Selena Gomez hűtlen volt Bieberhez?
2013. február 23. 12:43
A film forgatásán még együtt voltak, nem? Amúgy ebből a csajból már mindent ki lehet nézni, össze-vissza hazudozik, hogy róla beszéljenek!
2013. február 23. 13:02
Nem valószínű,hogy igaz a hír.Most komolyan a Justin-fanoknak miért kell ócsárolni Selenát? Nem hiszem,hogy jólesne ha elkezdeném szapulni a TE kedvenc sztárodat.Csak kicsit gondolkozzatok el,mindenkin lehet fogást találni.Oké,mondjuk azt,hogy megcsalta.Akkor mi van?
Sok sztár is megcsalta az adott barátnőjét,feleségét és mégsem lett ekkora botrány.Már nem azért,de engem nagyon untat az a Justin-Selena sztori mert mindig ezt látom/hallom.
2013. február 23. 13:12
|
|
Selena02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 178441 offline
|
-.- ennél több hülyeséget neee.... nem értem miért oltogatjk Selenát a Bieber-fanok, mikor JB dobta Sel-t. Szval tök mindegy. haggyjátok már békén Selenát!!
2013. február 23. 13:39
Hát nem tudom mit gondoljak. Inkább vagyok Selena-párti, bár egyikójük rajongójának sem mondhatom magam. Én értem, hogy Selena huszon..akárhány éves, de a fickó csak 33 és azért az csak egy kis korkülönbség. Én nem tudom...
2013. február 23. 15:10
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Nem hiszem,hogy megcsalta volna.
Selena nem az a típus.
Lehet,hogy csak nagyon jóban lettek egymással.
Egyébként szerintem ez a Gucci nem lehet valami normális ember ha ilyen zűrös ügyekbe keveredett bele vagy lehet,hogy még részt is vett benne.
Amúgy se illenek össze Selenával.
Én nem támogattam a kapcsolatukat Justinnal,de ha választani kéne akkor inkább Justin,mint ez a Gucci.
Egyébként se illenek össze Guccival,főleg,hogy már 33 éves.
Selena jobbat érdemel nála és szerintem nem kezdene egy ilyen emberrel,mint amilyen Gucci.
Selena nem az a típus.
Lehet,hogy csak nagyon jóban lettek egymással.
Egyébként szerintem ez a Gucci nem lehet valami normális ember ha ilyen zűrös ügyekbe keveredett bele vagy lehet,hogy még részt is vett benne.
Amúgy se illenek össze Selenával.
Én nem támogattam a kapcsolatukat Justinnal,de ha választani kéne akkor inkább Justin,mint ez a Gucci.
Egyébként se illenek össze Guccival,főleg,hogy már 33 éves.
Selena jobbat érdemel nála és szerintem nem kezdene egy ilyen emberrel,mint amilyen Gucci.
2013. február 23. 15:22
|
|
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline
|
Szerintem ez már megint kacsa!
2013. február 23. 15:52
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
na ez biztos hogy nem igaz
2013. február 23. 15:56
Hát ez furi...............O.o de tuti h nem igaz....
2013. február 23. 15:56
|
|
livi6467111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 192136 offline
|
na jó ez biztos hogy nem igaz!!!!
de ha igen meg pukanok............
2013. február 23. 16:16
|
|
AdriiVagyookúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 195847 offline
|
Selena nem az a típus.?...szerintem pedig az. ._.
2013. február 23. 21:38
|
|
PNóraSelenatorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 196654 offline
|
Mennyi hülyeséget kitalálnak az emberek ...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: