A Megasztár műsorvezetőjének több mint egymilliót kell perkálnia, ha nem akar börtönbe kerülni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bűnösnek találták Liptai Claudiát
2013. február 15. 17:46
2013. február 15. 17:47
Szerintem is az..Hogy tehetett ilyet,ez szánalmas.
2013. február 15. 17:49
AlkonyatGirl18visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 195889 offline |
hát, szerintem nem is az
2013. február 15. 17:49
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Az egészben az a szégyen, hogy a halott édesanyja rokkantkártyájával csinálta az egészet... Eddig nem volt Claudiával bajom, de ezek után ne számítson jóra.
2013. február 15. 17:50
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
Szanalom!!! O tudja
2013. február 15. 17:52
Meg is érdemli. Nem tudom elhinni, hogy tehet ilyen undorító dolgot valaki. Az meg csak rátesz egy lapáttal, hogy az ELHUNYT édesanyja nevében parkolt. És most nem azon a nyamvadt kártyán vagyok fennakadva, hanem magán az ügy logikáján... Nehéz lett volna egy kicsit odébb leparkolni? Vagy fizetni a parkolásért? (Pláne, hogy biztosra vehetjük, ez a nő nem egy szegény ember) Neeem, inkább viselkedjünk alávaló módon és használjuk fel a íz elhunyt anya kártyáját, igaza van...
Na hát ezen felnevettem. Akkor ki? Valaki észrevétlen besurrant a zárt kocsiba és gonoszan kitette a kártyát?
Idézet
"Nincs bizonyítékuk arra, hogy tényleg a 39 éves megasztáros tette volna ki autójára a rokkantkártyát..."
Na hát ezen felnevettem. Akkor ki? Valaki észrevétlen besurrant a zárt kocsiba és gonoszan kitette a kártyát?
2013. február 15. 17:57
Ebbe a nőbe semmi gerinc nincsen?
Én még azon akadtam ki, mikor a fél ország láthatta a vörös, kisírt szemeit, a hisztijét, hogy hogyan gyászolja Daróczi Dávidot, aztán mikor édesanyja elhunyt, egy fehér kabátban jelent meg a temetésén. Érdekes, az nem érintette meg oly' nagyon? Jó, persze, az anyja, jó, hogy megviselte a halála, de még ez is?!
Nagyon is megérdemelné a súlyos büntetést.
Én még azon akadtam ki, mikor a fél ország láthatta a vörös, kisírt szemeit, a hisztijét, hogy hogyan gyászolja Daróczi Dávidot, aztán mikor édesanyja elhunyt, egy fehér kabátban jelent meg a temetésén. Érdekes, az nem érintette meg oly' nagyon? Jó, persze, az anyja, jó, hogy megviselte a halála, de még ez is?!
Nagyon is megérdemelné a súlyos büntetést.
2013. február 15. 18:03
Nem éppen a leglogikusabb védelem azt állítani, hogy csak oda eset az a kártya. Biztos úgy gondolják, akkor csak szimplán parasztnak vélnék és nem közokirat-hamisítónak, vagy mi?
2013. február 15. 18:03
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Megérdemli!!!!!!!!!!!!!!
2013. február 15. 18:16
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Hát nem kis összeg, de az tényleg nehéz elhinni hogy véletlenül esett oda.
2013. február 15. 18:25
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
aki megteheti .____."
2013. február 15. 18:43
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Ennél súlyosabb büntetést érdemelne.Undorító,amit csinált.Kifizeti a pénzt és részéről ezzel el is van intézve.Inkább csukták volna le pár évre,azt érdemelné.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.