Janie:
Egyetértek, és mélységesen szánalmas, hogy valakik ez alapján elítélik, mondván mekkora lotyó, de könyörgöm k.rva nagy lotyó lehet ha 24évesen még mindig kevesebb pasival járt mint a mai 14(!) évesek.
Taylor Swift: „Nem üldözöm a pasikat”
2013. február 12. 13:49
2013. február 12. 13:56
Esztycica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 181973 offline |
Nem értem miért kell ezt az embert bántani! Senki sem tökéletes! Nem vagyok rajongója de ez fura!
Na viszont abban egyet értek a sok utálkozóval, (ha ez igaz) nem kellene ilyen kapcsolatokra épiteni a karierjét! :/
Na viszont abban egyet értek a sok utálkozóval, (ha ez igaz) nem kellene ilyen kapcsolatokra épiteni a karierjét! :/
2013. február 12. 14:34
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
én korábban nagyon kedveltem Tay-t,de amit mostanában művel,az botrányos ...
2013. február 12. 14:50
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline |
áááááááááááááááááááááá! őőő? taylor?? nem,sohaaaa......
2013. február 12. 14:52
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Ja, ti csak jobban tudjátok, mit csinál, mint ő maga-.- amúgy még egy magazinban olvastam cikket, hogy kik azok a sztárok, akik a legtöbb pasival jártak ismertségük óta és a ti drága májlikátok, meg rihannátok bizony többel összefetrengtek már, mint Taylor;) Nem értem, miért számítana r*bancnak, elvégre nem róla látni nap mint nap olyanokat, hogy megcsalta párját-.- és amit ti pasizásnak neveztek az sokszor csak szimpla ismerkedés-.- rájuk se nézhet vagy mi? Szánalmasak vagytok...én inkább irigylem őt *-* Taylor Lautnerrel és Harry Stylesszal nem lehetett rossz csókolózni:D
2013. február 12. 15:02
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
Elody nemszeretem taylort de félig egyet értek demár ha itt tarunk hogy mileyka és rihannánk akkor gondolom taylor volt a 3.
2013. február 12. 15:07
Milyen képmutató mindenki. Ha megfigyeltétek volna a zenészek többsége csalódásokról, szakításokról, problémákról ír számokat, amikhez a saját életükből merítenek ihletet. De ti persze csak szajkózzátok amit a média mondd, miért is használnátok a pici agyacskátok, hisz az végül is nem gondolkozásra való. Ostoba emberek.
Amúgy nyilván biztos mindenki ismeri Taylort, itt mindenki a személyititkára, hogy így tudja, hogy az összes szakítás az ő hibája... Vicc ez az egész lejárató kampány. Amilyen gyorsan felkapja az embert a média, olyan könnyen le is húzhatja.
Amúgy nyilván biztos mindenki ismeri Taylort, itt mindenki a személyititkára, hogy így tudja, hogy az összes szakítás az ő hibája... Vicc ez az egész lejárató kampány. Amilyen gyorsan felkapja az embert a média, olyan könnyen le is húzhatja.
2013. február 12. 15:10
Nekem már nagyon elegem lett Taylor-ból. Akármit is mondd, akkor is szinte minden héten mással akar összejönni. Aztán a szakítás után ír a pasiról egy dalt, hogy még híresebb legyen. Mégha nem írna mindenkiről dalt, megérteném, de így. Szánalmas.
De ez csak egy egyéni vélemény volt.
De ez csak egy egyéni vélemény volt.
2013. február 12. 15:26
jennifer45633új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 191230 offline |
Az az UFÓ..... Dehogy is nem üldöz.....Inkább maradjon a hátsóján nehogy valamilyen UFÓ kereső le ne lője..........Akinek van esze elkerüli Taylor UFÓ Swiftet............ És nem utolsó sorban igaza van:
csaldiz
most nem azért, hogy támadjam de 4 év alatt 15 pasit fogyasztott el..számok szerintem mindent lemondanak...!!
csaldiz
most nem azért, hogy támadjam de 4 év alatt 15 pasit fogyasztott el..számok szerintem mindent lemondanak...!!
2013. február 12. 15:27
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
elegem van Taylor-ból
2013. február 12. 15:53
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Lehet, nem üldözi őket, de úgy cserélgeti, mint más a fehérneműt!
2013. február 12. 15:55
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2013.02.12. 10:08)
A debil egydét sztároló kislányok csinálják csak a műbalhékat, mert herri nem őket választotta - kínjukban mindenkit támadnak - röviden összefoglalva ennyi az ami a sok sületlenség mögött áll. Viszont így belekényszerítik Taylort olyanba, ami a grammyn is megtörtént
Tökéletesen megfogalmaztad a véleményemet. Az egészet csak a "van dájreksön" majmoló kislányok csinálják a kis herri miatt.
Bár szerintem ezzel csak a saját hatalmas nagy IQ szintjüket mutogatják.
Nekem nagyon tetszett Taylor Grammys beszólása, hatalmas volt!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni