Adele is dokumentumfilmet akar
2013. február 26. 18:03
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
felőlem aztán akarhat biztos nem fogom megnézni. najó talán de erre kevés az esély xD
2013. február 26. 18:22
OH MY GOD!
Ti ebből komolyan ezt veszitek le,hogy
ő most filmet akar ??? Oké...Na jó röhögőgörcsöm van emberek szerintem csak viccelt de ha nem akkor én leszek az első aki repül a boldogságtól És egyébként is most itt mindenki leállt sértegetni vagy mi van ? Ha valaki vállal nekem egy koncertet ahol úgy énekel mint Adele akkor eskü. fizetek neki! Mondjuk a Someone Like You ? Várom a jelentkezőket!
Ti ebből komolyan ezt veszitek le,hogy
ő most filmet akar ??? Oké...Na jó röhögőgörcsöm van emberek szerintem csak viccelt de ha nem akkor én leszek az első aki repül a boldogságtól És egyébként is most itt mindenki leállt sértegetni vagy mi van ? Ha valaki vállal nekem egy koncertet ahol úgy énekel mint Adele akkor eskü. fizetek neki! Mondjuk a Someone Like You ? Várom a jelentkezőket!
2013. február 26. 19:22
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Minek?! Most mindenkinél ez a "menő"? Valaki elkezdi, és minden sztár csinál 5 évente egy filmet, vagy mi lesz? :'o Ez a film már túl erőltetett lenne.. foglalkozzon inkább a gyerekével meg az énekléssel.
2013. február 27. 08:19
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
mindenkinek mostanában ez a mániája, szóval mindegy
2013. február 27. 11:03
Jézusom azért az ilyeneket ,hogy Adele-nek pénz kell...
Adele Napi 41.000 fontot/14 millio forintot keres
Adele Napi 41.000 fontot/14 millio forintot keres
2013. február 27. 13:50
Szerintem neki fölösleges dokumentumfilmet készítenie,de ha ő ezt akarja ,én tuti nem nézem meg, Beyoncé-é viszont annál jobban érdekel.
Kapcsolódó sztárok
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.

0 felhasználónak tetszik: