Taylor Swift beszólt Harry Stylesnak a Grammyn
2013. február 16. 12:05
'beyo' és 'LittleCatMeow' egyetértek veletek. Bár nem vagyok nagy rajongója semelyiküknek sem, inkább Taylor-t pártolom az 1D helyett, ezért elnézést a Direction-fanoktól, de ez az igazság.
2013. február 16. 12:31
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Szakítottak, mostmár túl kéne lépnie.. Azzal, hogy többször megalázza még Harry-t nem lesz több.
2013. február 16. 14:39
Emilia22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.14. Hozzászólás: 70 Csatolások: 3 Azonosító: 195984 offline |
angika0701 előbb tanulj meg helyesen írni.. Bántottak téged azzal,hogy véleményt nyilvánítottak ??? Szerintem nem. És ennyi erővel te is egy szemét r.banc vagy.. Ismered őket,hogy ilyeneket mondasz rájuk? Nem..-.- gyökér..
2013. február 16. 15:05
Egyre jobban utálom ezt a csajt. Egyszer még siránkozik utána meg már ő kritizál! =/
2013. február 16. 15:08
Am. szép volt Taylor! Ezzel mindent jól megoldottál!
2013. február 16. 16:08
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Szerintem Taylor csak felcserélte a szerepeket! Mert ő az aki hívogatja Harry-t és persze hogy mutassa mennyire túl van rajta ezért megfordítja a valóságot! Szánalom egyre jobban ez a csaj!
2013. február 16. 16:37
Idézet (num1Kolosszus @ 2013.02.13. 22:55)
Ó, nehogy már azt hidd hogy minden úgy van ahogy a külvilág látja. Egy hónapig tartó románc, majd Harry dobja Taylor-t, aki összetört szívvel tud belőle egy jó kis single-t kreáni, mi? Hát, nem. Ha engem kérdezel ez az egész affér meg volt játszva, csak úgy mint Selena meg Bieber kapcsolata, csak az övéjük éppenséggel "kicsit" tovább tartott. Valahogy úgy játszódnak le az ilyen dolgok hogy az egyik szóban forgó celeb menedzsere felhívja a másikét, és megegyeznek abban hogy a két éppen divatban lévő dalospacsirtát - vagy esetenként színészpalántát -, kilökik az utcára a paparazzók elé és remélik hogy elterjed a hír, miszerint járnak. Pár hétig/hónapig fenn tartják ezt az imidzset, aztán a pár természetesen szakít, ezzel is még több figyelmet magukra hívva. Swift kiasszony esetében ez különösen kapóra jött, mivel így úgy tehet mintha a dal Harry-ről szólna, de én azon sem csodálkoznék ha egy totál más pasiról írta volna, és a brit akcentust megint csak a hajhő miatt játszotta volna el. Sokminden történik ám itt a színfalak mögött, nem csak annyi hogy jártak egy hónapig, aztán drágalátos Harry-nk dobta szegény Taylort.
Szegény Taylor? Talán ha nem falná így a pasikat nem lenne ennyiszer szerelmi bánata:/
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2013. február 16. 17:34
Katicaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 166381 offline |
Hűha..tényleg sokan vannak ezek a directonerek..és egyre jobban rühellek titeket.Bocsika xDD csak Taylort lehet fikázni?Lehet hogy igen,ő is hibás de harryről soha nem hallok rosszakat..vajon miért? Szerintem ti semmit nem tudtok(ahogy én sem) hogy mi történt köztük csak amik amiker az újságok összepletykálnak és posztoltak. Szerintem ha ti a helyében lennétek Taylornak nektek is elegetek lenne hogy állandóan mindenki ezzel szekéllna titeket hogy megbántottátok a Harry csöpp szívét (mert ő annyi ártatlan és hibátlan,és tökéletes) hogy ti is előállnátok egy ilyennel. Szerintem én is valami ilyesmit csináltam volna XD és szerintem vicces is volt ahogy előadta Jól tette ). átállok a semlegesből a Taylor oldalra mert annyira elegem van a kis 1D fanokból xD.
2013. február 16. 18:09
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
azért ez vicces! aki nem vágja,hogy jókor jó helyen kell beoltani a másikat,szép volt!
2013. február 16. 18:12
Lizzie-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.14. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 194043 offline |
Ez már nagyon szánalmas.. Eleve a csaj is egy álszent k*rva, de ez már nekem is sok. Mellesleg Katicaa, mi ez a sok hülyeség? olyan szánalmas vagy, nézz már magadra.. Én is utálok néhány 1D-fant, de nem mindet, mert tudod, a nagyon betegek fenyegetőznek csak, és VANNAK NORMÁLISAK IS. Mellesleg persze, hogy Harry is hibás volt ebben, sőt, ő hibázott a legnagyobbat, hogy összeállt ezzel a förtelemmel.. De még hogy véded is ezt a parasztot? .___. ez durva. Szerintem aki bolond, csak az védi meg..
Egyébként, a témára visszatérve, ez a hülye liba csak kever mindenhol, meg sem érdemli, hogy sajnálják meg semmi.. Ennek még érzései sincsenek .__. Különben meg hiába csinálja ezt, csak magát égeti, mert Harry és a többiek csak röhögnek rajta azt' cső.. Különben meg Harry is egy idióta, hogy ezzel a förtelemmel kavart.. Barom, barom, barom! -.-"" Na, jöhetnek a leugatások, mert a sok barom Taylor-mániás k*csög úgy is be fog szólogatni, de lesz*rom
Egyébként, a témára visszatérve, ez a hülye liba csak kever mindenhol, meg sem érdemli, hogy sajnálják meg semmi.. Ennek még érzései sincsenek .__. Különben meg hiába csinálja ezt, csak magát égeti, mert Harry és a többiek csak röhögnek rajta azt' cső.. Különben meg Harry is egy idióta, hogy ezzel a förtelemmel kavart.. Barom, barom, barom! -.-"" Na, jöhetnek a leugatások, mert a sok barom Taylor-mániás k*csög úgy is be fog szólogatni, de lesz*rom
2013. február 16. 18:16
Lizzie-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.14. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 194043 offline |
Ja, azt el is felejtettem: ezt a csajt atombombával kéne kilőni -.-"
2013. február 16. 18:18
Lizzie-chanúj tag |
ja, igen.. meg Mileyt k*rvázzák, mikor jegyese van, Taylorka meg szent, mikor minden hónapban más pasija van.. igaz, Bogi?
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.