Nyakunkon a Valentin-nap — íme, a legfurább tények
2013. február 11. 17:03
Jó cikk lett Bár nekem ez a csütörtök csak egy sima,átlagos csütörtök lesz
2013. február 11. 17:45
Sok infó van ebben a cikkben, amiről nem is tudtam, de nekem is csak egy átlagos nap lesz a Valentin-nap
2013. február 11. 18:21
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline |
Már nem azért és bocs nagyon nagy valentin-nap fanok de sztem semmi értelme az egésznek és ha valakit megbántok előre is bocs meg még annyi hogy akinek van szerelme az tudja valószínűleg megfogják lepni valamivel...
2013. február 11. 18:55
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline |
Engem nem kifejezetten érdekel a Valentin-nap, akit én "szeretek" az túl messze van ahhoz, hogy egyáltalán a létezésemről tudjon... szóval az a nap marad csak egy sima csütörtök.
Egyébként jó cikk.
Egyébként jó cikk.
2013. február 11. 19:49
Idézet
A virágok általában 30%-kal drágábbak februárban.
Hát ja, válság van, már a Valentin-nap sem az igazi.
2013. február 11. 20:08
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
A Valentin napot, hogy őszinte legyek, valahogy egyáltalán nem kedvelem, de ezt az előző cikknél is leírtam. Ez egy amerikai ünnep, és nem értem, hogy miért kell folyton folyvást a nyugatot majmolni. Oké, van Valentin nap, ezt még valahogy lenyeltem én is, de enyhén szólva kezd kiakasztani az, hogy már itt is van Halloween, ami egy újabb értelmetlen hülyeség, s csak egy újabb ürügy, hogy a mai fiatalok betépjenek és leigyál magukat úgy, hogy másnap a detoxban térjenek magukhoz. Én voltam kint Hallowwenkor, tudom, hogy milyen, és köze sincsen ehhez a magyar izéhez, úgy, ahogyan a Valentin napot is tartjuk, de az egész üzletpolitika, semmi több.
"Egy kutatásban résztvevő nők 53%-a vallotta, hogy simán dobná a barátját, ha nem kapna tőle semmit Valentin-napon, néhányuk szívesen bosszút is állna valamiféle megalázó ajándékkal."
Ómájfákingád, tejézusatyarózsaszínszarvústivárványtfingócsillámpónit! Köbö úgy tarkón vágnám az ilyen nőnemű egyedeket, hogy Shanghai-ig repülnének. Komolyan, az ilyen fogja a lapátot, és ássa el magát jó mélyre, mert az ilyen gerinctelen megszégyeníti a női nemet!
"Egy kutatás szerint a tanárok kapják a legtöbb ajándékot – gyerekektől, kollégáktól, őket követik az anyák, a feleségek és a barátnők."
Ezt nem értem. A Valentin nap nem a szerelmesekről szól??? Ki az, aki a párja helyett tanárnak vesz ajándékot? Eszem megáll. Én maximum a páromnak vennék Valentin napon ajándékot, másnak biztos, hogy nem.
"A virágok általában 30%-kal drágábbak februárban."
Hát én ezzel vitatkoznék, mert Magyarországon, legalább 150%-al drágábban adják el a virágokat Valentin napon, Mindszentekkor vagy a ballagási periódusban.
Mint, ahogyan a cikk is mutatja, az egész a lehúzástól szól, úgy, ahogyan a Karácsony is, ami a kedvenc ünnepem, de egyszerűen undorító az, hogy az emberek azzal versenyeznek, hogy ki mennyit költött az ünnepek alatt. Nem kultiválom a Valentin napot, de eddig elvegetáltam vele. A párom olyan, aki szívesebben néz meg egy romantikus filmet, mint egy durrdurrosat, így ő jobban kedveli ezt az ünnepet, de amikor aranyáron vett nekem a virágosnál egy szál vörös rózsát, akkor mondtam neki, hogy felejtse el ezt az egészet, mert nem éri meg. Tök cuki meg minden, hogy a szerelmesek ünnepe meg minden, de nekem 2010.04.30-át és 2011.12.24-ét nem tudja felülmúlni, és nem is akarom. Ez az a két dátum, ami fontos a kapcsolatunkban, és örökké az is fog maradni. Giccs az egész, ami megy ekörül az ünnep körül, és a cikk remek lett, kidolgozott, mégis undorító tények vannak megosztva. Hihetetlen, hogy van, aki kidobná azért a párját, mert nem vett neki valamit! Hát nekem a gyomrom fordul fel az ilyen gusztustalan emberektől. Ha éhezne, nem lenne fedél a feje felett, akkor egy befűtött szobának és egy darab szárazkenyérnek is örülne. Rosszul vagyok az ilyen mentalitású - elnézést a kifejezésért -, de s*gghülye nőktől, akik miatt lehet, hogy engem is ilyennek könyvelnek el, holott az intelligenciám nem ezen a szinten mozog.
"Egy kutatásban résztvevő nők 53%-a vallotta, hogy simán dobná a barátját, ha nem kapna tőle semmit Valentin-napon, néhányuk szívesen bosszút is állna valamiféle megalázó ajándékkal."
Ómájfákingád, tejézusatyarózsaszínszarvústivárványtfingócsillámpónit! Köbö úgy tarkón vágnám az ilyen nőnemű egyedeket, hogy Shanghai-ig repülnének. Komolyan, az ilyen fogja a lapátot, és ássa el magát jó mélyre, mert az ilyen gerinctelen megszégyeníti a női nemet!
"Egy kutatás szerint a tanárok kapják a legtöbb ajándékot – gyerekektől, kollégáktól, őket követik az anyák, a feleségek és a barátnők."
Ezt nem értem. A Valentin nap nem a szerelmesekről szól??? Ki az, aki a párja helyett tanárnak vesz ajándékot? Eszem megáll. Én maximum a páromnak vennék Valentin napon ajándékot, másnak biztos, hogy nem.
"A virágok általában 30%-kal drágábbak februárban."
Hát én ezzel vitatkoznék, mert Magyarországon, legalább 150%-al drágábban adják el a virágokat Valentin napon, Mindszentekkor vagy a ballagási periódusban.
Mint, ahogyan a cikk is mutatja, az egész a lehúzástól szól, úgy, ahogyan a Karácsony is, ami a kedvenc ünnepem, de egyszerűen undorító az, hogy az emberek azzal versenyeznek, hogy ki mennyit költött az ünnepek alatt. Nem kultiválom a Valentin napot, de eddig elvegetáltam vele. A párom olyan, aki szívesebben néz meg egy romantikus filmet, mint egy durrdurrosat, így ő jobban kedveli ezt az ünnepet, de amikor aranyáron vett nekem a virágosnál egy szál vörös rózsát, akkor mondtam neki, hogy felejtse el ezt az egészet, mert nem éri meg. Tök cuki meg minden, hogy a szerelmesek ünnepe meg minden, de nekem 2010.04.30-át és 2011.12.24-ét nem tudja felülmúlni, és nem is akarom. Ez az a két dátum, ami fontos a kapcsolatunkban, és örökké az is fog maradni. Giccs az egész, ami megy ekörül az ünnep körül, és a cikk remek lett, kidolgozott, mégis undorító tények vannak megosztva. Hihetetlen, hogy van, aki kidobná azért a párját, mert nem vett neki valamit! Hát nekem a gyomrom fordul fel az ilyen gusztustalan emberektől. Ha éhezne, nem lenne fedél a feje felett, akkor egy befűtött szobának és egy darab szárazkenyérnek is örülne. Rosszul vagyok az ilyen mentalitású - elnézést a kifejezésért -, de s*gghülye nőktől, akik miatt lehet, hogy engem is ilyennek könyvelnek el, holott az intelligenciám nem ezen a szinten mozog.
2013. február 12. 06:36
Zendayaavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 175537 offline |
Szerintem is hajnicsajszi.
A pasim tavaj azért dobott ki (3 éve együttvoltunk) mert nem mentem vele Valantin-napkor bulizni mert eltört a jobb kezem meg a bal lábam.Szerintetek normális????
A pasim tavaj azért dobott ki (3 éve együttvoltunk) mert nem mentem vele Valantin-napkor bulizni mert eltört a jobb kezem meg a bal lábam.Szerintetek normális????
2013. február 12. 11:00
franzzz13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 268 Csatolások: 1 Azonosító: 139918 offline |
Régen mindig szomorú voltam, ha láttam, hogy az osztálytársaim miket kapnak, és meg semmit De ma már nem érdekel az egész Valentin-nap. Ahogy a cikk is jól mutatja, itt az egész megint a pénzről és a vásárlásról szól. Nem csak most kell(ene) egymást szeretni, hanem az én többi 364 napján is.
2013. február 12. 16:18
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
Unom ezt az egész felhajtást!!!!!!!!! Már elkedték beszélni a lányok az osztályból h kitől kapnak ajándékot és kitől nem........ ÚGYIS AZ LESZ A VÉGE, HOGY HALLGATOM AZ ÁRIÁKAT, ÉS OLVASOM A POSZTOKAT, HOGY ÍGY- ÉS ÚGY SZERETLEK........14.-e naés mivan akkor????????
2013. február 12. 18:38
A szex,házasság illetve a szakítás része de vicces. Szerintem a Valentin napnak is megvan a maga varázsa, és ugyan olyan szép ünnep mint a többi. De az tényleg igaz hogy ha az ember szeret valakit akkor nem csak Valentin napkor szereti, hanem az év további 364 másik napján is.(:
2013. február 12. 21:11
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
8. de furcsa. 7. hát ezek hülyék. Bosszú? Öngyilkosság? Ahogy érzik. 6. a legendák legalább érdekesek. 5. ezt nem is csodálom. 4. 1000? Szívesen lennék Júlia. 3. Én virágnak jobban örülnék, mint csokinak. Az még illene is a nevemhez, hiszen Virág-nak hívnak. 2. azt nem csak Valentin-napkor szoktak. 1. Szóval 15% forever alone. Vörös rózsának én is örülnék. Akkor az a sok pénz, amit virágokkal szereznek, az a Valentin-napi ajándék.
2013. február 12. 21:16
Idézet (franzzz13 @ 2013.02.12. 11:00)
Régen mindig szomorú voltam, ha láttam, hogy az osztálytársaim miket kapnak, és meg semmit De ma már nem érdekel az egész Valentin-nap. Ahogy a cikk is jól mutatja, itt az egész megint a pénzről és a vásárlásról szól. Nem csak most kell(ene) egymást szeretni, hanem az én többi 364 napján is.
Mennyire igaz!
2013. február 13. 19:42
Jó cikk, de én holnap csak egy átlagos napot fogok ünnepelni
2013. február 14. 16:10
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
Lassan vége a napnak és nem látok több szívecskét!!! Már kb. 10 órakor meguntam az egész felhajtást. :///////
2013. február 14. 16:26
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline |
a szerelmeseknek minden nap valentin nap, aki nem szerelmes, az meg csak szomorú lesz miatta, vagy igyekszik nem foglalkozni ezzel az egész felhajtással.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.