Starity

Taylor Swift: „Nem üldözöm a pasikat”

2013. február 12. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő az Elle magazinnak adott interjút, mely során elmondta, nem az a fajta, aki szerelmével ostromolja a férfi nemet.

hirdetés
Taylor Swift: „Nem üldözöm a pasikat”
Fotó: Harper's Bazaar

Az egyik legcsípősebb szóbeszéd jelenleg Hollywoodban az, hogy Taylor Swift karrierjét a levetett srácokból építette, s hogy új dalokon dolgozhasson – a Hollyscoop idézésében – „új húsra” vadászik.

„Biztos vagyok benne, ha felnéznék a Google-ra, az első pletykák közt lenne, hogy éppen üldözök valakit a szerelmemmel. Sosem üldözöm a pasikat, nem szeretik!” – mesélte Taylor az Elle legutóbbi számában.

Ő már csak tudja, hiszen nemrégiben hírbe hozták Bradley Cooperrel is, de a színész egész egyszerűen elutasította arra hivatkozva, még nem elég érett. Taylor az interjúban azt is elmondta, sosem üvöltött még rá a partnerére, tárgyakat sem vágtak egymás fejéhez, azt vallja, ha valaminek véget kell érnie, akkor véget ér, nem küzd ellene. Talán épp ez az oka a gyakori partnerváltásnak?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek