Összegyűjtöttük azokat a pszichológiában is elismert módszereket, amelyekkel az ember könnyen befolyásolható – feltűnés nélkül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pszichológiatrükkök, amikkel hathatsz másokra
2013. február 03. 17:26
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Nagyon jó cikk!!!!!!
2013. február 03. 17:26
Ez a hízelgéssel mindent elérhetsz igazán jó trükk, de nem szeretek nyalizni az embereknek, főleg nem olyannak, akit alapból nem bírok, és csak azért akarok vele jóba lenni,hogy megkapjak valamit. Bár régebben olyan voltam, hogy mindenkivel előszeretettel balhéztam, azért ennek az álláspontnak most osztom azt a részét, hogy nem muszáj mindenkivel veszekedni, akit nem bírok, inkább maradok a s*ggemen, hátha jól jön még, hogy nem vesztem össze az illetővel.
2013. február 03. 17:28
Nagyon jó cikk lett, bár némelyik "tipp" nálam nem működik.
2013. február 03. 17:37
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
ercsi2000: Azért,mert vannak emberek akik ezeket szívesen olvassák,és az a cikk írója "segíteni " akar! Ha téged ezek a cikkek nem érdekelnek,ne olvasd!!
Amúgy jó cikk lett!
Amúgy jó cikk lett!
2013. február 03. 17:39
Jó cikk lett. Gratulálok! Volt néhány dolog, amit én is szoktam alkalmazni, de például a hízelgés az, amiről biztosan tudom, hogy nekem nem menne, mert egyszerűen nem is akarok hízelegni olyanoknak, akiket legszívesebben elküldenék melegebb éghajlatra.
2013. február 03. 17:43
A hízelgéses elég szemét dolog :S Persze a legtöbb szemétláda így jut előre az életben - hazudozik, hogy elérje, amit akar, utána meg tesz a fejedre. Hiába, óvatosnak kell lenni Ismerek is olyan embert, aki nyalizik, csak azért, hogy megkapja amit akar - teljesen mindegy, mi az -, utána meg nem is foglalkozik azzal az emberrel, akinek benyalt. Undorító -.-" A cikk egyébként jó!
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
Beyla
2013. február 03. 17:49
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline |
Ez jó cikk volt:) bár többet alkalmaztam már, magam által felfedezve a trükköket:D
2013. február 03. 17:53
HopePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 191823 offline |
Ezek nagyon hasznosak csak kicsit bunkóság:D
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.