Taylor Swift ismét exét parodizálta
2013. február 15. 18:15
|
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline
|
am avval a sapkával magát járatja le mert nem birja rendesen felrekni fejére...ha meg azt is gunynak csinálta akkor meg csak annyi hogy harry még ugyis jól nézne ki ha szarul huzná föl a sapiját
2013. február 15. 18:15
|
|
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline
|
Ha-ha nagyon szánalmas ez a hülye liba! Ezen már csak nevetni lehet!
2013. február 15. 18:19
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Ez már sok, amit ezek művelnek. Az meg nagyon csúnya volt (persze kissé durvább szóval) amit a Grammyn művelt.
2013. február 15. 18:20
Egyszerűen gyerekes, amit művel. Úgy tűnik, mintha nem lépett volna túl ezen a Sztáljsz gyereken. :/
2013. február 15. 18:22
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Szerintem szánalmas, hogy mennyire nagy dobra verik, hogy szakítottak. És akkor mi van? Nincsenek együtt, na és? Taylor mikor fog már végre leszállni erről a témáról? Már kezd elegem lenni abból, hogy hol össze van törve, hol meg jókedvűen kifigurázza a volt pasijait.
2013. február 15. 18:22
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Nem tudom mennyire igaz, de ha tényleg azért csinálja akkor nagyon nagyon szánalmas. De egyébként már rájöttem miért kell ilyenekhez folyamodnia! Hát mivel tökre semmi hangja és a számai sz@rok valahogy a köztudatban kell maradni.
2013. február 15. 18:23
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
szerintem az a baja, hogy Harry gyorsan túl lépet rajta (nem mindha valaha is szerette volna) és taylor (tudom, hogy kicsivel írtamxd) nagyon fontosnak tartja magát ( persze csak ő gondolja ezt) és ő ezt nem tudja elfogadni
bocsi a swiftereknek
bocsi a swiftereknek
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Amúgy Chelsy, igazad van, pont olyan, mintha arról akarná elterelni a majomkodással a figyelmet, hogy még mindig odavan ezért a Direksön-gyerekért..
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Hogy egy klasszikust idézzek:
"Ennek a csajnak sör folyik a dudáiból?"
Különben nem értem mi az Istent kedvelnek rajta bizonyos férfitársaim. Az arca csinos, de szerintem túlságosan is kislányos, amire még rá is erősít a stílusával. Az alakja is inkább elnyúlt és csontos, mintsem formás.
A pasijai helyében egy komolyan hajtogatás közben attól félnék valami kificamítok rajta
Szóval nem értem egyesek mit esznek a csajon
"Ennek a csajnak sör folyik a dudáiból?"
Különben nem értem mi az Istent kedvelnek rajta bizonyos férfitársaim. Az arca csinos, de szerintem túlságosan is kislányos, amire még rá is erősít a stílusával. Az alakja is inkább elnyúlt és csontos, mintsem formás.
A pasijai helyében egy komolyan hajtogatás közben attól félnék valami kificamítok rajta
Szóval nem értem egyesek mit esznek a csajon
Nos úgy látszik ez a szint, és úgy tünik ezt nem tudja meglépni Taylor sem a fiúk és úgy általába véve a tinisztárok nagyrésze nevetségesen tud viselkedni az esetek jó nagy részében.
http://www.youtube.com/watch?v=TpP7aIpyhYw
http://www.youtube.com/watch?v=TpP7aIpyhYw
2013. február 15. 18:24
Ez már gyerekes:( Mondjuk ha azt nézzük Harry sem volt túl 'felnőttes' miután nyilvánosan alázta meg Taylort><
2013. február 15. 18:26
Lili0120: ha harry nem szerette volna nem lett volna vele együtt...hopp várj, ő harry styles mégiscsak:/ elegem van a túlsztárolt sztárokból, semmi bajom nem lenne a fiúkkal ha nem lenne ennyi eszement, dilis rajongójuk akik túlsztárolják őket (ez nem konkrétan neked szól)
2013. február 15. 18:27
|
|
Eleanor209új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 188110 offline
|
multkor még Taylor ''az összeomlás szélén állt''
2013. február 15. 18:28
Trixie99:
Értelmes hangnemben nem tudsz beszélni? Már miért ribanc? Elismerem, gyerekes amit művel, de legyél már tisztában a ribanc jelentésével ember-.-"
Értelmes hangnemben nem tudsz beszélni? Már miért ribanc? Elismerem, gyerekes amit művel, de legyél már tisztában a ribanc jelentésével ember-.-"
2013. február 15. 18:29
Nemértem mi a jó abban ha egymást "kritizálják" és piszkálják, borzalamasan gyerekes felfogás !! Lépjen TOVÁBB !
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: