mindenben, második családomnak tekintem őket
Neked mi a véleményed?
Neked mi a véleményed?
Én is abban az újságban olvastam, hogy kifejezzem őszintén a véleményem, cseppet sem örülök. Mert szánalmasnak tartom, hogy ennyi ideig húzták, annak ellenére, hogy a rajongók több petíciót is benyújtottak illetve, a közönség szavazást is ők nyerték évről évre...Mert 15 év az kicsit sok, hát még a zenei világban. Egyébként teljesen osztom Paul véleményét, az egész rendszer korrupción alapul és szimpátia szerint döntenek...meg a másik dolog, az, hogy csak az eredeti tagok kerültek be. Gratulálok, akkor Eric Carr mégis mi az istent csinált közel 11 évig a dobok mögött? Mert oké, hogy rengeteg tagcsere volt, de ő állandónak mondható volt egészen a haláláig a dobok mögött ült.
Szánalmas ez a Rock And Roll Hall Of Fame...
2014. július 17. 14:35
Juhú, pörög a topik. Egyébként csatoltatva lettek az eredeti tagok, mondjuk feltűnő, tekintve, hogy még egy fél oldal sincs a topik, mivel nehéz magammal beszélgetni, tekintve, hogy nem vagyok skizofrén, de segáz.
2014. szeptember 10. 19:20
Idézet (menthol @ 2014.09.09. 11:12)
De behalt a topik Pedig pont most akartam csatlakozni a beszélgetésekhez, erre majden két hónapja nem írtak ide
Ennek az az oka, hogy egy bizonyos fan, aki orrvérzésig erölteti, hogy ő KISS fan, nem volt képes válaszolni az üzeneteimre (Supremacy voltam én), mert fájt, hogy nem vagyok elfogult és esetenként jobban értek az együtteshez mint ő, és nem tudott hozzászólni a kommentjeimhez...
Várunk, vagy várlak ide rendszeresen és szeretettel. ^^ Kezdheted egy olyannal, hogy miért szereted őket, aztán, ha érdekel akkor én is megosztom, hogy miért nagy favorit számomra a KISS.
2014. október 30. 21:59
Éberli Tamaraúj tag |
Én már lassan 3 éve NAGYON NAGYON SZERETEM ŐKET! Ma kaptam is egy táskát, amin ők vannak! Elsősorban egyediségük fogott meg, meg persze a zenéjük! Nem tudnék nélkülük élni, nekem KISS kell hogy éljek! KISS = ÉLET
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Néhány rajongó nem támogatja a kapcsolatot.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Újabb hírek a szakításról.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Óriási frizuraváltás.