Nagyon kedves tőlük:)
Bárki bármit mond jó példát mutatnak a tiniknek. Sokkal jobbat, mint Justin Bieber.
Jótékony célból énekelnek az angol srácok
2013. február 20. 15:29
Viktória 13visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 116 Csatolások: 8 Azonosító: 162875 offline |
Szerintem ez nagyon aranyos... ;-)
2013. február 20. 16:46
Szerintem ez nagyon jó példa a rajongóik felé. Egyébként a dal is jó.
2013. február 20. 16:47
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Mellesleg úgy bírom, mikor a sok elfogult utáló gyakorlatilag mindenbe beleköt, és még ha egy pozitív cikk is van, mint ez, abból is negatívat próbálnak kreálni.
Természetesen számítottam rá, hogy a sok "média tudós" rögtön azzal jön, hogy csak a reklám miatt jótékonykodnak, csak már megint nem a lényeget ragadjátok meg: tök mindegy, hogy reklám, vagy önzetlen segítség, amíg emberi életeket mentenek.
Azért kíváncsi lennék, hogy ha a ti kedvenc sztárjaitok szerepelnének egy ilyen cikkben, ott is azt hajtogatnátok-e, hogy csak a reklámért csinálják. Mert ők sem különbek semelyik másik sztártól.
Mellesleg nem a menedzser találta ki, a RedNose kérte fel őket, ugyanúgy, mint Jessie J-t, meg még egy csomó más művészt (volt róla cikk is). Azt meg, hogy a segítség nyújtási szándékuk valós, elárulja az is, hogy mikor a saját szemükkel látták a kinti borzalmakat, a srácok a SAJÁT EGYÉNI vagyonukból adakoztak több millió fontot az alapítványnak a kislemez és a fellépés bevételein kívül.
A lényeg, hogy lehet hogy reklámfogás, lehet hogy nem, egyikőtök sem ismeri a dolog hátterét, egyikőtök sem bujkált az íróasztal alatt, amíg ők megvitatták a kérdést, akkor honnan tudjátok, hogy nem önzetlenség és nem a srácok saját ötlete volt, és honnan veszitek a jogot, hogy tényként közöljétek a saját feltevéseiteket?
Természetesen számítottam rá, hogy a sok "média tudós" rögtön azzal jön, hogy csak a reklám miatt jótékonykodnak, csak már megint nem a lényeget ragadjátok meg: tök mindegy, hogy reklám, vagy önzetlen segítség, amíg emberi életeket mentenek.
Azért kíváncsi lennék, hogy ha a ti kedvenc sztárjaitok szerepelnének egy ilyen cikkben, ott is azt hajtogatnátok-e, hogy csak a reklámért csinálják. Mert ők sem különbek semelyik másik sztártól.
Mellesleg nem a menedzser találta ki, a RedNose kérte fel őket, ugyanúgy, mint Jessie J-t, meg még egy csomó más művészt (volt róla cikk is). Azt meg, hogy a segítség nyújtási szándékuk valós, elárulja az is, hogy mikor a saját szemükkel látták a kinti borzalmakat, a srácok a SAJÁT EGYÉNI vagyonukból adakoztak több millió fontot az alapítványnak a kislemez és a fellépés bevételein kívül.
A lényeg, hogy lehet hogy reklámfogás, lehet hogy nem, egyikőtök sem ismeri a dolog hátterét, egyikőtök sem bujkált az íróasztal alatt, amíg ők megvitatták a kérdést, akkor honnan tudjátok, hogy nem önzetlenség és nem a srácok saját ötlete volt, és honnan veszitek a jogot, hogy tényként közöljétek a saját feltevéseiteket?
1 felhasználónak tetszik:
trina
2013. február 20. 17:04
dodókacsa01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.04. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 195374 offline |
sztem ez nagyon szép dolog Tőlük!!! <3
2013. február 20. 17:05
Ez nagyon aranyos volt tőlük! Nagyon jó a szám is
2013. február 20. 17:16
Idézet (ElizaH @ 2013.02.19. 21:26)
Nem szálltak el maguktól?! Te most viccelsz? Ó, és röhejesen néznek ki! pff
Igazad van, tényleg az a lényeg, hogy szerinted hogy néznek ki...-.-"" Mekkora tökfej vagy! Már most nem azért.. Vagyis de!
Nem igaz, hogy nem bírod felfogni, hogy itt most az a lényeg, hogy ki hogy néz ki, vagy, hogy sokan nem szeretik őket, vagy, hogy kinek mi tetszik, és mi nem a zenéjükben, hanem az, hogy Gyerekeken segítettek!! Jótékonykodtak! Ez a lényeg, basszus! És mindenki azon vitázik, hogy nem maguktól, meg, hogy mekkora 'melegek' (mert már nem akarok több csúnya szót írni..).. És ha nem maguktól, akkor mi van?! Attól még elmentek, és megtették, amit tudtak!
ÉN IMÁDOM ŐKET!! Lehet, hogy sokan nem (vagyis biztos..) De akkor írjatok már majd ilyeneket, amikor lesz egy olyancikk, hogy " A One Direction a világtörténelem legkedveltebb bandája!!" vagy ilyesmi.. És ne akkor, amikor az a lényeg, hogy embereken segítettek.. Mert mégegyszer mondom: MOST NEM AZ A LÉNYEG, HOGY KI MENNYIRE SZERETI ŐKET!!!
2013. február 20. 19:38
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Látszik kik az igazi sztárok!!! Ilyet nem mindenki tenne meg. Vagy nincs igazam? És láttam néhol hozzászólásokat, hogy még mindig szidják őket! Ilyenkor azért nem tudnák az ilyenek átgondolni, mit is tettek ezek a nagyszerű fiúk az éhező gyerekekért??!!!
2013. február 20. 20:09
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline |
szerintem ez nagy dolog volt tőlük és a szám is nagyon jó lett sok sztárnak példa képek lehetnek szerintem <3
2013. február 21. 17:37
felikeh002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.17. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 186177 offline |
imádomm az 1D-t.!
2013. február 21. 21:33
Viktoria9999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 173 Csatolások: 343 Azonosító: 185126 offline |
Ez nagyon szép tőlük.
2013. február 24. 12:25
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline |
Harry olyan édi!
2013. február 25. 20:25
Nikki 1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 186824 offline |
amugy magyarországon lehet ijen piros izé orrokat venni?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.