Megdobálták Rihannát
2013. február 19. 16:10
Nonoka13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.20. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 186303 offline |
gossipcat.. : Ez első mondaatodat elitélem de a 2.ban igazad .. van .. Ririt nem lehet utálni !!!!!!! ÉS lehet h nem kellett volna visszamenni chris-hez de akkor is
2013. február 19. 17:45
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Hát mondjuk ha tényleg rajongok valakiért akkor nem dobálom. Viszont Rihannát sem értem, azt hitte mindenki odavan a nőverőért??? Ne csodálkozzon, hogy utálják...
2013. február 19. 17:51
Elody nagyon sajnálom, hogy így gondolod, de azt is vedd légyszíves figyelembe, hogy hiába van jó hangja meg mindene, ha belül egy agresszív, kétszínű 'hadnemondjammicsoda'. Nem igazán szeretem az ilyen celeb-dolgokat, de meg lehet nézni Brown mit csinált Rihannával. Én a helyében biztos nem mentem volna ahhoz a vadállathoz. Honnan tudja, hogy ami megtörtént egyszer, mégegyszer nem fog?
2013. február 19. 18:02
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Elody: "Chrisnek legalább jók a számai, azonban ezt ririke nem mondhatja el magáról:D"
LOL WTF?! Nézd már meg kinek volt sokkal több listavezető száma, ki kivel dolgozik együtt és melyik milyen show-kat ad... Rihanna fényévekkel jobb Brown-nál.
LOL WTF?! Nézd már meg kinek volt sokkal több listavezető száma, ki kivel dolgozik együtt és melyik milyen show-kat ad... Rihanna fényévekkel jobb Brown-nál.
2013. február 26. 09:58
Szűcs Mónika Jettaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 179032 offline |
gyogyós az a rajongó
2013. február 27. 19:08
Mondjuk "legnagyobb rajongó aki ha Rihanna boldog akkor ő is és elfogadja akárkivel van?" Az ilyen nem nevezheti rajongónak magát!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.