Bemutatott a fotósoknak Jennifer Lawrence
2013. február 27. 13:27
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 offline |
DarkEagle
Ha kamu bemutatás lenne mint az övé akkor nem.
Véletlen maradtak így az ujjai ez a videóból ki is derül amit a cikk író okosan nem is tett bele. smileeee.gif De ezt már írták előttem párszor. ^^ Ráadásul a drága Kristen flegma és bunkó ri..nc mindig. És látszik rajta hogy utálja az egészet mégis csinálja. Egyértelműen a pénzért. Jen viszont vicces tehetséges és nem utálja amit csinál. Azért kettejük közt óriási a különbség. Nem véletlen hogy Jen-t már nem egyszer díjazták hatalmas díjakkal addig Kristent még egyszer sem. smileeee.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/35571-bemutatott-a-fotosoknak-jennifer-lawrence/#comment#ixzz2M6LeZErX
Te aztán csak tudok hogy Kristen mit miért csinál... Ez a Jennnifer semmivel sem különb Kristennél, szerintem!... De mint tudjuk ízlések és pofonok, senki sem ugyanúgy működik. De azért amit Stew-vel csinálnak már nagyon undorító!!!! Valaki mire fel, kezdi el ócsárolni őt?? Csak ezt magyarázná meg nekem valaki... Aki ne szereti, nem kell nézni, de nem kell szidni sem ocsmány módon!Én is utálok sok mindenkit , de megtartom magamnak, mert tudom hogy valaki meg éppen hogy nagyon szereteti!És semmi jogom sincsen megítélni hogy ki milyen, vagy éppen miért csinálja amit csinál!!! ...
És jó lenne ha ezt mások is így tennék.
Amúgy meg Kristen egy iszonyatos imádni való és tehetséges csaj, és erre más is rájönne ha nem hinne el minden sz*rságot amit csak a pénzhajhászok leírnak, erről ennyit!! Mielőtt valakit elítélsz vedd már egy kicsit a fáradságot hogy "megismerd" és csak utána nyilatkozz!
Ha kamu bemutatás lenne mint az övé akkor nem.
Véletlen maradtak így az ujjai ez a videóból ki is derül amit a cikk író okosan nem is tett bele. smileeee.gif De ezt már írták előttem párszor. ^^ Ráadásul a drága Kristen flegma és bunkó ri..nc mindig. És látszik rajta hogy utálja az egészet mégis csinálja. Egyértelműen a pénzért. Jen viszont vicces tehetséges és nem utálja amit csinál. Azért kettejük közt óriási a különbség. Nem véletlen hogy Jen-t már nem egyszer díjazták hatalmas díjakkal addig Kristent még egyszer sem. smileeee.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/35571-bemutatott-a-fotosoknak-jennifer-lawrence/#comment#ixzz2M6LeZErX
Te aztán csak tudok hogy Kristen mit miért csinál... Ez a Jennnifer semmivel sem különb Kristennél, szerintem!... De mint tudjuk ízlések és pofonok, senki sem ugyanúgy működik. De azért amit Stew-vel csinálnak már nagyon undorító!!!! Valaki mire fel, kezdi el ócsárolni őt?? Csak ezt magyarázná meg nekem valaki... Aki ne szereti, nem kell nézni, de nem kell szidni sem ocsmány módon!Én is utálok sok mindenkit , de megtartom magamnak, mert tudom hogy valaki meg éppen hogy nagyon szereteti!És semmi jogom sincsen megítélni hogy ki milyen, vagy éppen miért csinálja amit csinál!!! ...
És jó lenne ha ezt mások is így tennék.
Amúgy meg Kristen egy iszonyatos imádni való és tehetséges csaj, és erre más is rájönne ha nem hinne el minden sz*rságot amit csak a pénzhajhászok leírnak, erről ennyit!! Mielőtt valakit elítélsz vedd már egy kicsit a fáradságot hogy "megismerd" és csak utána nyilatkozz!
2013. február 27. 14:33
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Hát mondjuk meg bírom érteni őt de szerintem is csak viccnek szánta
2013. február 27. 20:05
Olyan gyönyörű volt Jennifer Nagyon ügyes, komolyan...
2013. február 27. 22:12
lollypop333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 195007 offline |
melyik ez a videó??
2013. február 28. 16:35
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (DarkEagle @ 2013.02.26. 17:14)
Te kinek adtad volna erre nagyon kíváncsi vagyok ha már ennyire mérges vagy hogy ő kapta. Ugyanis rajta kívül csak Naomi Watts érdemelte volna meg kb. Gondolom te is azok táborát erősíted akik odaadták volna annak az idióta beképzelt kis 9 évesnek. -.-" Ember abban a kislányban semmi tartás nem volt. Egész este ugrált meg menősködött mintha akkora sztár lett volna.
Huha ezt remélem azért nem gondoltad komolyan, ennyire vehemensen azért nem kell védeni Jent, nem hiszem, hogy tapsolna amiatt, hogy ler.bancozol valakit az ő védelmében, egy 9 éves Oscar jelölt kislányt meg le beképzelt idiótázol
9 éves, hova legyen benne tartás? Ha meg felnőttként viselkedne, akkor majom lenne. Ha valaki 9 évesen ugrál és gyerekként viselkedik, az szerintem nem azért van, mert olyan nagy sztárnak képzeli magát. Ez az egyik dolog, de ami még ennél is fontosabb: annak, hogy a magánéletben hogy viselkedik semmi köze ahhoz, hogy hogy alakít. Tehát lehet szidni, mert 9 évesen 9 évesként viselkedik, de mégsem lehet véletlen, hogy minden idők legfiatalabb Oscar jelölt színésznője lett. Innentől kezdve ostoba dolog mondani, hogy azért nem érdemelte meg az Oscart, mert ugrál/köpköd/embert öl, mert a két dolognak baromi kevés köze van egymáshoz.
Lehet szeretni Jent, meg örülni neki, de hogy csak Naomi érdemelte volna meg rajta kívül? Kicsit erős. Kicsit.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. augusztus 22. 18:23
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline |
Igaza is van
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.