Az énekesnő az Elle magazinnak adott interjút, mely során elmondta, nem az a fajta, aki szerelmével ostromolja a férfi nemet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift: „Nem üldözöm a pasikat”
2013. február 12. 09:13
2013. február 12. 09:14
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Ezek szerint a pasik állnak sorba előtte, hogy járjon velük? Vagy inkább így próbálja meg helyrerakni a megtépázott hírnevét és azt, hogy férfifalónak és egyébnek nevezik.
2013. február 12. 09:15
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Most már aztán tényleg sajnálom Taylort, pedig ki nem állhatom. Tudom eddig is ilyen pasi faló volt, de a sok kritikát mégis csak Harry miatt kapta. Ezek a Directioenerek már aztán tényleg messzire mennek.
2013. február 12. 09:24
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
"azt vallja, ha valaminek véget kell érnie, akkor véget ér, nem küzd ellene" - Aha, már értem, szóval ezért ír minden egyes szakításáról egy számot! Ha annyira ezt vallja akkor nem azzal lenne elfoglalva, hogy számokat írjon a volt pasijainak, hanem egyszerűen tovább lépne!
2013. február 12. 09:25
Idézet
Nem üldözöm a pasikat
Már ezen a mondaton röhögőgörcsöt kaptam.
Ha nem üldözi őket, akkor miért menekülnek előle? Mind Harryke, mind az a másik 13 (vagy hány) srác azért hagyta ott, mert út közben leleplezték igazi valóját. És az távolról sem olyan, mint amilyenek a dalai.
Szerintem neki is az lenne a legjobb, ha egy kis időre visszavonulna, vagy minimum felhagyna egy időre a párkapcsolatokkal.
Régen még a dalaival került címlapra, de most már csak a fiúbotrányaival, ez pedig minden híresség karrierjében csak egyet jelenthet: stúdióba vagy kamera mögé kell vonulni, és egy időre fékezni vágyait, akármennyire is nehéz, de ha ezt nem bírja ki, akkor vissza kell vonulni egy bizonyos időre.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. február 12. 09:30
Uramisten.... XD emberek olvassátok vissza, hogy mit írtatok... Ő dal írással vezeti le a feszültséget... Ti nektek is biztos megvan a receptetek...
2013. február 12. 09:32
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Igazán nem értem, hogy mi a máknak piszkálják ezzel. Igen, elismerem, vicces, hogy a szakításairól írt dalokból lemezeket tehet összetenni, de azontúl nem mintha bárkinek fájna az, hogy hány pasival járt eddig. Beleértve a kérdéses pasikat. Annyi szent, hogy senki sem tartott pisztolyt a fejükhöz, hogy jöjjenek össze vele.
Másik kérdés, hogy neki már nem kell hírnevet építenie, Amerikában messze ő az egyik legismertebb előadó, és így is úgy is úgy veszik a lemezeit, mint a cukrot. Nem értem, hogy minek ez a rengeteg támadás meg mű-pletyka mostanság (ha már meg lett említve a Bradley Cooperes eset, azt is igazán bele lehetett volna szőni, hogy hogyan röhögött az érintett azon a kitaláción), Taylor Swiftet lehet nem kedvelni, lehet ócsárolni a zenéjét, de a tényeket azért már tessék elismerni.
Másik kérdés, hogy neki már nem kell hírnevet építenie, Amerikában messze ő az egyik legismertebb előadó, és így is úgy is úgy veszik a lemezeit, mint a cukrot. Nem értem, hogy minek ez a rengeteg támadás meg mű-pletyka mostanság (ha már meg lett említve a Bradley Cooperes eset, azt is igazán bele lehetett volna szőni, hogy hogyan röhögött az érintett azon a kitaláción), Taylor Swiftet lehet nem kedvelni, lehet ócsárolni a zenéjét, de a tényeket azért már tessék elismerni.
2013. február 12. 09:53
Luna0124visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.04. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 195405 offline |
Taylor Swift nem "pasifaló"! Ő egy normális ember akinek nem jön össze mindig. Most gondoljatok bele, hogy milyen kevés olyan pár él akik 18 éves koruk óta szerelmesek...hát nem sok! Taylor csak próbálja megtalálni az igazit ( úgy ahogy mindenki más ), de ez neki nem elsőre megy, és nem is másodszorra. Amit meg mondott, hogy nem küzd a szakítások ellen, az is azt bizonyítja , hogy akkor jön rá, hogy nem ő az igazi.Ha pedig "pasifaló" lenne akkor most nem akarna visszamenni Harry-hez, hanem inkább valaki mást cserkészne be. Szerintem semmi baj nincs azzal , hogy a szakításairól ír dalt, mert addig amíg ti 100-as zsepiket használtok, és csak szipogtok, addig ő ezt megírja dalban. Én szeretem Taylort, mert nagyon szép, és jó hangja van!
2013. február 12. 10:04
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Hát szerintem se üldözi a pasikat. Mióta összejött Harrykével rádöbbentem, hogy Taylor a nőstényekre vadászik.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. február 12. 10:08
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (mse90 @ 2013.02.12. 09:32)
Igazán nem értem, hogy mi a máknak piszkálják ezzel. Igen, elismerem, vicces, hogy a szakításairól írt dalokból lemezeket tehet összetenni, de azontúl nem mintha bárkinek fájna az, hogy hány pasival járt eddig. Beleértve a kérdéses pasikat. Annyi szent, hogy senki sem tartott pisztolyt a fejükhöz, hogy jöjjenek össze vele.
A debil egydét sztároló kislányok csinálják csak a műbalhékat, mert herri nem őket választotta - kínjukban mindenkit támadnak - röviden összefoglalva ennyi az ami a sok sületlenség mögött áll. Viszont így belekényszerítik Taylort olyanba, ami a grammyn is megtörtént, hogy elkezd ő is üzengetni és beszólógatni a töketlen herrinek.
egy beszólást megért, megérdemelte herri és a sok egydéfan is azok után amit művelnek, de remélem nem lesz belőle rendszer és nem süllyed le a béka segge alá ahol az egydé és rajongótábora úszik a csatornában a sok többi szemét mellett.
2013. február 12. 11:50
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
mse90 egyetértek! Az a vicces, hogy sokan még mindig a 13 pasit emlegetik, amiből az az igazság, hogy 18 éves kora óta volt 6 pasija, ami összességében véve egyáltalán nem sok, másnak is van ennyi. Taylor egy gyönyörű lány, aki vágyik a szerelemre, és simán elhiszem, hogy ha valaki kedves vele és jó társaságnak tartja, akkor elképzeli, hogy akár lehetne is valami. Ezért is volt annyi kapcsolata amennyi. De mindig elmúlik a varázs, egy-két hónap után rájön, hogy mégsem ő az, akit keres. Totál ugyanígy vagyok ezzel én is. Fogjátok fel végre, hogy a sok műbalhét csak a féltékeny kiscsajok hiszik el, akik alapból sem szeretik már Tayt, mert ezzel vagy azzal járt. És lehet nem szeretni őt, de azért gyűlölni nem kéne. És akármiről ír is dalt, el kell ismerni, hogy jó lesz. Taylornak nem kell pasi ahhoz, hogy sikeres legyen, már régóta elismert.
2013. február 12. 12:46
Rekka2Mrs.Styles♥xx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 1492 Csatolások: 43 Azonosító: 179702 offline |
Abban egyet értek hogy a pasik ezt nem szeretik, de sztem Taylor kikasztja a pasikat! _ToTo_, elolvastam a cikket, amit ide lnkeltél. A véleményeddel nem értek, egyett, de ez nagyon csúnya dolog volt Taylor-tól! Most törlöm a kedvenc sztárjaim közül!!!
2013. február 12. 13:05
Vicces Nem tudja hogy jó módjában mit csináljon és sajnáltatja magát...
2013. február 12. 13:05
Ezt annak mesélje be, aki el is hiszi! -.-" Micsoda egy olcsó lotyó.
2013. február 12. 13:21
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Kedvelem Taylort, de hát..........
2013. február 12. 13:40
Hogy is ostromolnál a szerelmével őket, mikor csak alany kell neki az új albumához?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.