Starity

Lizzie-chan profilja

Lizzie-chan white  
  • Csatlakozott
  • 2013. január 14.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1999. január 05.
  • Lakhely
  • Sárospatak, Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • éneklés, zenehallgatás, dalszöveg-írás, tanulás.. :)
  • Zenei stílusom
  • pop, punk rock, kpop, jrock.. szinte mindent meghallgatok :)
  • Imádom
  • Green Day, Super Junior, Kpop, Personal Taste(koreai sorozat), Devil Beside You(tajvani dráma), stb :)
  • Utálom
  • SP, Justin Bieber, Fluor.. magyar zenészek némelyike. ilyen szennyek.. blöah o.O .. pesszimizmus, okoskodás, túlzott optimizmus, egoizmus, okoskodó műveletlen emberek, ázsiaiakat szidó őrültek, a másik kedvenceit szidó némberek, pökhendiség, megaláztatás,
  • Twitterem
  • - nem publikus -

If you don't accept that SJ have 13 members, you're not a real ELF! 13elieve SJ♥

Lizzie-chan
Utoljára aktív: 2013.10.21. 19:07Státusz módosítva: 2013.08.25. 06:06

Mi újság nála?

2013.09.01. 20:08Lizzie-chan új képeket töltött fel a fotóalbumába.

2013.09.01. 10:10Lizzie-chan új kedvence Kang Min Hyuk

2013.09.01. 10:10Lizzie-chan új kedvence Lee Jung Shin

2013.08.29. 17:05Lizzie-chan és Asdalina mostantól barátok

2013.08.26. 00:12Lizzie-chan új kedvence Matsumoto Takanori

Bemutatkozás


안녕! 

 

Vigyázat, K-pop zóna!

Mielőtt belekezdenék, fontos tudnod, hogy ez a profil egy K-pop rajongó lányé. Ha nem szereted az ázsiaiakat, felőlem most rögtön el is mehetsz! Ha nem bírod elviselni az ázsiaiakat, ha gúnyolod őket, akkor ne kerülj velem szembe! Ha ilyen ember vagy, elmondom, hogy téged is lehet bárhogyan gúnyolni, hiszen te sem vagy tökéletes... Az ázsiaiak sem tehetnek arról, hogy "sárgabőrűek" vagy "ferde szeműek", sőt, igazából ők így aranyosak. Szóval, dióhéjban csak annyit, hogy ha bántani akarod az ázsiaiakat, keress mást! Megértésedet köszönöm.


 

Rólam™ 

Ha valaki azt kéri, hogy írjam le a saját tulajdonságaimat, nehéz dologra kérnek. Na, most mégis megpróbálkozom vele. Szerintem én egy kedves, de türelmetlen, barátságos, de sértődékeny és nem mindennapi lány vagyok. Imádom a barátaimat és a családomat, értük képes lennék mindenre. Nagyon szeretek barátkozni, elég sok barátom is van, és nem csak magyarok! Nagyon szociális típus vagyok, ha egyedül hagynak, azt nem bírom ki. Ennek ellenére nem szeretem az embereket. Nézz hülyének, de nem érdekel. A legtöbb ember önző, irigy és gonosz. Ha valaki sikeres énekes, már rögtön az van, hogy "ő nem is tud énekelni, csak azért híres, mert jól néz ki" és hasonlók. UTÁLOM az irigy embereket! Miért nem lehet valakit úgy szeretni, ahogy van?! Jó, az olyan esetekben, amikor valakinek tényleg nincs hangja, azt megértem, sőt, még én is sokszor szoktam az ilyet csesztetni (pl. Dzsásztinbíbör - most jöhetnek a nagy Bieberinák, hogy nem tudom leírni a nevét :DD )... Nos, tehát ott tartottunk, hogy imádom az állatokat, főleg a cicákat! ^^

 

Ez a vörös szörnyeteg az én kiscicám, Tigris! Imádom őt, nagyon, sőt, rettenetesen aranyos! Ha leülök, rögtön az ölembe mászik, nem számít, ha ott a kezem, ő félrelöki, mert szeret ölben lenni. Hát nem édes? ^^

Van egy kiskutyám is, aki egy törpe schnauzer. Nagyon aranyos, nagyon szerethető kiskutya, bár egy kissé makacs. Furcsa, de az állatokkal néha sokkal jobban el tudok beszélgetni, mint némelyik emberrel... Az állatok megértenek, segítenek, ha fáj valami és megnyugtatnak. Imádom őket!

 

 

Kedvencek ♥

Könyvek

Nos, igen. Ha a könyvekről van szó, én rengeteget kiolvastam már. Közülük is imádom a Harry Pottert, a Fairy Oakot, Jennifer Crusie regényeit, az Alkonyat-könyveket és Simone Elkeles Tökéletes Kémia-A vonzás szabályai-Láncreakció regényeit. Szeretem a romantikus, de ugyanakkor bonyodalmakkal teli történeteket, a happy endet. Szeretem a kiszámíthatatlan dolgokat is. A könyvek azok a dolgok az életemben, amik nélkül soha nem tudnék létezni. 


Filmek, sorozatok

Ha a filmekről beszélünk, akkor a kedvenceim közé sorolhatok számtalan Johnny Depp-filmet, de a legkedvesebb az Éjsötét Árnyék. Az volt az első Johnny Depp-filmem (igen, még a Karib-tenger kalózait sem ismertem, még most sem néztem végig), és nagyon megszerettem. Rajta kívül még halálra nevettem magam Jim Carrey-n, akit még mindig nagyon bírok, mert akkora idióta, hogy az hihetetlen ♥. 

 

Rajtuk kívül imádom Ian Somerhalder-t, és vele együtt Damon karakterét is a Vámpírnaplókban (bár most már nem vagyok oda a TVD-ért, sz*r lett az új évad...). Több, nem ázsiai színész nem nagyon jut eszembe, akit kedvelek... Talán még Nicolas Cage.

Ha már az ázsiai színészekről van szó, ott már rengeteget tudok mondani. Az első és örök kedvencem Jang Geun Suk (장근석), mint férfi, és Park Shin Hye (박신혜), mint női színész. Mellettük kedvelem még Jung Yonghwa-t (정용화), Lee Hongki-t (이홍기) és Kim Hyun Joong-ot (김현중), akik mellesleg még énekelnek is. Imádom Jang Geun Suk és Park Shin Hye énekhangját is! Nagyon szép.

A kedvenc ázsiai filmem a Koizora, ami egy japán romantikus-dráma, de szerintem nagyon szép. Az utolsó tíz percét végig bőgtem, aztán még a film vége után tíz percen át bőgtem rajta. Nagyon megható és szép ez a film. A kedvenc ázsiai sorozatom a Heartstrings, amiben Jung Yonghwa és Park Shin Hye a főszereplők. 

A lehető legnagyobb kedvencem a Star Wars. Egyszer éjfélkor elkezdtem nézni legelőlről, megnéztem 2 részt, másnap hamarabb felkeltem, és így megnéztem a többit is. Nagyon szeretem, az egyik kedvenc film-sorozatommá vált :)

 

A biasom: a Super Junior egyetlen és utánozhatatlan, aranyos, helyes és cuki maknae-ja, 조규현 /Cho Kyuhyun/

 

Feketelista

  • SNSD (Girls' Generation)
  • Justin Bieber
  • Selena Gomez
  • Taylor Swift
  • Magyarország
  • Észak-Korea
  • Alkonyat (filmek)
  • Vámpírnaplók 4. évad
  • satöbbi

Blogok

Néha, ha rám jön, szoktam írni blogot. Itt van a rólam szóló blog, a többi meg ilyen kisebb történetekkel foglalkozik ^^: http://sj-elf-0105.blogspot.hu/

Példaképek

Michael Jackson

Ha példaképekről beszélünk, akkor a legelső és a legnagyobb példaképem Michael Jackson. Mielőtt még "megismertem" volna, eléggé verekedős, nagyszájú és hisztis lány voltam, nem nagyon szerettek velem barátkozni. Alig voltak barátaim. Amikor pedig elkezdtem Michael Jackson-rajongóvá válni, minden megváltozott. Szép lassan lenyugodtam, egyre több barátom lett. Minden más lett, és úgy érzem, hogy ezt MJ-nek köszönhetem. Tarthatsz hülyének, de nem érdekel... :)

Park Jung Soo (박중수) / Leeteuk (이특)

Igen, ő is az egyik példaképem. Aki ismeri a Super Juniort, annak ez nem is kérdés, hogy miért is tekintem őt példaképnek. Akik nem ismernék a SuJut, azoknak elmondom a választ.

Leeteuk nagyon sok nehézséget élt meg egész életében. A családjában rengeteg veszekedés volt, rossz volt a helyzet. Mások talán soha nem bírták volna elviselni azt, amit ő átélt, de Leeteuk kibírta. Konkrétan a sz*rból épített várat. Aztán, amikor megalakult a SJ, rábízták a vezetői posztot. Két év múlva, 2007-ben balesetet szenvedett, ami miatt több, mint 100 öltéssel varrták össze a sebeit. Emellett ott volt a tudat, hogy Kyuhyunnak nem sok esélye volt a túlélésre. Most képzeld el, hogy van egy bandád, te vagy a vezető, balesetet szenvedsz és az egyik barátod lehet, hogy meg fog halni... Hogyan éreznéd magad? Csodálom, hogy Leeteuk ezt kibírta. Aztán természetesen ott voltak az átdolgozott éjszakák, a kemény munka. Aztán, ott van a tudat, hogyha kialakul valami háború, vagy olyan helyre küldik őt, és megsérül vagy komoly baja lesz, akkor a csapatnak nem lesz vezetője. Vagy, ha talán valamelyik más bandatag sérül meg majd a katonaságban, az milyen érzés lesz neki? Ahogy ezekbe belegondolok, elöntik a könnyek a szemem. Én tisztelem Leeteukot, amiért ilyen erős, soha nem adta fel, és nem fogja feladni. Remélem, valóra válik a legtöbb álma! Szeretném, ha boldog lenne. FIGHTING, OPPA ♥

Leeteuk a családjáról beszél:

http://www.youtube.com/watch?v=F5HoIhYuu-I

 

 

Billie Joe Armstrong

Lehet, hogy drogos, lehet, hogy nem a legjobb, de akkor is, ő egy jó ember. Ha te is átélted volna azt, amit ő, lehet, hogy te még meg is ölted volna magad! Billie Joe édesapja sajnos nyelőcsőrákban meghalt, amikor Billie Joe 10 éves volt. Billie Joe azelőtt kapott apjától egy gitárt, amit el is nevezett (nem emlékszem már, hogyan) és amit azóta is nagy becsben tart. Ezt az embert is példaképnek tartom, mégpedig azért, mert konkrétan a sz*rból épített várat ő is!


Sokan azt hiszik a véleményeim miatt, hogy utálom a One Directiont, de ez nem igaz. Én bírom őket, csak néha már sok, amit csinálnak, és ki vagyok tőlük akadva. Nem vagyok már Directioner, csak egy olyan lány, aki a zenéjüket még mindig szereti, de őket már nem annyira... Túlságosan átmentek a divatmajomba.

Nos, azt hiszem, leírtam minden fontos dolgot, ha érdekel valami, bátran írj, szavazz, jelölj, bármi! :)

Ezért is imádom a You're beautiful c. doramát... :DDDDD

Kedvenc sztárok

1 Kim Hyun Joong
2 Jung Yong Hwa
3 Park Shin Hye
4 Jang Geun Seok
5 Lee Hong Ki
további kedvencek

Randomképek

Yeye ♥
2013 aug. 21
true ;)
2013. máj. 27

Barátok

Cassie3
Cassie3

leebit♡

Brigitzzy
Brigitzzy

új tag

Asdalina
Asdalina

új tag

Jazi
Jazi

új tag

Üzenőfal

Noémi16 Szia! Mike miatt szavaztam :)

2014.01.08. 18:06

Lakreen. Köszönöm a szavazatot, ezúton szeretném közölni veled, hogy visszaszavaztam , mert te is a bemutatkozásod alapján szimpatikus vagy, és sok közös kedvencünk van... Még a Green Day is. :D

2013.02.17. 12:12

Cassie3 Annyeong! Nem is tudom, hogyan háláljam meg, amit írtál!! Még sosem mondtak/írtak ilyet nekem. Tudod milyen jól esett? Hát nagyon-nagyon-nagyon! *-* Köszönöm szépen! Nagyon aranyos és szimpatikus vagy! ❤ Tetszik a profilod és van bennünk pár közös dolog is! Például: K-pop, koreai kultúra, BIGBANG, The GazettE, Michael Jackson, Adam Lambert, Johnny Depp, Jim Carrey... óóó és Lee Minho-t én is nagyon szeretem!!! ❤ :D Még egyszer köszönöm szépen a szavazatot, a jelölést és azt amit írtál!!! Természetesen szavaztam és visszajelöltelek, VIP tesó! ^^ :)

2013.02.17. 00:12

töccik a profilod ^^ :D

2013.02.07. 17:05