A Cascada képviseli Németországot az Eurovízión
2013. február 15. 17:38
Személy szerint nem szeretem amit csinálnak, és igen, szerintem sem sokat jelent az, hogy már ismerik pár országban a nevüket Nekem a Cascadaról nem az igényes zene és előadás jut először eszembe ....
2013. február 15. 18:44
NAT3alyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 135260 offline |
Imádom a Cascadát. Pont ugyanilyen jó eredményt várok tőllük Malmöben is. Ez kiváló és profi szám lett, de viszont élőben egy kicsit hamiskás lett. Erre oda kell figyelnie az eurovízión, mert akkor le fogják szavazni, pont emiatt!
2013. február 15. 19:13
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (Eperfa @ 2013.02.15. 18:15)
Csak Magyarországon ismert, mert őket hívták a Viva Comet-ra
Ilyenek honnan szedsz? Éljen a tájékozatlanság! Ajánlom figyelmedbe: http://en.wikipedia.org/wiki/Cascada_discography
2013. február 15. 21:20
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Ok, Németország nyert. A többi ne is menjen el, nem érdemes. <3
2013. február 15. 22:41
SmileEndCallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 191805 offline |
Candy_attack hát ez nem igaz ! Svédeknek is nagy esélyük lesz ha Yohio-t fogják küldeni ! Nekem most a svédek a nyerők !
2013. február 16. 12:04
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát ez ultra gagyi. Régen szerettem őket, amikor volt az Everytime we touch korszakuk. Egyszerűen akkor volt valami bennük, ami kiemelte őket a többi elektrósok közül. Most meghallgattam ezt, és tudatosult bennem az, hogy már ők sem a régiek. Persze, már ezer éve nem hallgatom őket (vagy 5-6), de mégis csalódás volt a számomra. Igazi tucatgagyiság ilyen kis tucctucc izével. A dalszöveg nem valami nagy cucc, ahogyan sem a dallam, sem a ritmus nem mászott bele a fülembe, sőt inkább bántotta azt. Nagy igazságtalanság lenne, ha ők nyernék az Eurovíziót, mert valljuk be, ez a munkájuk nagyon pocsék lett. Bár, ha a németek ezt titulálták a legjobbnak, akkor vajon milyen is lehetett a többi... Attól pedig, hogy van hírnevük, még közel sem jelenti azt, hogy ők fogják elvinni a pálmát, illetve minden babért learatni. Bár az Eurovízió sem a tehetségről és a zenéről szól, hanem sokkal inkább valami másról, emiatt is tök mindegy, hogy ki mivel indul, hogyha nincs elég jóban a környező országokkal. Én is - mint sokan mások - úgy gondolom, hogy nekünk magyaroknak felesleges lenne indulnunk, hiszen nem igazán ápolunk kellemes barátságot egy szomszédos országgal sem.
2013. február 16. 14:08
musicgirl483új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 163778 offline |
NEKEM NAGYON TETSZIK ÉS IMÁDOM ŐKET hAJRÁ CASCADA
2013. február 17. 19:00
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline |
nagyon jó ez a dal
2013. február 21. 21:05
A dal egy kicsit túl diszkós lett, de attól még nagyon erős. Most néztem meg a műsorbeli fellépést, és az is jó volt. Natalie-nak nagyon jó hangja van. Valaki nagyon erős kell nekünk... de ha reálisak vagyunk, akkor simán rájöhetünk, hogy Natlie-t nem tudjuk megverni.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.