Hugh Laurie
2008. június 10. 17:53
|
jaredgirl88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.27. Hozzászólás: 27 Csatolások: 16 Azonosító: 50729 offline
|
nagyon nagyon jók a képek!
hogyan kell feltöltenia képet?vagy hogyan kezdjek hozzá?új vagyok sajnos nem tudom és a súgóban sem találtam!
légyszíves segítsetek!nagyon sok jó képem van amelyek itt nem jelentek meg és szívesen megosztanám veletek!írjatok!!!!!
elõre is köszi:Monique!
hogyan kell feltöltenia képet?vagy hogyan kezdjek hozzá?új vagyok sajnos nem tudom és a súgóban sem találtam!
légyszíves segítsetek!nagyon sok jó képem van amelyek itt nem jelentek meg és szívesen megosztanám veletek!írjatok!!!!!
elõre is köszi:Monique!
2008. december 09. 15:03
|
csannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.05. Hozzászólás: 437 Csatolások: 3266 Azonosító: 48490 offline
|
"nagyon nagyon jók a képek!
elõre is köszi:Monique!"
Annyi az egész, hogy nem a gyors válaszra, hanem a sima válaszra kattintassz és ott pedig alul megnelenik a fájlok csatolása gomb... Arra hatt és ott tudod feltölteni a képeket! Ha már válaszoltak akkor bocsesz!
Még egy pár Hugh:
elõre is köszi:Monique!"
Annyi az egész, hogy nem a gyors válaszra, hanem a sima válaszra kattintassz és ott pedig alul megnelenik a fájlok csatolása gomb... Arra hatt és ott tudod feltölteni a képeket! Ha már válaszoltak akkor bocsesz!
Még egy pár Hugh:
2009. február 20. 04:56
|
|
édespezsgõúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.16. Hozzászólás: 14 Csatolások: 7 Azonosító: 60976 offline
|
Tessék egy 2009-es!
2009. február 24. 02:05
|
|
édespezsgõúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.16. Hozzászólás: 14 Csatolások: 7 Azonosító: 60976 offline
|
Hugh Laurie 1990-ben!
2009. február 24. 02:17
|
|
édespezsgõúj tag |
|
Még egy pár kép...
2009. február 24. 02:37
|
|
édespezsgõúj tag |
|
Ismét egy.
2009. március 10. 14:04
|
|
Phantaleonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 112 Azonosító: 52474 offline
|
igen, márc 18.-án, asszem.
Kapcsolódó sztárok
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
A súlyával van bajuk a rajongóknak.
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
A könyvek kedvelői meglepődhetnek. Figyelem a cikk spoliert tartalmazhat!
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!

1 felhasználónak tetszik: