19 éves! ez van! mind tudtuk hogy eljön ez a nap
Botrányt okozott Justin Bieber új dala
2013. február 10. 14:22
|
|
Mrs. Stylinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 182560 offline
|
Na.Tehát nekem akkor is tetszik a hangzása a dalnak, de egy 'kicsit' elvan szalajtva a drága. Lehetne másról a szövege..
2013. február 10. 14:34
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
szanalmas es undorito!! Fujj
2013. február 10. 17:43
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
Persze h kiállnak mellette a rajongói elvégre ők is szeretnék szopogatni a nem létező kukiját.
Amúgy ennyit ér Bieber. Egy igazi zenésznek nem a faszáról kell írnia zenét hogy elismerjék, de hát Bieber SOHA nem is volt igazi zenész és nem is lesz soha. Ő csak egy futószalagon gyártott kiárusított hülye kis homi. Semmi több.
Amúgy ennyit ér Bieber. Egy igazi zenésznek nem a faszáról kell írnia zenét hogy elismerjék, de hát Bieber SOHA nem is volt igazi zenész és nem is lesz soha. Ő csak egy futószalagon gyártott kiárusított hülye kis homi. Semmi több.
2013. február 10. 17:57
|
|
Nova.Smileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 195706 offline
|
Nem kellene ilyeneket írnia....és akkor egyből nem lenne botrány
( Amugy nem szeretem Biebert..) xDD
2013. február 10. 18:50
Hát, aki még nem ismerte volna: ő lenne az "angyalhangú","végtelen empátiájáról és kedvességéről, tiszteletéről ismert" Justin Bieber, a homo-mókus... Jézusom, miért szólítasz magadhoz idő előtt?! Hát azt hittem, lefordulok a székemről...
2013. február 10. 20:04
Oo öhm....Oké....Mióta megjelent fojamatban ezt hallgatom, de a 0angoltudásommal nem is tűnt volna fel a szövege....Mindegy, a szám jó, azok pedig akik még nincsenek felvilágosítva nem is értik a szöveget, így szerintem mindegy:/ Jó-jó valóban nem kéne ilyeneket írnija, de akkor ne feledkezzünk meg Flo Rida Whistle számáról ami nem igazán a sípról szól hanem arról amiről Justin Lolly-ja.....
2013. február 10. 20:31
Hát én meghalgattam undorító gyerekes egy szám már bocs!!!! az One Direction végtelenszer jobb
2013. február 10. 20:34
Megnéztem a szám magyar fordításátxd LOL mint Flo Rida Whistle-je:'D Csak épp beugrott mikor az egyik srác osztálytársam belehallgatott az mp4-emből és azt ecsetelte milyen jó számxd Muszály lesz megmondanom neki miről szól:'D
2013. február 10. 20:35
CukiMissLoretta:
Ízlések és pofonok:) Valaki ezt szereti-valaki azt
Ízlések és pofonok:) Valaki ezt szereti-valaki azt
2013. február 10. 21:15
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
az 5 centijéről az elterelési hadművelet befuccsolt
csúnyán befuccsolt. szép próbálkozás Justinka de nem lettél keményebb.
2013. február 11. 15:56
|
|
Mádáfákááúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 182102 offline
|
ez egy igazi pöcs. a régi Justin nem csinálná ezt. önfejű hímringyó lett belőle -.- jöhetnek a hozzászólások hogy kit érdekel a véleményem de ismerjétek be igazam van
2013. február 11. 17:00
Úristen!!!..Már elnézést de a rajongóknak h kelthet ez "jó" benyomást ha erről van szó???...blaaah...Justin sose fog felnőni...most próbál egy kicsit keménykedni de nálam ez nagyon nem jön be...-.-"
2013. február 11. 17:17
"Justin Bieber nem másról énekel legújabb dalában, mint a büszkeségéről!"
Ezen jót nevettem
Ezen jót nevettem
2013. február 11. 17:27
Nem a dallal van baj, hanem az előadójával és annak célközönségével. Sajnos manapság a csapból is a szexuális tartalmú dalok és üzenetek folynak, nálam kifejezetten kiverte a biztosítékot, mikor tavaly nyáron mindenki Flo Rida Whistle című dalát dúdolgatta – velem együtt, amíg le nem fordítottam. Undorító, hogy ilyenekről énekelnek, és pláne sláger is lesz belőle, de ahogy említettem, ez sajnos manapság már megszokott. Belieber vagyok, így védenem kéne Justin-t, de ez szánalmas, ismerjük be. Nem az a baj, hogy a Lollyjáról rappel, egészségére, hanem az, hogy Justin Bieber szerintem manapság az egyik olyan előadó akivel kifejezetten – tisztelet a kivételnek, pl. nekem – a 10-13 éves korosztályt célozzák meg. Hisz az idősebbeknek már egy idő után leesik, hogy Justin nem csak egy cuki pofa, de így is kevés az olyan, aki a zenéért van itt. Erről most külön nem nyilatkoznék, mert ez nem erről szól. A baj az, hogy olyan dal ez, ami lehet, hogy valamilyen szinten játékosan hangzik, hisz ’hú de nagy muri, hogy Justin Bieber a lollyjáról énekel’, de szerintem egy-két szülő a hajánál fogva rángatná el a gyerekét, ha megtudná, mit hallgat. Nem hiszem, hogy az ilyen dalok a tizenéveseknek valók. Persze, Justin felnőtt, de kicsit lehetne tekintettel a fiatalabb rajongókra is, mert hiába mondják a kislányoknak, hogy nem szabad meghallgatni, a tiltott gyümölcs a legédesebb.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: