Szombat este tíz énekes adta elő a dalát a hazai eurovíziós válogató első elődöntőjében, de csak hatan jutottak tovább.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Dal: íme az első elődöntő továbbjutói
2013. február 03. 13:21
![]() |
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 ![]() |
Gratulálok nekik...
2013. február 03. 13:21
Akik továbbjutottak, azok megérdemelték. Pál Dénes és Agárdi Szilvi duettje a legjobb!
2013. február 03. 13:23
![]() |
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 ![]() |
Az jó, hogy a Fehér Zolit már biztosan nem küldik ki! Még a Magyar embereknek sem volt szimpatikus....hát akkor nemzetközileg hogyan már? (jó én is tudom, hogy ez nem a szimpátia és hang versenye)
2013. február 03. 13:27
Elnézve a továbbjutókat és a kiesőket, meg kell állapítanom, hogy rengeteg olyan ember van a világon, akik nem képesek belenyugodni a sikertelenségükbe. Neveket most nem mondok. De van itt egy pár név, aki már jó párszor leszerepelt.
2013. február 03. 13:27
![]() |
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1469 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 ![]() |
én néztem tegnap pál dénes és agárdi szilvi durtje volt csak joo a töbi borzasztovolt
2013. február 03. 13:37
![]() |
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 ![]() |
CSAK NE Palcsó, Radics Gigi, vagy Kállay-Saunders menjen... Amúgy aránylag rendben van a mezőny idén. Nagyon szeretném ha Magyarország nyerne ESC-t legalább egyszer. Tudom, naiv egy gondolat.
2013. február 03. 13:46
![]() |
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 ![]() |
Hát ez az egész műsor egy borzalom volt, tudom, hogy nem a dalokról szól az Eurovízió, mert nem az alapján szavaznak sajnos, de ha ilyen sz@rságokkal indulunk, ne is csodálkozzunk, hogy utolsók leszünk. Meg a nagy "szakmai" zsűri is! Csiszár pl mi a francot keres ott? Mást sem tud csak nézni ki a fejéből és beszélni hülyeségeket. Pl. Fehér "Pösze vagyok" Zolit Olly Murs-höz, Baricz "Semmi hangom" Gergőt meg Ed Sheeran-hez hasonlítani? Azt hittem leesek az ágyról mikor mondta. Aki még ott ért valamit az az utolsó három előadó volt, a többi minősíthetetlenül ratyi volt, gratulálok! Aztán az lesz a vége úgy is, hogy kiküldünk valami szerencsétlent, véletlenül sem azt aki jó is, és majd ég a pofánk.
2013. február 03. 13:46
![]() |
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 ![]() |
Nekem Rácz Gergő tetszett a legjobban.Az a Bogi meg Fehér Zoli mi a fenét kerestek ott?
2013. február 03. 13:52
![]() |
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 ![]() |
Az a Baricz gyerek harmatgyenge volt, még a Rácz Gergő úgy elment, de a kórusnak erősebb hangja volt, mint neki... Dénes és Szilvi nagyon cukik, de én Gyurcsík Tibinek drukkolok, az övé az abszolút Eurovíziós dal. Hajrá!
2013. február 03. 13:54
![]() |
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 ![]() |
Hajrá GyURCSIK Tibor♥
2013. február 03. 14:02
![]() |
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 202 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 ![]() |
Nekem Rácz Gergő és Keresztes Ildi dala tetszett igazán,a többibe ne volt semmi különös... Gergőnél egy kicsit zavar, hogy erről a dalról egyből a Te és én jut eszembe, hangulatilag elég hasonló..
Kapcsolódó sztárok

Gerard Piqué hivatalosan is felvállalta új szerelmét, közös képet posztolt
Gerard Piqué hivatalosan is felvállalta új szerelmét, közös képet posztolt
A híresség felvállalta új szerelmét.

Miley Cyrus nővére így reagált az énekesnő új szakítós daláról terjedő pletykákra
Miley Cyrus nővére így reagált az énekesnő új szakítós daláról terjedő pletykákra
Elmondta a véleményét az elméletekről.

Harry Styles máris megtalálta Olivia Wilde utódját?
Harry Styles máris megtalálta Olivia Wilde utódját?
Talán új szerelemre talált.

Édesanyja mása lett Gwyneth Paltrow lánya: így fest most Apple Martin
Édesanyja mása lett Gwyneth Paltrow lánya: így fest most Apple Martin
Divatbemutatón járt a híresség.

Jenna Ortegától várják a megoldást a rajongók a kollégáját ért vádak miatt
Jenna Ortegától várják a megoldást a rajongók a kollégáját ért vádak miatt
Percy Hynes White-ot vádolták meg szexuális zaklatással.

Paris Hilton anya lett! Megszületett első gyermeke!
Paris Hilton anya lett! Megszületett első gyermeke!
Édesanya lett az örökösnő.

Shakira így reagált arra, hogy Gerard Piqué felvállalta új kapcsolatát
Shakira így reagált arra, hogy Gerard Piqué felvállalta új kapcsolatát
Így reagált az énekesnő.

Austin Butler bevallotta, sokkal tartozik Vanessa Hudgensnek
Austin Butler bevallotta, sokkal tartozik Vanessa Hudgensnek
Majdnem 10 évig jártak együtt.