Starity

Nyakunkon a Valentin-nap — íme, a legfurább tények

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 11. 16:36 #81
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2261
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
Tavaly volt szerencsém Veronába utazni, és valóban rengeteg levél, meg lakat van ott. Gyönyörű hely biggrin.gif A Taj Mahal pedig rendkívül csodás, és romantikus.
2013. február 11. 17:03 #82
- törölt felhasználó -    
Jó cikk lett smileeee.gif Bár nekem ez a csütörtök csak egy sima,átlagos csütörtök lesz
2013. február 11. 17:45 #83
- törölt felhasználó -    
Sok infó van ebben a cikkben, amiről nem is tudtam, de nekem is csak egy átlagos nap lesz a Valentin-nap
2013. február 11. 18:21 #84
OMG9ezkomoly5
OMG9ezkomoly5
visszatérő vendég

StátuszEverything happens for a reason... :)
Hozzászólás: 232
Csatolások: 0
Azonosító: 192246
Már nem azért és bocs nagyon nagy valentin-nap fanok de sztem semmi értelme az egésznek és ha valakit megbántok előre is bocs meg még annyi hogy akinek van szerelme az tudja valószínűleg megfogják lepni valamivel... biggrin.gif
2013. február 11. 18:55 #85
lucyrean001
lucyrean001
visszatérő vendég

StátuszI dont think that ure mean. but ur arrogance is just slapping my face
Hozzászólás: 340
Csatolások: 1
Azonosító: 177980
Engem nem kifejezetten érdekel a Valentin-nap, akit én "szeretek" az túl messze van ahhoz, hogy egyáltalán a létezésemről tudjon... szóval az a nap marad csak egy sima csütörtök. biggrin.gif
Egyébként jó cikk. smileeee.gif
2013. február 11. 19:49 #86
- törölt felhasználó -    
Idézet
A virágok általában 30%-kal drágábbak februárban.

Hát ja, válság van, már a Valentin-nap sem az igazi. rohog.gif
2013. február 11. 20:05 #87
- törölt felhasználó -    
nagyon jó a cikk!!! tetszik heart.gif
2013. február 11. 20:08 #88
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
A Valentin napot, hogy őszinte legyek, valahogy egyáltalán nem kedvelem, de ezt az előző cikknél is leírtam. Ez egy amerikai ünnep, és nem értem, hogy miért kell folyton folyvást a nyugatot majmolni. Oké, van Valentin nap, ezt még valahogy lenyeltem én is, de enyhén szólva kezd kiakasztani az, hogy már itt is van Halloween, ami egy újabb értelmetlen hülyeség, s csak egy újabb ürügy, hogy a mai fiatalok betépjenek és leigyál magukat úgy, hogy másnap a detoxban térjenek magukhoz. Én voltam kint Hallowwenkor, tudom, hogy milyen, és köze sincsen ehhez a magyar izéhez, úgy, ahogyan a Valentin napot is tartjuk, de az egész üzletpolitika, semmi több.

"Egy kutatásban résztvevő nők 53%-a vallotta, hogy simán dobná a barátját, ha nem kapna tőle semmit Valentin-napon, néhányuk szívesen bosszút is állna valamiféle megalázó ajándékkal."

Ómájfákingád, tejézusatyarózsaszínszarvústivárványtfingócsillámpónit! ohmy.gif Köbö úgy tarkón vágnám az ilyen nőnemű egyedeket, hogy Shanghai-ig repülnének. Komolyan, az ilyen fogja a lapátot, és ássa el magát jó mélyre, mert az ilyen gerinctelen megszégyeníti a női nemet!

"Egy kutatás szerint a tanárok kapják a legtöbb ajándékot – gyerekektől, kollégáktól, őket követik az anyák, a feleségek és a barátnők."

Ezt nem értem. A Valentin nap nem a szerelmesekről szól??? huh.gif Ki az, aki a párja helyett tanárnak vesz ajándékot? Eszem megáll. Én maximum a páromnak vennék Valentin napon ajándékot, másnak biztos, hogy nem.

"A virágok általában 30%-kal drágábbak februárban."

Hát én ezzel vitatkoznék, mert Magyarországon, legalább 150%-al drágábban adják el a virágokat Valentin napon, Mindszentekkor vagy a ballagási periódusban.

Mint, ahogyan a cikk is mutatja, az egész a lehúzástól szól, úgy, ahogyan a Karácsony is, ami a kedvenc ünnepem, de egyszerűen undorító az, hogy az emberek azzal versenyeznek, hogy ki mennyit költött az ünnepek alatt. Nem kultiválom a Valentin napot, de eddig elvegetáltam vele. A párom olyan, aki szívesebben néz meg egy romantikus filmet, mint egy durrdurrosat, így ő jobban kedveli ezt az ünnepet, de amikor aranyáron vett nekem a virágosnál egy szál vörös rózsát, akkor mondtam neki, hogy felejtse el ezt az egészet, mert nem éri meg. Tök cuki meg minden, hogy a szerelmesek ünnepe meg minden, de nekem 2010.04.30-át és 2011.12.24-ét nem tudja felülmúlni, és nem is akarom. Ez az a két dátum, ami fontos a kapcsolatunkban, és örökké az is fog maradni. Giccs az egész, ami megy ekörül az ünnep körül, és a cikk remek lett, kidolgozott, mégis undorító tények vannak megosztva. Hihetetlen, hogy van, aki kidobná azért a párját, mert nem vett neki valamit! Hát nekem a gyomrom fordul fel az ilyen gusztustalan emberektől. Ha éhezne, nem lenne fedél a feje felett, akkor egy befűtött szobának és egy darab szárazkenyérnek is örülne. Rosszul vagyok az ilyen mentalitású - elnézést a kifejezésért -, de s*gghülye nőktől, akik miatt lehet, hogy engem is ilyennek könyvelnek el, holott az intelligenciám nem ezen a szinten mozog.
2013. február 11. 21:02 #89
- törölt felhasználó -    
Számomra a Valentin nap csak egy átlagos nap.pardon.gif
2013. február 12. 06:36 #90
Zendayaa
Zendayaa
visszatérő vendég

Státusz:heart: http://www.youtube.com/watch?v=EPMIW8neXOA :heart:
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 218
Azonosító: 175537
Szerintem is hajnicsajszi.
A pasim tavaj azért dobott ki (3 éve együttvoltunk) mert nem mentem vele Valantin-napkor bulizni mert eltört a jobb kezem meg a bal lábam.Szerintetek normális????
2013. február 12. 11:00 #91
franzzz13
franzzz13
visszatérő vendég

StátuszYou better stay strong when love's gone at the heartbreak hotel ♥
Hozzászólás: 268
Csatolások: 1
Azonosító: 139918
Régen mindig szomorú voltam, ha láttam, hogy az osztálytársaim miket kapnak, és meg semmit sad.gif De ma már nem érdekel az egész Valentin-nap. Ahogy a cikk is jól mutatja, itt az egész megint a pénzről és a vásárlásról szól. Nem csak most kell(ene) egymást szeretni, hanem az én többi 364 napján is.
2013. február 12. 16:18 #92
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
Unom ezt az egész felhajtást!!!!!!!!! Már elkedték beszélni a lányok az osztályból h kitől kapnak ajándékot és kitől nem........ ÚGYIS AZ LESZ A VÉGE, HOGY HALLGATOM AZ ÁRIÁKAT, ÉS OLVASOM A POSZTOKAT, HOGY ÍGY- ÉS ÚGY SZERETLEK........14.-e naés mivan akkor????????
2013. február 12. 18:38 #93
- törölt felhasználó -    
A szex,házasság illetve a szakítás része de vicces.smileeee.gif Szerintem a Valentin napnak is megvan a maga varázsa, és ugyan olyan szép ünnep mint a többi. De az tényleg igaz hogy ha az ember szeret valakit akkor nem csak Valentin napkor szereti, hanem az év további 364 másik napján is.(:
2013. február 12. 21:11 #94
IamPrincess
IamPrincess
Beautiful rose in the dark.

Státusz夢 ☂
Hozzászólás: 1917
Azonosító: 176523
8. de furcsa. 7. hát ezek hülyék. Bosszú? Öngyilkosság? Ahogy érzik. 6. a legendák legalább érdekesek. 5. ezt nem is csodálom. 4. 1000? Szívesen lennék Júlia. 3. Én virágnak jobban örülnék, mint csokinak. Az még illene is a nevemhez, hiszen Virág-nak hívnak. 2. azt nem csak Valentin-napkor szoktak. 1. Szóval 15% forever alone. Vörös rózsának én is örülnék. Akkor az a sok pénz, amit virágokkal szereznek, az a Valentin-napi ajándék.
2013. február 12. 21:16 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (franzzz13 @ 2013.02.12. 11:00)
Régen mindig szomorú voltam, ha láttam, hogy az osztálytársaim miket kapnak, és meg semmit sad.gif De ma már nem érdekel az egész Valentin-nap. Ahogy a cikk is jól mutatja, itt az egész megint a pénzről és a vásárlásról szól. Nem csak most kell(ene) egymást szeretni, hanem az én többi 364 napján is.

Mennyire igaz! blink.gif
2013. február 13. 13:13 #96
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
Jó cikk lett. az igaz, de én csütörtökön, azaz holnap nem fogok semmit se ünnepelni, csak egy unalmas kis csütörtök lesz.. smileeee.gif
2013. február 13. 19:42 #97
- törölt felhasználó -    
Jó cikk, de én holnap csak egy átlagos napot fogok ünnepelni smileeee.gif
2013. február 14. 16:10 #98
angel000girl
angel000girl
Hozzászólás: 814
Csatolások: 36
Azonosító: 189277
Lassan vége a napnak és nem látok több szívecskét!!! smileeee.gif Már kb. 10 órakor meguntam az egész felhajtást. :///////
2013. február 14. 16:26 #99
Berrybaba
Berrybaba
visszatérő vendég

StátuszI'm a goddamn mermaid.
Hozzászólás: 470
Csatolások: 3
Azonosító: 91292
a szerelmeseknek minden nap valentin nap, aki nem szerelmes, az meg csak szomorú lesz miatta, vagy igyekszik nem foglalkozni ezzel az egész felhajtással.
2013. február 14. 17:18 #100
- törölt felhasználó -    
Jó cikk lett, találtam pár érdekességet benne. smileeee.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!