Klippremier: Rihanna — Stay
2013. február 12. 16:37
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
na egy jó szám lett
ez az egy ami tetszik Rihannatól
2013. február 12. 17:28
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
az album egyik legerősebb dala a klip ötlete jó csak Rihanna nem kellet volna ennyire erőlködnie hogy ártatlannak tűnjön mert pont ez rontotta el a hatást a másik véleményem hogy a klip kísértetiesen hasonlít Birtney Spears Everytime c. számának klipjére...
1 felhasználónak tetszik:
rolllllleee
2013. február 12. 17:37
nagyon nagyon jó dal!!! nekem nagyon nagyon tetszik!!!
..ez nem az a popos....2 hét után lekerül a slágerlistákról dal!
D nagyon jó lett!
2013. február 12. 18:15
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Sokkal jobb lett volna a klip, ha nem csak vergődik a vízben (már bocsánat). Imádom Rihannát, de ehhez a számhoz, legalább annyit megtehetett volna, hogy a száját mozgatja, nem csak megy a dal a "fürdés" alatt...
2013. február 12. 18:19
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
A szám az jó, csak a videóklipp egy kicsit gáz hogy ott meztelenkedik.
2013. február 12. 18:22
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Őszintén, milyen klipet kellett volna készíteni ehhez a dalhoz, ha nem ilyet?
Az egész dal annyira egyszerű. Az egész az éneken és a zongorán alapul és persze az érzelmeken. Annyira őszinte ez a dal, gyönyörű. Az Unapologetic-era ezt hozta, úgy veszem észre: egyszerűség, némi visszafogottság, semmi túlzás. Személy szerint nekem nagyon bejön ez a stílus, sőt a Diamonds képvilága is nagyszerű volt. Rihanna karrierje során mutatott már nekünk a klipjeiben különböző történeteket, drámát, vetkőzést, színes vagy fekete-fehér klipeket, most a letisztultságot hozza. Nem értem, mi ezzel a baj. Kipróbálja magát ebben is, és nagyon jól áll neki ez az egyszerűség. Ez teszi őt még érdekesebbé, mert mindig valami újat, nem megszokottat látsz tőle.
Nagyszerű dalválasztás volt már megint, a legjobb dal az albumról. Én meg az összes dalnak örülnék következő klipes dalként, kivéve a Right Nownak. Nem értem, hogy kerülhetett egy ilyen jó albumra az a tucatszemét.
Az egész dal annyira egyszerű. Az egész az éneken és a zongorán alapul és persze az érzelmeken. Annyira őszinte ez a dal, gyönyörű. Az Unapologetic-era ezt hozta, úgy veszem észre: egyszerűség, némi visszafogottság, semmi túlzás. Személy szerint nekem nagyon bejön ez a stílus, sőt a Diamonds képvilága is nagyszerű volt. Rihanna karrierje során mutatott már nekünk a klipjeiben különböző történeteket, drámát, vetkőzést, színes vagy fekete-fehér klipeket, most a letisztultságot hozza. Nem értem, mi ezzel a baj. Kipróbálja magát ebben is, és nagyon jól áll neki ez az egyszerűség. Ez teszi őt még érdekesebbé, mert mindig valami újat, nem megszokottat látsz tőle.
Nagyszerű dalválasztás volt már megint, a legjobb dal az albumról. Én meg az összes dalnak örülnék következő klipes dalként, kivéve a Right Nownak. Nem értem, hogy kerülhetett egy ilyen jó albumra az a tucatszemét.
2013. február 12. 18:27
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Nem tudom miért, de első kettő-három hallásra ki nem állahattam ezt a számot az új albumról, most meg ott tartok, hogy minden nap muszáj meghallgatnom. Nekem nagyon tetszik a klip egyszerűsége, Rihannának kicsit több ilyet kéne készítenie szerintem
Im a SlaveForBritney
2013. február 12. 18:35
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Nem hiszem el,hogy lemaradtam a premierről!Persze,hogy ma nem volt idáig net!Na mindegy,a klip fantasztikus,egyszerű és nagyszerű.RiRi gyönyörű,ami nem meglepő! ♥
2013. február 12. 18:35
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nagyon művészi klip lett, tökre illik a dalhoz(: tetszik a dal, jó a pasi hangja is, nekem tetszik ez az egész és kész
D
2013. február 12. 19:02
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Megijedtem .___. Nem tetszik se a klip se a dal unalmas -.-
2013. február 12. 19:10
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (Petrawook @ 2013.02.12. 19:08)
Nekem nem nagyon jön be...túl lassú.
Most komolyan, azért nem tetszik a dal, mert lassú? Uram atyám, ez aztán a perfect indok.
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.