Lord of War / Fegyvernepper (2005)
2007. április 29. 21:52
Nemrég láttam ezt a filmet. Igen... öhm, érdekes volt, néha dögunalmas, de voltak benne jó pillanatok és gondolatok.
Jaredet nagyon csíptem.
Jaredet nagyon csíptem.

2007. április 29. 21:52
![]() |
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 ![]() |
Kézcsók!
A férfi részlegen a helye ennek asszem. Legközelebb oda ha lehet

2007. április 29. 21:59
![]() |
ForsakenSzakadt Kolbász |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1100 Csatolások: 5631 Azonosító: 27506 ![]() |
Jajj sajnálom, csak nemrég ismerkedem ezzel az oldallal és még vannak hiányosságaim! Ezer bocsánat!
És Jared a legjobb! A film no igen valóban kicsit uncsi volt, de Jared...

És Jared a legjobb! A film no igen valóban kicsit uncsi volt, de Jared...

2008. március 01. 19:17
+ Nicolas Cage
2008. március 02. 16:12
![]() |
cinderella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.22. Hozzászólás: 703 Csatolások: 2425 Azonosító: 5526 ![]() |
Köszi, nagyon szeretem ezt a filmet. De tényleg voltak már ezek a képek.
2009. május 16. 20:05
![]() |
Vivien6277 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 502 Csatolások: 1061 Azonosító: 85100 ![]() |
Idézet(Aribeth @ 2007. April 29. - 20:52)
Nemrég láttam ezt a filmet. Igen... öhm, érdekes volt, néha dögunalmas, de voltak benne jó pillanatok és gondolatok.
Jaredet nagyon csíptem.
Jaredet nagyon csíptem.

Jared nagyon ott volt a filmben

2009. május 17. 16:48
![]() |
Vivien6277 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 502 Csatolások: 1061 Azonosító: 85100 ![]() |
Igen,tényleg

2010. május 26. 17:26
![]() |
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 ![]() |
Lord of War / Fegyvernepper
Nicolas Cage
Bridget Moynahan
Jared Leto
Ethan Hawke
Ian Holm
Eamonn Walker
Sammi Rotibi
A hidegháború, a keleti és nyugati tömb szembenállásának megszűnése után hatalmas mennyiségű fegyver maradt a volt szovjet tagállamok birtokában. Ezek a fegyverek – főleg afrikai – fejlődő országokba kerültek, ahol a szörnyű helyi konfliktusokon számos nemzetközi fegyverkereskedő gazdagodott meg busásan. Sokak szerint ez a huszadik század legmocskosabb és legnagyobb üzlete. Az ukrán születésű Jurij Orlov a kockázatos, de jól menő biznisz jeles képviselője. Testvérével együtt a világ legveszélyesebb háborús övezeteiben látják el a nagykutyákat fegyverekkel. Jurijnak kalandjai során szembe kell néznie a buldogként nyomában loholó Interpol-ügynökkel, az életére törő konkurenciával, szerelme gyanakvásával és elsősorban saját lelkiismeretével.
Nicolas Cage
Bridget Moynahan
Jared Leto
Ethan Hawke
Ian Holm
Eamonn Walker
Sammi Rotibi
A hidegháború, a keleti és nyugati tömb szembenállásának megszűnése után hatalmas mennyiségű fegyver maradt a volt szovjet tagállamok birtokában. Ezek a fegyverek – főleg afrikai – fejlődő országokba kerültek, ahol a szörnyű helyi konfliktusokon számos nemzetközi fegyverkereskedő gazdagodott meg busásan. Sokak szerint ez a huszadik század legmocskosabb és legnagyobb üzlete. Az ukrán születésű Jurij Orlov a kockázatos, de jól menő biznisz jeles képviselője. Testvérével együtt a világ legveszélyesebb háborús övezeteiben látják el a nagykutyákat fegyverekkel. Jurijnak kalandjai során szembe kell néznie a buldogként nyomában loholó Interpol-ügynökkel, az életére törő konkurenciával, szerelme gyanakvásával és elsősorban saját lelkiismeretével.
2010. május 26. 22:42
Idézet (Eve87 @ 2010.05.26. 16:02)
Lord Of War On Set - 2004. aug. 3-10.

http://starity.hu/forum/topik/54375-jared-leto-lord-of-war-2005-set-pictures-new-york/
Kapcsolódó sztárok

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Nézd meg, kik vihették haza a díjat.

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.