Hírességek stílusevolúciója — Miley Cyrus
2013. február 11. 19:34
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline |
2011-ben és 2012-nek annak a részéig,amíg nem lett rövid a haja volt a legszebb.Szerintem eléggé csúnya lett a haja,de ez az ő haja,azt csinál amit akar.Ő legalább kiötört a háná montánából,nem maradt örökre ugyanaz a szende dizni sztár,és lett stílusa.
2013. február 11. 19:35
Nagyon jó cikk lett. Miley mindig gyönyörű, de szerintem 2009-2010-ben volt a legszebb *-*
2013. február 11. 19:40
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Zuchinii9 @ 2013.02.11. 19:34)
Csak egy kérdésem lenne: minek kell belekötni folyton a másikba? A véleményünk nem egyezezik - ez természetes. Mindenki leírhatja a véleményét, de nem trágár módon. Szerintem Miley végre megtalálta a saját énjét, és ha így jó neki, akkor így marad - ezen nem tudtok változtatni úgy, hogy mindenki leírja, hogy ilyen rossz, meg olyan botrányos. Nekem mindenesetre jobban tetszik ez a stílus, mint ahoz elindult. Nekem az túl szokványos, bár ízlések és pofonok. És ha valaki azt írná, hogy ezt még meg fogja bánni, mert még túl fiatal, meg mit tudom én, akkor könyörgöm, Miley már 20 múlt! Összegezve: mindenkinek van véleménye, amit megoszthat NORMÁLISAN, bár akárki akármit mond, a stílusa és a hangja nem mindennapi - szerintem jó értelemben.
Én, ahogyan elolvastam a hozzászólásokat mindenki kulturált véleményt alkotott a hölgyikéről velem együtt. Nem tudom, hogy mi a baj, min vagytok kiakadva, de gondolom újabban nem tudtok rá válaszolni, hiszen übersértőnek veszitek, ha valaki a bálványozottaitakról negatív képet alkot, és azt ki is mondja. Ha ennyire zavar titeket, akkor adok egy jó tanácsot: Ne olvassátok el! - Szabad országban élünk, mindenki kinyilváníthatja a véleményét, és szabályszegés kivételesen nem történt. A másik meg az, hogy benne van a szabályzatban, hogy a cikkhez szólunk hozzá, és nem más véleményét fikázzuk! Úgyhogy tegyetek eleget ennek, és ne provokáljatok vitatkozást! Ha nem tetszik a hozzászólás nem kötelező elolvasni, hozzászólni meg még annyira sem. Én meg ezt nem értem.
2013. február 11. 19:50
2010-es évtől napjainkig a kedvenc korszakom tőle. Hatalmasat lépett előre. Kitört a tinisztár szerepből és végre önmagát adta. A dalain is megérezhető a változás. A zenéje sokkal több mondanivalóval rendelkezik, sokkal természetesebb lett a hangzásvilága. Csodálatos nő lett belőle és ezzel együtt végre kibontakozott, és megmutatta micsoda tehetség. Megmutatta, hogy sokkal többre képes annál, mint amit a Hannah Montanában láthattunk.
2013. február 11. 19:50
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Már eleve a címtől röhögőgörcsöt kaptam... Májlinak sosem volt stílusa. Mindig is mesterkéltnek tartottam, egy megcsinált cölöbnek. Semmi olyat nem tud felmutatni amit már előtte ne csináltak volna. Kislányként még bájos volt (fogjuk rá!), de az idő előrehaladta nem tesz jót neki. Úgy is mondhatnám, elcsúnyult. 20 évesen elég kiélt feje van. Fiatal kora ellenére teljesen "kifacsarták"... De a többit már leírták előttem páran.
2013. február 11. 19:52
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline |
Beylának üzenem, hogy értem, a legtöbben tényleg kulturáltan tudnak hozzászólni, bár van, aki annyira nem - ami, úgy látszik elkerülte a figyelmedet. Én NEM kötözködni akarok, csak a véleményemet mondom. Nekem ez a véleményem. Szerintem Miley jó így, ahogy van.
2013. február 11. 19:52
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline |
2010-ben volt a legjobb
2013. február 11. 19:54
és 2009- 2010 ben szerettem nagyon, de a 2011 sem rossz! )
2013. február 11. 19:55
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline |
szerintem 2009-ben volt a legszebb
de az ő teste azt csinál vele amit akar ://
de az ő teste azt csinál vele amit akar ://
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.